Jump to content

Natalia_F

Members
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Natalia_F

  1. ευχαριστω πολυ Κατερινα

  2. ευχαριστω πολυ. Θαλεια πολύχρονη κοριτσάρα και ότι επιθυμείς Αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=sLG1Nxo9uEA
  3. φτου.... λογω διακοπων δεν "σερφαρω" συχνα, αν το ειχα δει εγκαιρα θα ειχα σκασει και εγω μυτη. Πρεβεζα-Γιαννενα κοντα ειναι
  4. στην παραλια της Λουτσας (Πρεβεζα), εθεάθη χθες το μεσημερι μαύρο gti golf με πινακίδες Ιωαννίνων... Ποιος "μπανιεριζεται" στα μερη μου?
  5. 5 λεπτα ειναι πολλά, αλλά γενικά η συμβουλή σου ειναι σωστή και δοκιμασμένη λύση. Κάτι σε ποδαρίλα κάνει η πρώτη μπόχα που βγαίνει
  6. http://www.automobilsport.com/tuning-rdi-d...te---39665.html http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...52BSI%26otn%3D4 για το passat εχει βγάλει η raidHp
  7. Ποιος κύριος χθες βραδυ με fiat punto μαύρο και αυτοκόλλητο του club πίσω (vwclub) με έκοψε χθες 2 φορές στον παράδρομο της εθνικής? Την πρώτη όταν πήγε να βγει στην έξοδο της εθνικής στο ύψος των Μεγάρων αλλά τελικά αποφάσισε να συνεχίσει ευθεία απλά μπαίνοντας στην λωρίδα μου τελευταία στιγμη. Μετα στον παράδρομο όταν τον προσπέρασα πήρε φόρα και έκανε προσπέραση σε επικύνδυνο σημείο για να μην είναι πισω μου. Εγώ ήμουν με ενα peugeot 106.
  8. Ποιος ή ποια με ενα μπλε polo και αυτοκόλλητο στο πλαϊνο παραθυρο με έκλεισε σήμερα στο Ιλιον έξω απο την Εθνική τράπεζα στην Ιδωμενέους? Ντροπή!!!! έκανα 50 μανούβρες για να ξεπαρκάρω.
  9. πω πω..... ζηλεύω! να μου χαιρετίσετε τα μέρη μου με αρκετό σαματά και δυναμική παρουσία... Θα βάλω σπιούνους εγώ να με ενημερώσουν .
  10. μεγάλος δάσκαλος ο Γκλαβόπουλος http://www.glavopoulos.gr/auto_glossary/alpha_auto_terms.htm
  11. Ποιος κάτοχος ασημί passat (με αυτοκολλητάκι ασημί στο τρίο stop και στο πλάι σε μαύρο) είχε κολλήσει χθες βράδυ κατά τις 10,30 στην κίνηση της επιστροφής στην Ε.Ο. Αθηνών –Λαμίας ? Εθεάθη την προαναφερθείσα ώρα στο ύψος την Μαλακάσας.
  12. και εδω κολλάει http://www.youtube.com/watch?v=QH3JAp7vMuo όσο για το νεο όχημα
  13. xaxaxa εχω λιώσει στο γελιο με τον παππού....
  14. http://www.youtube.com/watch?v=dwFVhk47A_M...feature=related χαχαχαχα..... "το αμάξι του προέδρου"
  15. το πιο γρήγορο polo στον κόσμο λέει 1047 άλογα. Σε όποια σημεία του site που έχουν κόκκινο βελάκι μπροστά ανοίγουν links με βιντεάκια…. http://www.ame-racing.de/dragracer/galerie..._Dragster.shtml εξωτερικά όμως χαρμούτα το τέρας.
  16. Σωστός... και αν δεν κάνει το bug & tar (που δεν το πιστεύω, εκτος και αν εχουν ξεραθεί παρα πολυ) παρε τoν πηλό της maguires.
