Jump to content

Stergios_arv

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Stergios_arv

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

Stergios_arv's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά εγω σκέφτομαι να κάνω το αντιθετο με τον terlaps επειδη ζω στην Θεσσαλονικη και οποιος κσερει αν κσεκινησει να βρεχει δεν σταματαει και εχω προβλημα γιατι το πολακι 9n μου δεν εχει ABS και κανω τσουλιθριτσες. Στιν αρχη πιστευα οτι εφτεγαν τα λαστιχα τα αλακσα και αυτά ειδα διαφορα αλλα παλι δε εκσαλιφθηκε το προβλημα.Μηπως κσερει καποιος αν μπορω να βαλω ABS και αν ναι ποσο θα μου κοστισει?
  2. Παιδια εγω ειχα ερθει στην προυγουμενη σε αυτην δεν νομιζω να τα καταφερω γιατι βρισκομαι στιν πολη μου.ισως τα πουμε στην επομενη!!
  3. πηγα στο συνεργειο και μου ειπαν να βαλω στο πολακι μου τις sachs που ειναι και λαδιου και αερα τι γνωμη εχετε?Φοραω ηδη τις μανισιες αναρτησεις που οπος λετε ειναι τις sachs και παει σαν πλιο.
  4. Εκτος απροοπτου ελπιζω να ειμαι και εγω να σας γνωρισω και απο κοντα.Ειμαι 21 χρ και μετριου αναστηματος ελπιζω να με γνωρισετε αν δεν σας γνωρησω εγω.
  5. Παιδια και εγώ θα βάλω Fulda μήπως μπωρεί καποιος να μου πει τα θετηκά και τα αρνιτικά που έχουν???
  6. Ναι είχε και τελικο μαλον το ίδιο λεμε.το εδήνε λιγο και εκανε πολυ βαβούρα.Ωραιο παντος μου άρεσε το παλικαρι το είχε πολύ προσεγμένο εμφανισιακά.
  7. Εθέαθη πριν 3 ημέρες στην παραλιακή προς το Μακεδονια palas polo 9n μαύρο με ζαντες απο A8 (replica) αν δεν κανω λάθος πίσω φώτα απο το καινούργιο το polo.Ήταν πιτα χαμηλομένο. Απ'οτι καταλαβα ειχε και καλο ηχο (Sakatzidis νομιζω...) Ξέρει κανείς πιανού ειναι μηπώς ανήκει σε κανέναν απο το forum?
  8. Είπα να κάνω την διαφορά και το user name μου είναι το ονομά μου που είναι Στέργιος και το επιθετο μου.
  9. Δεν βγάζει η vw στάνταρ αυτό το μοντέλο με ABS ειναι το 9n, μοντέλο αρχές του 2003. Βασηκά τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα με τα φρένα αλα σε καπια φάση προχθές πήγα να φρενάρω και τσούλισα (δεν φοράω και καλλα λάστιχα θέλουν αλλαγή) Πάντος αυτο το πεταγμα πυ μου κανι του μπαμπα μου το αμακσι που εχει σιγουρα ABS στο δικό μου δεν το κάνει.Δηλαδη να αρχίζω να συνειδητοποιώ οτι δεν πρέπει να έχει ABS
  10. Ρε παίδες να ρωτησω και εγω κατι με τιν σειρα μου όσο αφορα τα ΑΒS του 9n με 75 ps.φοραει τεληκα ΑΒS γιατί όταν πατάω τέρμα το φρένο δεν μου κάνει τα πετάγματα του ABS στα φρένα.Kαι προχθεσ μου έκανε μια τσουλίθρα
  11. Δηλαδή με αλλαγή αναρτήσεων πιστεύετε πως δεν θα καταφέρω και πολλά?Kαι για αλλαγη ελατηρίων και αναρτήσεων τι προτείνετε σε μια καλή τιμή (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ)
  12. Παιδιά εγώ εχω πολύ μαλακές αναρτήσεις (το αμαξι μαυ έχει 80000 κμ)και Θελω να αλλάξω τις ανατρήσεις θα καταφέρω τίποτα με αυτό η πρέπει να αλλαξώ τα ελατηρια για να μην πηγαίνει το αμαξι σαν βάρκα.
  13. Καλησπέρα και από εμένα λέγομαι Στέργιος και είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ηλεκτρονικός έχω ενα polo 9n με 75ps μετά από πολύ καιρό καταφερα τελικά να γραφω στο site
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.