Jump to content

tzogas

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tzogas

  1. Υπαρχει ενας μηχανισμος με κουμπι με το οποιο μπορεις να επιλεξεις αν θελεις το αμαξι να εχει τα 140 η τα 205 αλογα. Αν πχ εισαι μεσα στην πολη ποιος ο λογος να εχεις τα 205 και να σου καιει διπλα. Βεβαια αν θελεις το βαζεις. Και αν θες βαζεις το προγραμμα και το περνας και αργοτερα χωρις προβληματα και φασαριες. Ειμαι σιγουρος οτι τα ξες καλυτερα απο μενα.
  2. Λοιπον... 1000Ε το προγραμμα και επιπλεον 350 το μπουτον για επιλογη 205 η τα εργοστασιακα 140. Το περασα στην αντιπροσωπεια και ειμαι καλυμμενος απο εγγυηση. Κατα καποιο τροπο ο ιδιοκτητης της αντιπροσωπειας ειναι αφεντικο μου(εχει και αλλα μαγαζια). Μολις το δοκιμασα με seat leon tsi 1.8 160 και ειμουν κατι παραπανω μπροστα. Ειδικα οταν το αμαξι γεμισει τοτε απογειωνεται. Ολα τα λεφτα το τουρμπο το οποιο πλεον οταν γεμιζει οχι απλα ακουγεται αλλα σε πορωνει!!! Μεχρι και το φιλαρακι απο λεον διπλα το ακουγε δυνατα. Και το αμαξι ακομη με τα εργοστασιακα ειναι(15 Τασι και ουτε καν μπουρια να φαινονται). P.S. δυναμομετρημενο το λεον ειχε 183 αλογα αν θυμαμαι καλα
  3. Λοιπον ξεπερασε το 240 στο κοντερ αλλα δεν μπορεσα να το δωσω τερμα. πιστευω 245 καπου εκει. Και αισθητη η διαφορα στην καταναλωση. 1000 Ε το προγραμμα και επιπλεον 350 για το κουμπι
  4. παιδες σημερα εβαλα το προγραμμα της ρεβο και απλα το αμαξι πεταει. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ομωσ ειναι να εχει καλα λασιχα. Ειμαι με τα εργοστασιακα και δεν κρατιεται το ατιμο. Η διαφορα απιστευτη. Η τιμη στα 1000 ευρω. Και παντα με εγγυηση αντιπροσωπειας. Ο 1 στην κοζανη. Μολις ηρθε και το περασα. Περισσοτερα αργοτερα((να το τεσταρω και καλα )
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.