Jump to content

BadSeed

Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BadSeed

  1. Καπως έτσι είναι... Θα πώ και αυτό, ήταν να παλάβω Δεκέμβριο του 2007 και με ειδοποίησαν οτι το αμάξι θα είχε καθυστέρηση 3 μήνες και αν ήθελα μπορούσα να πάω να πάρω την προκαταβολή και να απευθυνθω σε κάποιον άλλο αντιπροσωπο, τους είπα να κρατήσουν την παραγγελία και πώς θα ξαναμιλούσαμε, σας πληροφορώ πώς 15 περίπου του Νοέμβρη πήρα από την αρχή τηλέφωνο όλες τις αντιπροσωπείες και ζητούσα απελπισμένα ετοιμοπαράδοτο Golf είχαν μόνο τις απλές εκδόσεις και από αυτές λίγα αυτοκίνητα, όλοι έδιναν 3 μήνες παράδοση... Ρωτήσαμε για το Tiguan όταν τελικά παρέλαβα μετά απο 6 μήνες και δεν είχαν ετοιμοπαράδοτα εδιναν 7 μήνες στον Παζαρόπουλο! Το Stock για ιδιωτη δεν πολυ παίζει δεν τους συμφέρει, δεν μας έχουν ανάγκη!
  2. Το σενάριο επιστημονικής φαντασίας ξεκινάει όταν ξεκινήσει το πρόβλημα και μετα και εννοώ πώς πολύ ευκολα μπορούμε όλοι να κρίνουμε και να θάψουμε ένα αμάξι κρίνοντάς το από δυο πρόβληματα και από καποιες περιπτώσεις μεμονομένες, προσωπικά θα έλεγα ένα αμάξι προβληματικό μόνο αν στα 400.000 αυτοκίνητα που έχει πουλήσει στην Ελλάδα (απο τότε που βγήκε στην παραγωγή) είχαν "χαλάσει" τα 10.000 ίσως και λιγότερα. Δεν νομίζω πώς το Forum αλλά και ένα μαγαζί ενοικιάσεων-μισθώσεων αυτοκινήτων αντιπροσωπεύουν τις πωλήσεις στην Ελλάδα για να μιλάμε για μέγεθος ελατωματικών αυτοκινήτων αν εσείς πχ έχετε πουλήσει σαν εταιρεία 400 αυτοκίνητα και έχουν χαλάσει τα 50 δεν μου λέει κάτι... Αποκλειεις δηλαδή μετα από 2 χρόνια πωλήσεων να υπάρχει κάμψη στις πωλήσεις στην Ελλάδα? Πόσα να πουλήσει ακόμα? Δεν είμαστε και Γερμανία Ελλαδίτσα είμαστε ( οσο αναφορα τον πληθυσμό) αν δεις σε κάθε φανάρι που σε πιάνει είναι και 3 Golf στην ουρά.. έχεις δει 3 Audi στην σειρα? Κάπου διαβασα οτι έχουν stock.. τι 8α πεί stock? Stock από το εργοστάσιο δεν υφίσττε γιατι πέρνεις σειρά παραγωγής ... δηλαδή αν πάω και παραγείλω ένα Golf σήμερα και περιμένω να ρθει 3 και 6 μήνες θα είναι απο το stock? Θα τρελαθούμε μου φένετε! Πάντα φιλικά.... Παραθέτω ένα Link που βρήκα μόλις... http://www.sportdrive.gr/articles.php?art=1105
  3. Θελω να πώ κατι για τις τυχόν βλαβες που αντιμετωπίζουν κατα καιρους καποιοι πως δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα μοντέλο ελατωματικό και να φτιαχνουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Από ένα ρουλεμαν αξίας 400,00Ε μέχρι ένα αυτοκίνητο σίγουρα σε κάποιο κομμάτι θα υπάρξει και αστοχία υλικού, λάθος από θέμα παραγωγής δύσκολα θα υπάρξει... Δεν διανοούμε αμάξι χωρίς φθορές και χωρίς προβλήματα ..Το να κατάργηθεί το εν λόγο αμάξι δεν to δέχομαι παρα μόνο για τον λόγο της έλευσης του Golf VI όταν αυτή γίνει και τίποτα άλλο (αν δεν κάνω λάθος και αυτό TSI 160Hp μοτέρ θα φοράει) αυτο αν γίνει δεν είναι κακό και δεν σημαίνει ότι το αμάξι αποσύρετε λόγο προβλημάτων!
