Jump to content

Stavreas

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

About Stavreas

  • Birthday 03/16/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Ελληνικού - Αργυρούπολης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car
  • Car's nickname
    Audi S3 8P 2008

Stavreas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δέν έχει αλλάξει ακόμα κάτι, το συζητάνε ακόμα. Αλλα είναι ξεφτίλες αν αποσύρεις το αμάξι σου με σκοπό να αγοράσεις ένα άλλο και με το κίνητρο των 1000 ευρώ απο την απόσυρση και την έκπτωση άλλων 1000 ευρώ απο την αγορά νεου σου δίνουν μόνο 2 κάρτες απεριορίστων διαδρομών. Δηλαυτός που έχει μονο ένα σαραβαλάκι και σκεφτοταν να πάρει ένα πιοο καινούριο , τώρα θα του πούνε πάρε λεωφορίο να τρώς στην μάπα όλη την κίνηση , τι το θές το αμάξι.
  2. Stavreas

    Golf Vi R20t

    Το πρόβλημα της ανάφλεξης έχει λυθει με τους πολλαπλασιαστές της Okada νομίζω
  3. Εντός 48 ωρών θα υπογραφτεί η απόφαση. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...mp;lngDtrID=251 Καλώς τα δεχτήκαμε.
  4. Εξαρτάται απο την υπομονή που έχεις Κοίτα το θέμα με τo timer είναι μόνο και μόνο όταν το πλακώνεις το αμάξι και φτάνεις στον προορισμό σου να το κλειδώνεις χωρίς να περιμένεις πότε θα κρυώσει για να το σβήσεις. Αν είσαι υπομονετικός δέν το χρειάζεσαι και ακολουθείς την μέθοδο "χαλαρή οδήγηση πρίν φτάσεις στον προορισμό σου" και κανα λεπτό περίμενε μέσα στο αμάξι για να κρυώσει, αμα του έχεις πιεί το αίμα περιμένεις κανα δεκάλεπτο. Ή αμα το πάς νορμάλ κανα λεπτό ή δύο και είναι εντάξει. Ένα πράγμα το οποίο δέν το έχουν λύσει ακόμα(τουλάχιστον στα s3 ) είναι οτι το τιμερ δέν συνεργάζεται με τον εργοστασιακό συναγερμό. Όχι οτι δέν κλειδώνει απλά όταν μπαίνει σε λειτουργεία το τιμερ και εσύ κλειδώσεις το αμάξι ο εγκέφαλος "καταργεί" κάποιες λειτουργίες παρόλο που δουλευει το αμάξι, και μετά κρατάει σφάλματα τα οποία είναι ικανά να προκαλέσουν μείωση απόδωσης. Για το θέμα εγγύηση δέν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δέν το γνωρίζω. Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
  5. Stavreas

    Vag Com

    Λογικά θα υπάρχει κάποιος emulator ή κάποιο virtual maschine το οποίο θα προσομοιώνει τα windows στο mac pc που έχεις. Το εγκαθιστάς και μετά περνάς το vac com και τρέχει.
  6. Ναι αυτό το γνώριζα σχετικά μ την εγγύηση του προιόντος. Οκ thanks Joop θα τον πάρω ένα τηλέφωνο και θα ενημερώσω.
  7. Αυτό δέν το γνωρίζω ούτε και εγώ αλλα έχω την εντύπωση οτι η εγγύηση μπαίνει σε λειτουργεία απο την στηγμή που τον εγκαθιστας στο αυτοκίνητο και παίρνεις και την εγγύηση απο τον εκάστοτε εγκαταστάτη. Θα πάρω να ρωτήσω στον επίσημο αντιπρόσωπο και θα ενημερώσω. Ενδιαφέρεσαι?
  8. Για το S3 μου είχα πάρει τον clifford matrix 70.5x για να τον βάλω αλλα τελικά θα το αφήσω ώς έχει με τον εργοστασιακό. Αν είδες τον πουλάω κιόλας. Ανεξαρτήτος αυτου απο απόψεις διαφόρων ατόμων σχετικά με συναγερμούς η άποψη του είναι οτι οι clifford,viper,python που είναι ίδιοι) είναι οι καλύτεροι. Τώρα είναι ανάλογα και τί θέλεις και πόσα χρήματα μπρείς να διαθέσεις. Υπάρχουν με 100 ευρώ και υπάρχουν και με 850 ευρώ. Βέβαια υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις. Όπως είπα πιο πάνω τι θέμα έιναι πόσα θέλεις να διαθέσεις και τί ζητάς απο τον συναγερμό.
  9. Stavreas

    Vag Com

    Πιο παλιά είχα ψάξει και ήταν απλησίαστη. Μπορεί και να μπέρδεψα τις τιμέ $ με ευρώ Τεσπα όπως και άν έχει ευχαριστώ για την απάντηση.
  10. Stavreas

    Vag Com

    Πού το βρήκες τόσο?? Γιατί όπου και να έχω ψάξει κάνει κάπου στα 300Ε
  11. Λοιπόν όπως υποσχέθηκα παραθέτω screenshots απο την διαδικασία. 1.Ανοίγουμε το vag com και πατάμε 46-Central Convinience 2.Ανοίγουμε τον controler και πατάμε Coding-07 3.Επειτα πατάμε Long Coding Helper 4.και τέλος κλικάροντας στα κουτάκια (π.χ 9D,19,κλπ) ΠΡΟΣΟΧΗ μήν αλλάξετε την τιμή στα κουτάκια χειροκίνητα, αλλαζει μόνη της αναλογα πιο κουτάκι απο αυτά που είναι απο κάτω chekaroyme.Αυτά που πρέπει τα έχω κυκλώσει. 5.Αφού τελειώσουμε τις επιλογές μας κάνουμε κλικ κατω αριστερα που γράφει "TRANSFER CODING" 6.Κλείνουμε αυτο το παραθυράκι και σε αυτό που πρίν είχαμε επιλέξει "LONG CODING HELPER " πατάμε το κουμπάκι DO IT! και είμαστε κομπλέ. Ελπίζω να δουλέβει και στα δικά σας ουτος ή άλλως μία "οικογένεια" είμαστε
  12. Όχι δέν γίνεται αυτό που λές. Απλά το πατάς μία φορά για να κλείδώσει και άλη μία ( το κρατάς λίγο πατημένο1-2 sec) και ανοίγουν- κλείνειουν τα παράθυρα. Αν συνδεθείς με Vag com και πάς Comfort system-49 μετά πατάς long coding-07 και το κουμπάκι που λέει long coding helper. Μετα κλικάροντας πάνω το κάθε byte θα σου βγάζει κουτάκια για να κλίκαρεις και δίπλα σου λεεί τί κάνει το καθέ ένα. Επειδεί είμαι στην δουλεια μόλις γυρίσω θα βάλω screen shots απο το δικό μου.
  13. Ναι φίλε μου. Απο εδώ http://en.openobd.org/vw/golf_1k.htm#46 το έκανα και εγω στο section {Comfort System} Ελπίζω να βοήθησα.
  14. Μπορεί να ρυθμιστεί μέσω vag com να ανοίγουν- κλείνουν τα παράθυρα χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το κουμπί του κλειδώματοσ-ξεκλειδώματος. Το έκανα στο δικό μου Audi s3 , δέν ξέρω αμα είναι ίδια η διαδικασία και για το golf.
  15. Το καλώδιο δέν είναι γνήσιο οπότε αν κάνεις registration το πιο πιθανόν είναι να σου κλειδώσει και να σου είναι άχρηστο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.