Jump to content

Nikoshania

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nikoshania

  1. Παιδιά και εγώ εκτός απροόπτου μέσα για 21/2/2010 στην πιστα pista park στα Χανια!
  2. Καλησπέρα σε όλους!! Δυστυχώς αν και ήθελα, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ... Αυτήν τη Κυριακή παίζει μεσημεριανή μετακόμιση και το βράδυ γάμος...Οπότε... Ελπίζω να γίνουν συναντήσεις μελλοντικά σε Ρέθυμνο ή Χανιά, ώστε να βολεύουν κι εμάς!! Καλά να περάσετε!!
  3. έχω την αίσθηση ότι πρέπει να ακολουθήσεις το 2ο... Ακόμα και αν δεν εέχεις κάνει τα χιλιόμετρα που απαιτουν service, πρέπει να το κάνεις εάν συμπληρωθεί κάποιο ορισμένο χρονικό διάστημα... Γι αυτό η εταιρία λέει π.χ service κάθε 15.000 χλμ ή κάθε 1 χρόνο!! Ακολουθείς πάντα το δυσμενέστερο (όποιο έρθει πρώτο...) φιλικά, Νίκος.
  4. Καλή ιδέα το σπρέι σιλικόνης, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να περάσει από τις συνδέσεις των πλαστικών και να φράσει εκεί που έιναι το πρόβλημα. Εκτός αυτού, δεν στάζει ρε παιδια αυτό?
  5. Nikoshania

    Passat Cc

    Παιδία μετά από 5 μήνες συμβίωσης με το cc είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το αμαξι. Εχω ομως 2 ενστάσεις: a) επειδη οι δρόμοι μας είναι μπουρδ@^%#, πριν ένα μήνα άρχισαν κάτι τριξηματάκια στην κεντρική κονσόλα και ΜΟΝΟ όταν η ανωμαλί ατου εδάφους είναι μεγάλη. Σε μικρολακουβες δεν ακούγεται τίποτα. Κάποια λύση για τα τριξίματα αυτά υπάρχει χωρίς να λυθεί η κονσόλα??? β) Σε μικρές ταχύτητες, και όταν η πισω δεξιά ρόδα του αυτοκινήτου ανεβαίναι σε ύψωμα,ακούγεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ένα τρίξιμο, το οπόιο δεν είναι έντονο αλλά παρ' όλα αυτά είναι εκνευριστικό όταν υπάρχει ησυχία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από αντικείμενα στο πορτ μπαγαζ , από την ρεζέρβα ή από τα εργαλεία, ή ακόμα από τα καθίσματα, αλλα τελικά δεν είναι από αυτά...Ανησυχώ μήπως είναι η ανάρτηση, ή ακόμα χειρότερα κάποιος τραυματισμός ή αστοχία του πλαισίου στην πίσω δεξιά κολώνα. Αυτά. Περιμένω την γνώμη σας και πιθανές λύσεις. Ευχαριστώ!!
  6. Παιδία μετά από 5 μήνες συμβίωσης με το cc είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το αμαξι. Εχω ομως 2 ενστάσεις: a) επειδη οι δρόμοι μας είναι μπουρδ@^%#, πριν ένα μήνα άρχισαν κάτι τριξηματάκια στην κεντρική κονσόλα και ΜΟΝΟ όταν η ανωμαλί ατου εδάφους είναι μεγάλη. Σε μικρολακουβες δεν ακούγεται τίποτα. Κάποια λύση για τα τριξίματα αυτά υπάρχει χωρίς να λυθεί η κονσόλα??? β) Σε μικρές ταχύτητες, και όταν η πισω δεξιά ρόδα του αυτοκινήτου ανεβαίναι σε ύψωμα,ακούγεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ένα τρίξιμο, το οπόιο δεν είναι έντονο αλλά παρ' όλα αυτά είναι εκνευριστικό όταν υπάρχει ησυχία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από αντικείμενα στο πορτ μπαγαζ , από την ρεζέρβα ή από τα εργαλεία, ή ακόμα από τα καθίσματα, αλλα τελικά δεν είναι από αυτά...Ανησυχώ μήπως είναι η ανάρτηση, ή ακόμα χειρότερα κάποιος τραυματισμός ή αστοχία του πλαισίου στην πίσω δεξιά κολώνα. Αυτά. Περιμένω την γνώμη σας και πιθανές λύσεις. Ευχαριστώ!!
  7. Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα πολύ να έρθω, όμως πέφτει λίγο μακριά η Ιεράπετρα από Χανιά για ημερήσια εκδρομή...Ελπίζω κάποια στιγμή να μοιραστεί η απόσταση και να έχουμε συναντήσεις τουλάχιστον στο Ρέθυμνο, ωστε να βολεύονται όλοι.
  8. Ναι φίλε R1der το 1.8 αγόρασα. Ευχαριστημένος απόλυτα από τον κινητήρα. Όο για την κατανάλωση, αν και αρχή ακόμα και ίσως τσιμπάει λίγο παραπάνω, πιστεύω πως εκτός πόλης είναι γύρω στα 10 λιτρα/100 km με κανονική οδήγηση. Στη πόλη αρκετά παραπάνω. Αυτά... Επαναλαμβάνω πάντως ότι το αμάξι αυτό δεν είναι sport κατασκευή αλλά κάτι πιο χαλαρό...Γεια χαρά!!
  9. Χανιά μένω κι εγώ gorge...Η αντιπροσωπεια είχε ένα και μόνο διαθέσιμο, το πήρα κι έφυγα Το άλλο που έχει εκεί ειναι test drive! Έμαθα ότι έχουν παραγγείλει κάποιοι άλλα τα αμαξια θα έρθουν από Γερμανία σε κανα τρίμηνο. ¶ρα είμαι ο μοναδικός κάτοχος προς το παρόν
  10. Παιδιά είμαι κάτοχος passat cc περίπου ενάμιση μήμα τώρα...Το αμάξι είναι καλύτερο απ' ότι το περόμενα, έχει πολύ καλό πάτημα, καίει λογικά (τώρα έχει 3.500 κμ) και γενικά έχει πολύ καλή αίσθηση. Το μόνο που πρέπει να προσέξουν όσοι ψάχνουν σ[πορ κατασκευη να αγοράσουν, είναι ότι η ανάρτηση , είναι μαλακή παροτι αναφερεται σαν sport. Η άνεση είναι άψογη, όταν όμως το πιέσεις σε στροφή το esp δεν αργεί...Κατα τ' αλλα τ-έ-λ-ε-ι-ο. Ασε που απο όπου περνας χαζεύουν .Φιλικά ,Νίκος- Κρήτη.
  11. Nikoshania