  4. Συμφωνω απόλυτα με τον gtse είναι ο τέλειος συνδιασμός ! Θέλω να αναφέρω κάτι που δεν ήξερα και που μου έσπασε αρκετά τα νεύρα με το golf, τις πρώτες μέρες καταλάβαινα τα πάντα στον δρόμο από μια γόπα μέχρι μια μικρή λακουβίτσα, τα αισθανόμουν όλα στην μέση μου πολύ ασχημα, μέχρι που μιλησα με έναν φίλο που εργάζετε στην Suzuki, όλα τα αυτοκίνητα έρχονται με πίεση στα ελαστικά περίπου στα 50 bar οι περισσότεροι αντιπρόσωποι δεν τα ελέγχουν και είναι τουμπανιασμένα με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις τα πάντα στον δρόμο.. όταν πήγα για τσεκάρισμα έιχα την απίστευτη πίεση των 51bar αντι 32 που θέλει με 2 άτομα ... Ξεφούσκωνα τα λάστιχα κανα 10λεπτο μετά η διαφορά ήταν τεράστια, δεν καταλάβαινα το παραμικρό!
  5. Μικρομεσαίο το Golf? Χαμηλό κόστος αγοράς τα 26000? Δηλαδή τι? Το παίρνει όποιος 8έλει ότι ώρα θέλει? Με αυτά τα λεφτά πέρνεις Audi βαρβάτο! Μικρομεσαίο και αυτό η πολυτελείας? Τι εννοείς Απλό Golf? Με ξάφνιασε ο τρόπος που το παρουσίασες και δεν είναι μικρομεσαίο είναι μικρό οικογενειακό! Ας μην το ξεφτηλίσουμε το αμάξι είναι απο τα ποιο δυνατά Golf που έχουν βγεί...και επιτέλουσ η VW έφυγε απο την νοοτροπία του FSI!
  6. Μαζί σου!! Τα αυτοκίνητα ειδικά τα εργαστασιακα ειναι φτιαγμενα για να αντέχουν μια 10ετία at least! Και να πώ και το άλλο...πόσο θα το κρατήσει κάποιος ένα αμάξι? 7? 8? χρονια? με βάση τις μεταπωλητικές αξίες θα το πουλήσεις θέλοντας και μη! Βλέπουμε και σε άλλα posts φίλων που έχουν κάνει και 70.000κμ απροβλημάτιστα και είναι πολύ ενθαριντικό, αν κάποιος τα έχει κάνει σε 3-4 χρόνια άλλος μπορεί να τα κάνει σε 8-9 χρόνια ...
  7. Πολύ απαισιοδοξία φιλε... Η VW θα καταργήσει σχεδόν όλους τους FSI λές να πάει για φούντο με τους TSi? Τόσο εκατομμύρια αυτοκίνητα δηλαδή 8α χαλάσουν? Δεν κατάργησαν ενα καλό αυτοκίνητο για να βγάλουν ένα χειρότερο... Και άν το πάρουμε και με τα λεγόμενά τους είναι δοκιμασμένο στα 300.000κμ.
  8. Το ΕΤΚΑ επειδή το ξέρω πολύ καλα δίνει τιμές στους εμπόρους ανταλλακτικών όλης της Ελλάδας..50ευρο λέει το ΕΤΚΑ 80-90 θα το αγοράσει ο ιδιώτης...τώρα επειδή ειναι αντιποσωπεία μπορει να χτυπήσει καλή τιμή λόγο μαζικών παραγγελειών αλλα και πάλι το κέρδος ειναι κέρδος και δεν είναι 25% τι ειναι λιανικής?
  9. και τι κερδος έχει όταν πχ εσυ πάς για αντικατάσταση? Πχ άν πάς με κάρτα παζαρόπουλου και σου κάνει εκπτωση 10% το κέρδος του μαζι με την εισαγωγή θα είναι μόνο 15%? Αυτή χονδρικής έχει τόσα μέχρι νά ερθει Ελλάδα πάει πολλά
  10. To +25% δεν παίζει υπολόγισε +180%...ξέρω τι σου λέω
  11. Χωρις να ξέρω μου φένετε υπερβολικο το νούμερο...δλδ όσο κάνει ενα μοτέρ να κάνει ένας combressor...? Επιφυλασομαι