  17. +1000 σοβαρα τωρα ομως. Το maximum που εχει παρει st στην Ελλαδα ειναι στα 187 και αυτο με εκκεντροφορους-προγραμμα-φουλ εξατμιση-βαρελακι (ενα μπλε ανευ ριγες ειναι). Κοινως θελεις ενα καρο λεφτα για να παρεις +30 με +35 αλογα, πραγμα που σε τουρμπο ειναι πολυ πιο ευκολο. Τα 190 στο st απο το βιντεο δεν αληθευουν 1000% και δεν εχει περιγραψει ποτε τετοια βελτιωση ο κατοχος (οπως και δεν υπαρχει και δυναμομετρηση). Οσο για το τσιπακι σαφως και ειναι μυθος, αυτος που το ειπε να πουλησει ηθελε καθαρα. Συμπερασμα: αν θελει κανεις να ανεβασει την ιπποδυναμη του με περιφερειακες βελτιωσεις δεν αγοραζει ατμοσφαιρικο. Οποτε η επιλογη σου απο την στιγμη διαθετεις καποιο ποσο για αναβαθμιση ειναι η καλυτερη και μην ψαχνεις τι θα γινονταν αν αγοραζες το st. Η Ford εχει γενικότερα μια "τσιγκουνια" στα άλογα εν αντιθεσει με τον κυβισμό. Αυτοματα θα ειχες μεγαλυτερα τελη και ασφαλιστρα. Σου ευχομαι να χαρεις το αυτοκινητακι σου και μην μετανιώνεις για την επιλογη που εκανες.
  18. + 27% με ΦΠΕ σε ατμοσφαιρικο? δωσε link αν μπορεις να δω και εγω την δυναμομετρηση που εχει ποσταρει απο το ΜΑΗΑ μπας και το πιστεψω.
  19. το ανοιγμα το εγραψε το παιδι που εχει το st στο clubfiesta και ανέβασε και το video. Ξερω οτι μόνο αυτες τις μετατροπες εχει που αναφερα πιο πανω. Το θεμα τις διαφοράς βάρους στο σασί εξισορροπείται μιας και το st είναι 2καβαλος. Δεν ξέρω αν το παλικάρι με το gt είναι μέλος στο forum εδω. Αν είναι σίγουρα θα μπορέσει να μας πει 2 πραγματακια παραπάνω. Σιγουρα σε τετοια ανοιγματα ειναι αρκετοι παραγοντες που παιζουν ρολο στο αποτελεσμα, από λάστιχα μέχρι και βενζίνη από φορτίο μέχρι και μέγεθος ζάντας.
  20. χοανη τελικο φοραει
  21. άνοιγμα st vs gt ρολαριστες. Το st 2καβαλο το gt μονος και το gt έφυγε στην δευτερη κόρνα αντι στην τριτη αποτέλεμα:
  22. Πίσω δισκόφρενο για 75 άλογα προσωπικά το θεωρώ υπερβολή. Το πίσω φρένο αποτελεί μόλις το 15 με 20% της συνολικής πέδησης (αυξάνεται σε περίπτωση φόρτωσης). Όταν αλλάζεις φρένα, παίζεις με τα μπροστινά για καλύτερη πέδηση. Τώρα οι παράγοντες: ελαστικά & οδόστρωμα είναι εξίσου σημαντική στο αποτέλεσμα. Ας προσέχουμε σαν οδηγοί να έχουμε καλά ελαστικά & φρένα.... οι δρόμοι ίσως καλυτερεύσουν κάποτε αν και είναι πολύ αμφίβολο ότι θα ανήκουμε στην τυχερή γενιά που θα κυκλοφορήσει σε αυτούς όταν.... & θα....& αμα.....
  23. Χθες μερα κατασκοπείας έχουμε και λέμε.... 13:30 άσπρο πέρλα Golf παρκαρισμένο στην περιοχή του Village-Allou-FP στο Ρέντη με αυτοκόλλητο του κλαμπ στο πίσω τζάμι. 16:00 μπλε Golf mk3 στο μικρολίμανο με αυτοκόλλητα στα πλαϊνά παράθυρα.
  24. για short shift υπάρχουν έτοιμες λύσεις π.χ. http://www.worldcarfans.com/7040831.003/1.html Προσωπικά κοίταζα κάποια στιγμή για το fiesta να κάνω κάτι σε πατέντα και είχα βρει έναν οδηγό "do it your self" http://www.orionheizer.de/anleitungen/scha...verkuerzung.htm . Βέβαια είναι από escort οι οδηγίες αλλά δεν πιστεύω να διαφέρει και πολύ για το mk2 Golf. Αν θες βοήθεια στην μετάφραση το λες. Καλή επιτυχία πάντως στο Project σου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.