Jump to content

Rooster

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Rooster

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

Rooster's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ελπίζω φίλε μου να μη χρειαστεί να τον αλλάξεις όλο γιατι εγώ εδωσα 200+ ευρο!
  2. Καλησπέρα παίδες, χτες ενα μηχανάκι έφαγε τον καλό μου το καθρέφτη και τώρα τον έχω με σελοτέιπ καγκουριά... μήπως ξέρει κανένας τι να περιμένω να πληρώσω? εψαξα και μου είπανε οτι επειδη είναι το τελευταίο μοντέλο δεν υπάρχουν ιμιτασιόν στην αγορά. Φαινετε οτι ο μηχανισμος δουλεύει ακομα αλλα κατα τάλλα τα υπόλοιπα ειναι λιγο πολύ κατεστραμένα... ευχαριστώ!
  3. Καλα ρε παιδιά δεν ειναι λιγο χαζομάρα να μπείς στη διαδικασία να κλέψεις ενα καπάκι? Δηλαδή πόσο έχει αυτο το πράμα? Το έχω πάει σε βούρτσες, αλλα δυστηχώς δε μπορώ να ξέρω αν έφυγε εκεί. Απλά το κατάλαβα οτι έλειπε την επόμενη μέρα απο βραδυνή έξοδο που το είχα παρατήσει λίγο απόμερα.
  4. Γεια χαρα σε όλους, μέσα σε ενα μηνα απο την αγορά του, εξαφανίστηκε το καπάκι του πίσω υαλοκαθαριστήρα. 'Αρχισα να προβληματίζομαι οταν πρόσεξα στο δρόμο 3,4 polo σαν το δικό μου που επίσης τους έλειπε το καπάκι απο πίσω... Ξέρει κανένας αν έχει να κάνει με κάποια προβληματική στήρηξη ή αν για κάποιο λόγο κάποιοι μπαίνουν στη διαδικασία να το κλέψουν? Ευχαριστώ.
  5. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι διαφορές στη κατανάλωση και γενικά απο τεχνολογικής απόψεως. Δηλαδή αν είναι απλά ενας κινητήρας που βγάζει 5,10 παραπάνω άλογα η αν έχουν γίνει και γενικότερες βελτιώσεις. υγ. TSI 122!!! πόσο θα έχει όμως?
  6. Καλημέρα σε όλους, είμαι στα πρόθυρα αγοράς ενος νέου Polo και έχω την εξής απορία: έμαθα οτι τα 100άρια πλέον δεν βγαίνουν, αλλα και τα 75άρια επίσης και πλέον θα βγάζουνε μόνο τα 80άρια. το 75άρι έχει καμία διαφορά στον κινητήρα απο το 80άρι? στην αντιπροσωπεία μου είπανε οτι δεν έχει καμία διαφορά και οτι απλά παραδεχτήκανε οτι ο 75άρης είναι 80άρης. Σε κάποιο άλλο γερμανικό forum διάβασα οτι απλά έχουν κάνει μια μικρορύθμηση στον εγκέφαλο. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.