  12. Το κλαπέτο πάντως φίλε μου δεν νομίζω να έχει μεγάλη φθορά διότι στο μόνο που χρησιμέυει είναι στο να κάνει σωστό καταμερισμό της πίεσης και στην τελική φάση (λίγο πριν τους κόφτες δλδ)ανοίγει τόσο που πέφτει η πίεση του Turbo στο 1,5 bar! Δεν νομίζω να τίθετε ζήτημα φθοράς... όπως είπε και ένας φίλος και εγώ ποιο παλιά αν είναι κάτι να σου φθαρεί πρώτο είναι ο combressoras και μετα to Turbo!
  13. Εχεις δίκιο πάνω απο όλα τα φρένα και αναρτήσεις..για ασφαλή χλμ....
  14. Αυτό που κάνει την εναλαγγή TOMASSo λέγετε κλαπέτο! Φιλικά!!
  15. Ημαρτον θα το ματιάσετε!!!! Να κάνω μια απλή ερώτηση? Και πές οτι μαθαίνεις οτι ο compressor κάνει 3500 και το turbo 1000? θα αλλάξει κάτι? θα το πουλήσεις? Ευχαριστήσου το αμαξάκι και μην το λυπάσε αν είναι να ρθεί 8α ρθεί αλλιώς 8α προσπεράσει!! Σε λίγο 8α κάνουμε και τον σταυρό μας πριν μπούμε στο αμάξι!!!
  16. Ενός φίλου που την έσπασε σε Punto gt και έβαλε Garret 2.5άρα του έιχε κοστίσει 600Ε αλλά τον έπιασαν και Κώτσο! Κοντά στα 500 κάνει η συγκεκριμένη! του έσπασε μετα απο μία 7ετία άγριου σκισίματος και κόντρας! Τώρα επειδή εμπλέκετε και ο cobressor στα Tsi δεν εχω ιδέα για το κόστος. Κοιτά επειδή η τουρμπίνα λιπαίνετε-συντηρείτε, ειδικά αν το δουλεύεις και κανένα λεπτό στο ρελαντι πριν το σβήσεις δεν έχεις πρόβλημα! οπως καταλαβαίνεις θέλεις και καλά λαδάκια!
  17. Φίλε δίνεις κουράγιου πραγματικά... σε εμάς που το περιμένουμε και συνεχώς ακούμε για προβλήματα!
  18. Μην ξεχνάμε πως η κατανάλωση έχει να κάνει και με την βενζίνη!
  19. Γεία σας μάγκες !!! Το καλύτερο αυτοκίνητο αντικειμενικά δεν είναι κανένα, ή μάλλον ένα Volvo ή ένα Saab ίσως να ήταν! Ο καθένας μας το προσαρμόζει στις ανάγκες του και σε τι τον εξυπηρετεί! Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος με ένα Yaris που να μήν ήθελε ένα Golf ή ένα Audi... Η οικονομική κατάσταση του καθενός είναι αυτή που καμιά φορά επιλέγει για αυτόν..πχ αν διέ8ετα 11000Ε ίσως να έπερνα ενα Yaris αν πάλι είχα να διαθέσω πάνω απο 20000Ε τότε οι επιλογές είναι περισσότερες και σε καμία περίπτωση δεν 8α επέλεγα άνα Yaris που δεν μου προσφέρει ούτε Design ούτε χώρους ούτε άνεση μην πούμε για το Auris...να πάω ταξίδι με το Yaris? Πλάκα κάνουμε? Πάει αλλά με πόσο? με 120 μέση ταχύτητα? 150 τελική έχει θα σε κουράσει το μαμημένο!!! Που να βάλω τα πράγματα? στα πίσω καθίσματα? αν έχω παιδιά τι θα τα κάνω? θα πάρω μια σχάρα Trule θα πει κάποιος...επειρεαζει το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου θα πώ εγω,που σημαινει οτι ο θεός μαζί μου στο ταξίδι!!! Αν είναι να επιλέξω ένα αμάξι με μόνη προυπόθεση την μετακίνηση μου στην Αθήνα τότε τι να πώ? !!ΗΜΑΡΤΟΝ!! ΜΕΤΡΟ ΕΘΕΛ ΤΡΑΜ να ξεμπλοκάρουν και οι δρόμοι πια!!! Τέλος θέλω όταν κάνω ταξίδι να έχω γκάζι στα πόδια μου όχι για κόντρες και βλακίες αλλα για να αποτρέψω το μοιράιο, θέλω οι επιβάτες να είναι άνετοι και όχι στριμόκωλοι να είναι ασφαλείς και να απολαμβάνουν το ταξίδι και όλα τα πράγματα στο πορτπαγκαζ να γυρνάω απο το χωριό με το τυρί και τις ελιές και να μήν φένονται!!! Αυτά...!
  20. BadSeed

