Jump to content

gmorfeas

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About gmorfeas

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.tiguan.gr
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

gmorfeas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τελικά από οτι καταλαβαίνω χωρίς αλλαγή ζάντας τα πράγματα ζορίζουν. Δεν ξέρω τι να κάνω, μόνο άνεση ζητάω, είναι πολύ?????
  2. Ο κουνιάδος μου στο δικό του (όχι cross) έχει 60k km και δεν ακούγεται κιχ. Το περίεργο είναι πως δεν το προσέχει καθόλου σε αντίθεση με εμένα που το έχω σκίσει στην σιλικόνη.
  3. gmorfeas

    Cross Polo

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ¶κρη ακόμα δεν έχω βρει λόγω έλλειψης χρόνου. Τώρα όμως θα αρχίσω να το ψάχνω πάλι το θέμα και θα ας ενημερώσω. Ήταν έντονο το τράβηγμα??
  4. Έχω μια απορία σχετικά με την διάσταση των ελαστικών στο cross polo και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Η εργοστασιακή διάσταση είναι 215/40 R17 και τα λάστιχα είναι τα Dunlop SP Sport Maxx. Θεωρώ την διάσταση αυτή υπερβολική ρε παιδιά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τι λέτε και εσείς? Νομίζω πως το τσακίζει κυριολεκτικά τόσο σε επιδόσεις όσο και σε καταπόνηση. Μετά από 10k χμ το αμάξι τρίζει ολόκληρο. Με γνώμονα κυρίως την άνεση και την "ποιότητα κύλισης" θα μπορούσα να αλλάξω τα λάστιχα με κάποια άλλη διάσταση αλλά με την ίδια ζάντα (είναι και ωραία η άτιμη) πχ σε 205/50 R17 ή 195/50 R17? Θέλω να είναι λίγο άνετο και με το 40άρι προφίλ αυτό είναι μάλλον ουτοπία. Να ξεκαθαρίσω πως δεν με ενδιαφέρει να χάσω σε επιδόσεις. Ευχαριστώ.
  5. gmorfeas

    Cross Polo

    οκ θα ενημερώσω. Το πρόβλημα είναι πως η ποιο κοντινή μου είναι στην Χαλκίδα Λες να έχω και εγώ την αντιμετώπιση του GKB TSI ????
  6. gmorfeas

    Cross Polo

    Ευχαριστώ πολύ! Για την σύγκλιση που υπάρχει στον πίσω δεξί τροχό τι λές? Μπορεί να οφείλεται σε αυτό?
  7. gmorfeas

    Cross Polo

    Μή[ως θυμήθηκες τι είχε γίνει τελικά?
  8. gmorfeas

    Cross Polo

    Όλα τα περίεργα σε εμένα συμβαίνουν
  9. gmorfeas

    Cross Polo

    Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες είμαι κάτοχος ενός Cross Polo, το οποίο δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να το ευχαριστηθώ ούτε εγώ αλλά ούτε και η γυναίκα μου που ουσιαστικά της ανήκει, λόγω δύο προβλημάτων που όσο και αν έψαξα δεν έχει αναφερθεί από κανέναν στο forum. Το πρώτο από αυτά είναι πως το αυτοκίνητο "τραβάει" δεξιά από την πρώτη ημέρα που το πήραμε. Μπορεί κανείς να το παρατηρήσει με μικρή ταχύτητα αλλά εκεί που γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό είναι μετά τα 100-120 χμ. Αν κρατάς το τιμόνι στην ευθεία της στεφάνης όλα καλά, μόλις αφήσεις όμως το τιμόνι, γυρίζει μόνο του ελαφρώς προς τα δεξιά και τότε αρχίζει το όχημα να παρεκκλίνει από την πορεία του. Έγινε ευθυγράμμιση δύο φορές αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει ίσως με μια μικρή βελτίωση. Την δεύτερη φορά η ευθυγράμμιση έγινε σε δικό μου μαγαζί και όχι στην αντιπροσωπεία. Ο μάστορας εκεί μου είπε πως μπροστά είμαστε οκ, πίσω όμως στον δεξί τροχό υπάρχει μια ελαφριά θετική σύγκλιση η οποία όμως δεν ρυθμίζεται από αυτόν. Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να δημιουργείται από αυτό? Μια άλλη πρόταση είναι η αλλαγή των τροχών μπρος και πίσω μήπως έχουν πρόβλημα τα ελαστικά. Έχετε καμιά ιδέα? Έχει συμβεί σε κανένα άλλο? Αυτό που με εκνευρίζει πάντως είναι η αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας η οποία δεν ήταν η πρέπουσα, προσπάθησαν όλα να τα ρίξουν στην διάσταση των ελαστικών προτείνοντας μου με αυτό τον τρόπο να συμβιβαστώ στην ιδέα του προβλήματος γιατί δεν πρόκειται να λυθεί. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ένας μεταλλικός θόρυβος που ακούγεται μόλις αφήσω τον συμπλέκτη απότομα. Αυτό πάλι τι μπορεί να είναι? Είναι αμαρτία να πληρώνεις τόσα χρήματα για ένα αυτοκίνητο και να σου βγάζει τέτοια προβλήματα.
  10. gmorfeas

    Vw Tiguan

    Το δέρμα το αναλαμβάνει η εταιρεία Personal Dynamic σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία. Εγώ έχω παραγγείλει μαύρο και δεν ξέρω τι γίνεται με το μπεζ που λες. Το θέμα είναι όμως πως μπαίνει στις πόρτες και στα καθίσματα άρα λογικά δεν θα έχει πρόβλημα και με το μπεζ. Δεν ξέρω για το ταμπλό.
  11. gmorfeas

    Vw Tiguan

    Λοιπόν έχουμε και λέμε. Αξία αυτοκινήτου : 28650€ Χρώμα : 435€ 7Χ5 : 374€ P13 : 304€ PTP : 538€ DXE : 1203€ WD2 : 270€ Δέρμα : 800€ Σύνολο : 32574€ Έκπτωση : 300€ Τελικό : 32274€ Αυτά τα ολίγα
  12. gmorfeas

    Vw Tiguan

    Τελικά δεν άντεξα άλλο και έκανα και εγώ την παραγγελία μου. TSI 1.4 Sport, μάυρο χρώμα με μάυρο δερμάτινο σαλόνι (ελληνικής ραφής). Από έξτρα έχουμε: 7X5 (park assist) P13 (Αυτόματοι αναδιπλούμενοι καθρέπτες, σύστημα coming home - leaving home και αισθητήρας βροχής) PTP (bluetooth με πολυλειτουργικό τιμόνι) DXE (προβολείς XENON) WD2 (Εργοστασιακός συναγερμός) Το δέρμα όπως είχα πει και παλιότερα μου το χρέωσαν 800€ και έχει πενταετή εγγύηση (όποιος θέλει λεπτομέρειες PM) Παράδοση περίπου στους έξι μήνες.
  13. gmorfeas

    Vw Tiguan

    Ενημερωτικά το δέρμα ελληνικής ραφής σε εμένα το έχουν χρεώσει 800€ με εγγύηση.
  14. gmorfeas

    Vw Tiguan

    Καλοτάξιδο και από εμένα. ¶ντε μάζεψε εντυπώσεις και κάνε μια ωραία παρουσίαση.
  15. gmorfeas

    Vw Tiguan

    Φίλε VAGOS.T με έκανες και Postαρα για πρώτη φορά. Για πες μας λοιπόν εντυπώσεις.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.