Jump to content

maverick78

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by maverick78

  1. κατι τετοιες θα διαλεγες μουρη? εχω τις 18 replica της mam παντως οσων αφορα τους ελληνικους δρομους,δικιο εχετε οτι ειναι χαλια...γιαυτο και δεν εβαλα 19αρες.)))) μην αγχωνεστε για τους δρομους.οι μεγαλες και ωραιες ζαντες ειναι σκετη κ___α. μια ζωη την εχουμε,καντε οτι γουσταρετε και σας τρελαινει!!!
  2. λες να ειναι μοκα???

  3. eos μαλλον δεν φαινεται επειδη ειναι το τιμονι μπροστα
  4. ναι.το 122αρι εχω.λεω να βαλω προγραμματακι να παω 150 με 1,2 πιεση
  5. εγω εβαλα το blitz 60mm και χρησιμοποιησα την θηκη της osir gia golf 5 με μια μικρη τροποποιηση. πιανει απο -0.65 με -0.70 μεχρι 0.65 με 0.70 αφτα μεχρι τωρα,μετα που θα βαλω προγραμματακι βλεπουμε την ημερα φαινεται καλα αν και ειναι mirror,το βραδυ φαινεται γαμηστερο αν και εχει ασπρο φωτισμο,βεβαια υπαρχει το ιδιο και σε μπλε φωτισμο,αλλα το εβρισκα πιο ακριβα
  6. μολις εβαλα το δικο μου.πιο εβαλες?ειναι ψωνιο,σαν το αμαξι μας?
  7. καλησπερα παιδια.μολις πριν 20 μερες πηρα στα χερια μου το καινουργιο μου αμαξακι.τι αμαξακι,κουρσαρα ειναι!!!ΤΟ EOS 122PS.το εχω στρωσει κιολας...παει πολυ καλα.φοβερη ροπη!!!οσον αφορα την στεγανοποιηση το εχω πλυνει 3 φορες με λαστιχο(με φουλ πιεση)και κοντρα σε ολα τα λαστιχα και δεν εβαλε σταγονα μεσα(εξαλου πιεστικο δεν επιτρεπεται απο οτι λεει και το μανιουαλ).πριν μερικες ωρες εριχνε καρεκλες(εχω πετυχει και αλλες 2-3 καλες βροχες) και ουτε σταγονα δεν πηρε.μονο κατι ψιλοτριγμοι ανεπεστητοι ακουγονται οταν ανεβαινεις πεζοδρομια η οταν πεφτεις σε λακουβες με μεγαλη ταχητητα(τα αποφευγω παντως αυτα).μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και δεν νομιζω να αλλαξει κατι!λιγο προσοχη στην συντηρηση θελει.μην τρελενεστε με τα τυχον ψιλοπροβληματακια που ισως προκυψουν...οταν κατεβαινει η οροφη και εχεις ολον τον ουρανο απο πανω σου σε πιανει ψυχεδελεια!!!
  8. ευχαριστω speedster για την απαντηση.παντως δεν ειχα κανενα προβλημα με το golf μου.ουτε σασμαν ουτε ηλεκτρικα ουτε τιποτα.μονο λιγο λαδακι τσιμπαει(170.000 χλμ ειναι αυτα) την αποφαση μου την εχω παρει παντως.θα περιμενω το eos με τα 122 αλογακια σε ενα μηνα και θα κανω την κινηση. θα ανηκουμε στο ιδιο club!!! θα τα ξαναπουμε
  9. καλησπέρα παιδιά.σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αγορά του eos γιατί το αμάξι είναι σκέτη τρελα. άκουσα όμως αυτά τα προβληματάκια και είπα να ρωτήσω οι σταγόνες που βάζαν ήταν πάντα από πλύσιμο η και από βροχή? αν είναι μονο από πλύσιμο,το κανεις στο χέρι και ξενοιάζεις!ούτος η άλλος και το δικό μου(golf 4) στο χέρι το κάνω.τώρα για τα τριξίματα τα βλέπω λογικά αν είναι σε normal επίπεδα.ενημερωτικά ποσο καιρό θέλει για να αλλαχτούν τα λαστιχα?να φανταστώ ότι ξεραίνονται από τον ήλιο? πάντως στην αντιπροσωπεία που ρώτησα χθες, μου είπε οτι δεν έχει παρουσιαστεί κάτι,μονο για το πλύσιμο με πιεστικό μου ανέφερε,ότι είναι ευαισθητα τα λάστιχα.μήπως θα μου τα πει με την πρώτη φορα που θα παω για διαρροές????μήπως???ούτε για καμια αλοιφή μου είπε.τα παρουσίασε όλα ρόδινα.μήπως τα προβλήματα διορθώθηκαν??(έχω καιρό να δω κάποιον να αναφέρει πρόβλημα) πάντως αν φροντίζεις το αμάξι σου πιστεύω ότι θα σου βγαλει όσο είναι δυνατόν λιγότερα προβληματα.to δικό μου το golf είναι σαν καινούργιο 170.000km και ένα φιλαράκι μου το έχει λιώσει.κάθε μηχάνημα γιά να αντέξει θέλει φροντίδα ευχαριστω παιδιά Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του φορουμ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.