    Tsi 122ps

    Φίλε Basilia για διάβασε το παρακάτω Link που μιλαέι για τα 8 Βest Seller του 2008... Αν έχεις έγγυρες πηγές και όχι ραδιοαρβύλα να τις παραθέσεις... Υ.Γ. Πάντα φιλικά!!! Καλώς Ήρθες! http://www.autotriti.gr/news/preview_news....;category_id=72
  21. BadSeed

    Tsi 122ps

    Από που ήρθαν τα νέα?Εχεις κάποια πηγή που δεν έχουμε? Εγώ ξέρω οτι οι αντιπρόσωποι ακόμη παραγγέλνουν Tsi...
  22. BadSeed

    Tsi 122ps

    Με τον όρο αναλώσιμα σε ένα αμάξι αντιλαμβάνομαι τα μπουζι, λάδια, νερό, λάστιχα κτλ, κομπρεσορ και τυρμπο μπορεί να μην χρειαστεί να τα αλλάξεις και ποτέ και αν χρειαστεί θα το κάνει ίσως ο επόμενoς ιδιοκτήτης.
  23. BadSeed

    Tsi 122ps

    Ο δικός μου προβληματισμός είναι οτι τα περιοδικά (όχι όλα) δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και η παραπληροφόρηση που υπάρχει σχετικά με τις επιδόσεις των αυτοκινήτων, τρελένομαι όταν διαβάζω Autotriti και Autocar που βλέπω οτι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα και ειδικά τα Γερμανικά τα σπρώχνουν τόσο, είναι όλα τελικά θέμα διαφήμισης και μόνο! Το θέμα μου δεν είναι τόσο οι επιδόσεις όσο το αν θα μου κρατήσει γερό και μακρυα από το συνεργείο το αμάξι! Το άν είναι καλό που το ένα έχει μόνο Turbo και το άλλο Combressor-Turbo θα δείξει στην πορεία...προσωπικά δεν 8α ήθελα μέσα στην Αθήνα να πηγαίνω συνέχεια Turbismenos προτίμώ Combresor μέχρι ενα φάσμα στροφών. Αν το έβγαζε 1600Tfsi τότε θα το συζητούσα διαφορετικά...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.