    Passat Cc

    Το αμάξι είναι σκέτα απόλαυση...Παιδιά πίσω δεν κάθεται σε καμία περίπτωση πέμπτο άτομο, ούτε παιδί.Το πλαστικό στο κέντρο είναι λεπτό...Έκανα πολλά test drive μέχρι να αποφασίσω για αμάξι. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή!! Το μόνο που προβληματίζει είναι το μήκος... Το αμάξι είναι πολύ μεγάλο... Πιο μακρύ και πιο φαρδύ από το απλό passat. Κατα τ' άλλα τέλειοοοοο!!!
  12. Παιδιά έχω πάρει το cc 1,8Τ εδώ και μία εβδομάδα και έχω κάνει 500 Km. Επειδή οι απόψεις δυίστανται, θα ήθελα τη γνώμη σας για το πως θα στρωθεί το αμάξι και μέχρι πόσα χιλιόμετρα.Πόλη ή εθνική καλύτερα. Ως τώρα to πάω χαλαρά ως τις 3.000 στροφές...Για πέιτε, για πείτε...
  13. Nikoshania

    Passat Cc

    Το αμάξι έχει πολύ καλή θέση οδήγησης, πατάει πολύ καλά στην άσφαλτο, πολύ ωραία αίσθηση του "τί οδηγάς" , ενώ το βράδυ ο εσωτερικός φωτισμός είναι το κάτι άλλο.Οι θέσεις πίσω είναι τεράστιες και κάθεσαι σαν βασιλιάς αν δεν είσαι πάνω από 1.85. Το μόνο που με έχει προβληματήσει μέχρι τώρα είναι το...μήκος του!!! Παιδιά το αμάξι δεν χωράει πουθενά...ειναι μεγάλο λέμεεεε
  14. Nikoshania

    Passat Cc

    Παιδιά έχω το cc 1 εβδομάδα ακριβώς στα χέρια μου. Μαγεία...
  15. Nikoshania

    Passat Cc

    Παίδες αυτό ήταν, η υπομονή μου τελείωσεεε!!! Ούτε Ανατολικό μπλοκ, ούτε Δυτικό Αν δε μου δώσει το cc αύριο, θα μπω και θα το πάρω μόνος μου!
  16. Nikoshania

    Passat Cc

    Ξέρει κάποιος κανένα φάρμακο για υπομονή??? Περνάω κάθε μέρα και βλέπω το cc μου (λέω "μου" γιατί το πλήρωσα ήδη!) στην βιτρίνα της αντιπροσωπείας και κοντεύει να μου στρίψει!!! Μέχρι την Τετάρτη που θα μου το παραδώσουν ( ) θα πάρω χάπια, δε τη γλυτώνω!!!
  17. Nikoshania

    Passat Cc

    Παιδιά το αμάξι είναι πολύ ωραίο από μέσα , και με πιο έντονη την αίσθηση πολυτέλειας από το απλό passat.. Βέβαια δεν το είδα στο δρόμο πως είναι . Ελπίζω να με καλύπτει στο θέμα απόσβεση ανάρτησης - κράτημα... Ο κινητήρας με ικανοποίησε πλήρως (έκανα βόλτα το Α4 με τον ίδιο κινητήρα , το οποίο ζυγίζει λίγο μόνο παραπάνω απο το Passat...
  18. Nikoshania

    Passat Cc

    Το αμάξι είναι 1.8Τ και επιπλέον του βασικού εξοπλισμού έχει ηχοσύστημα RCD 510 με 6 - cd changer και οθόνη αφής, park pilot με αισθητήρες μπρος - πίσω, πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι και θύρες για usb, i-pod και aux. Σύνολο μαζί με έξοδα και μεταλλικό ... 30.500 €!
  19. Nikoshania

    Passat Cc

    Παιδιά πριν μια ώρα παράγγειλα το passat cc...Καλά έκαναή λ@λ@κια επιλογή?το είδα από κοντά και μου άρεσε πολύ ...γκρι μεταλλικό...Για πείτε, για πείτε!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.