Jump to content

foti_gti_golf

Members
  • Posts

    220
  • Joined

  • Last visited

About foti_gti_golf

  • Birthday 01/29/1979

Contact Methods

  • MSN
    escort_fotis@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Music, my Gti

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    Gti!!

Recent Profile Visitors

5,311 profile views

foti_gti_golf's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σοβαρα??? Τελεια! Αντε επιτελους να κανουμε καμια αγορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :acute: :acute:
  2. Να δουμε ποτε θα ανοιξει το paypal τωρα.... Ενδιαφερον παντως το link!! Και οπως λεει ABS Plastic ειναι μια χαρα!!!!
  3. Aπο που πηρες το spoiler ed30 και ποσο?? θελω να το αλλαξω και γω!!
  4. Χρόνια πολλά φίλε,πολυ ωραίες οι ζάντες και το χρωματακι! Να το χαίρεσαι και καλες βολτες!!
  5. Πολυ ωραιο το Golfακι!!!!! Πολυ δυνατο εγινε συμφωνα και με τη δυναμομετρηση!! Οι ζαντες ειναι ολα τα EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Πολυ ωραιο το Gti! Να το χαιρεσαι και απροβληματιστο πανω απ'ολα! Περιμενουμε και δυναμομετρηση ετσι??
  7. Aprilia SCARABEO 250ie Μαυρο απο μενα για ανετες βολτες στην πολη και το καλοκαιρι για μπανακι!!!!!!!!! :-) http://www.aprilia.com.gr/index.asp?pathID=1_2_12_15_23_73_117
  8. Λυθηκε το προβλημα! Στο cd μεσα ειχε την εκδοση 908 V.100 η οποια δεν λειτουργουσε και μετα απο 4-5 φορες που εκανα εγκατασταση! Εκανα update σε 10.6 μηπως και δουλεψει αλλα και παλι δεν εβλεπε το αυτοκινητο οταν συνδεσα το laptop με το αμαξι!! Τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο στο internet,κατεβασα την εκδοση 908 V.150, εκανα απεγκατασταση-επανεκινηση το laptop και περασα τη νεα εκδοση 908.V150 και λειτουργει τελεια!
  9. Εχω παρει το καλωδιο vag908 και εγινε αναβαθμιση σε εκδοση 10.6 Στο test που κανω μου βγαζει : port status: OK Interface : found! type: Ross-Tech HEX-USB Status : Not plugged into car! το δοκιμασα σε ολες τις θυρες usb στο laptop (μηπως ητανε αυτο) αλλα τιποτα! Τι μπορει να συμβαινει?? Εχω windows 7 home premium! Ευχαριστω!
  10. Οτι και να πω για τη δουλεια που κανεις φιλε μου ειναι λιγο!! Καλη συνεχεια και με το καλο να τελειωσεις το επιχειρημα σου!!! :roadrage:
  11. Καλοδουλευτο και απροβληματιστο το τερατακι φιλε μου!!!! Με το θεμα της εισαγωγης τι εκανες τελικα? Βαλε V-flow με κλειστα τα ματια! :thumbsup:
  12. Εχω την εντυπωση οτι το αμαξι σου ειναι συμβατο με την εκδοση VAG-COM 805.1 και οχι με αυτο που βρηκες! Και δεν αρκει το καλωδιο μονο,θες και το καταλληλο software!!
  13. Φιλε Ανεστη εχω αλλαξει εδω και καιρο το dogmount και το αλλο κομματι μπροστα.Καμια σχεση το αμαξι! Ειχε καποιους κραδασμους στην αρχη αλλα φυγανε μετα.Αλλαξε το (κατα τη γνωμη μου) και θα δεις οτι το αμαξι ειναι ακομη καλυτερο!! :-)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.