Jump to content

deminio21

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About deminio21

  • Birthday 09/13/1969

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Passat

deminio21's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστω πολυ !!! Ναι δεν ειναι καρος για εξοδα τωρα , θα το ψαξω πολυ πρωτα .....απο αυριο θα του κανω καθε μερα καθαρισμο μεχρι το νερο να πινετε !!!!! Τα χερια μου πιανουν αλλα το ταμπλω οντως θελει πολυ δουλεια οχι τοσο στο βγαλσιμο οσο να το βαλεις (για τα τριξιματα μετα ) ..... Παντως θα το προσπαθησω και οτι βγει , και ειναι κριμα γιατι το εχω αγαπησει τοσο πολυ αυτο το αυτοκινητο και με παιδευει τωρα για το καλοριφερ περιπου 4 μηνες !!!!!
  2. Το καθαρισαν σε 2 συνεργεια το καθαρισα και εγω (εβγαλε βεβαια πολυ σκουρια ) σε ολες τις φορες , αλλα τελικα καθαρισε και εβγαζε καθαρο νερο . Μου δουλεψε για λιγο αλλα οχι οπως πρεπει κανονικα !!!! Για τα χρηματα 500 μου ειπανε στην αντιπροσωπεια και 400 σε συνεργειο μη εξουσιοδοτημενο 350 εργασια και 50 το ψυγειο !!!! θελω να ρωτησω μονο μηπως σου κανανε καποια εξαερωση στα σωληνακια γιατι ειδα οτι εχει το ενα τισ εισαγωγης του ψυγειου !!!!!!! ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις !!!!!
  3. Απο θεμα φρεον , κομπρεσορα ,κολαρα κλιματιστικου ειναι ελεγμενο πληρως !!!!
  4. Καλησπερα και Χρονια πολλα σε ολους - ες !!! Ειμαι ενα παλιο μελος αλλα πρωτη φορα ποσταρω για ενα προβλημα που εχω. Ειμαι κατοχος ενος Passat 1800T του 2003 και μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα προβλημα εκτος απο τα συνηθισμενα.... Αλλα εδω και λιγες μερες δεν μου δουλευει καθολου το climactronic ουτε σε Auto ουτε σε econ .Πηγα σε ενα συνεργειο και καναμε καθαρισμο σωληνωσεων και ψυγειου με το κολπο του κυκλωματος (βαζοντας νερο στην εισαγωγη του ψυγειου ). Για μερικες μερες δουλευε ..οχι τελεια αλλα δουλευε μετα απο λιγο παλι τα ιδια το ξαναπαηγα συνεργειο και μου λενε οτι θελει αλλαγμα ψυγειου που συνεπαγετε και βγαλσιμο ταμπλω και με κοστος 500 ευρω !!!!! Η ερωτηση μου ειναι αφου κανει κυκλωμα το ψυγειο πως μπορει να ειναι βουλωμενο ?(ετσι μου ειπανε) Σας παρακαλω αν εχει τυχει και σε αλλον σας παρακαλω πεστε μου γιατι ειναι κριμα στις μερες μας να δινουμε 500 ευρω !!!!! Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγεθος του μηνηματος !!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.