Jump to content

giannis525

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About giannis525

  • Birthday 07/11/1989

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Κοζάνης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

2,686 profile views

giannis525's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα παιδιά μόλις άλλαξα την Ν75 το αμάξι δουλεύει καλυτερα και απο πριν μπορω να πω, αλλά καθώς εβγαζα την παλιά N75 είδα φορούσε την 06F 906 283 F που απο οτι είδα είναι για GTI. Εμένα είναι το TSI με τα 140 του '07 ξέρουμε τι παιζει? Υπάρχει πιθανότητα να την αλλάξανε μαζι με το πρόγραμμα;
  2. Καλησπέρα παιδιά μόλις άλλαξα την Ν75 το αμάξι δουλεύει καλυτερα και απο πριν μπορω να πω, αλλά καθώς εβγαζα την παλιά N75 είδα φορούσε την 06F 906 283 F που απο οτι είδα είναι για GTI. Εμένα είναι το TSI με τα 140 του '07 ξέρουμε τι παιζει? Υπάρχει πιθανότητα να την αλλάξανε μαζι με το πρόγραμμα;
  3. θα το ξανατσεκαρω μηπως και βγαλει τιποτα. Αν μπουνε n75 και n249 θελει τιποτα προγραμματισμό? Η n75 ξερω που βρισκεται και πως τοποθετειτε αλλα για την n249 δεν ξερω τι παιζει. Υπαρχει καποιος οδηγος αλλαγής? * Μολις βρηκα τον οδηγο για τη αλλαγη των 2 βαλβιδων.
  4. Το συνδεσα με vag com και δεν βρισκει τιποτα. Γι αυτο σκεφτηκα μηπως ειναι n75
  5. Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα εδω και λιγο καιρο μαλλον με την n75. Το αμαξι δουλευει κανονικα και μολις παει στις 3.100-3200 στροφες κανει ενα σκαλωμα σαν να αφησα το γκαζι και απο κει κ περα ανοιγει σαν ατμοσφαιρικο. Η πιεση ειναι στο 0.6 με 0.7.Καποιες φορες ανοιγει κανονικα αλλα σπανια. Δεν εχω καμια ενδειξη για σφαλμα και επισης ακουγεται πολύ εντονα ο θορυβος απο την εξατμιση. Το αμαξι ειναι Golf 5 Tsi 140 με προγραμμα στα 205 αλογα.
  6. Αυτα είναι βλακείες δεν υπάρχει καμια διαφορα στα μεταλα είναι ακριβως τα ίδια...Εχω TSI και αν μπορουσα θα επερνα το GT αλλα με αυτα τα 5 χιλιαρικα που θα έδινα για το GT μπορω τωρα να πάρω οτι ζαντολάστιχα θέλω μεγεθος προφιλ (Προσωπικα δεν μ αρεσουν οι ζαντες του GT ουτε και του TSI) κτλ., να πάρω κανα οργανάκι turbo timer, να βάλω φιμε και ενα σωρο πράγματα μεσα που να μην ξεπερναν τα 5 χιλιαρικα και να γινει καλυτερο απο το GT τουλάιστον εμφανισιακα.Πηρα το GT Sport και είναι ακριβως ίδιο με το GT.Το GT έχει +30 αλογα,17ζαντολαστιχα 215 η 225 φαρδος (δεν θυμαμαι) ενω το TSI εχει 215,το GT εχει πλέον φιμε και ισως έχει καλυτερα φρένα (δεν το γνωριζω αυτο).Οι αναρτησεις ειναι ακριβως ίδιες με του GT(Sto GT Sport).Το απλο TSI έχει άλλες αναρτήσεις.
  7. Αντε να παίρνω σειρα και γω σιγα σιγά!!Θα πάρω το κομματι του gti και σκεφτομαι να αλλάξω ολη την εξάτμιση σε οβάλ και όχι διπλή.Συμφωνω οτι και γω έχω βαρεθεί τις διπλές μπουκες και ειδικα σε golf.Καθε μερα τα βλέπω!!Βέβαια γούστα ειναι αυτα και εμεις όλοι λεμε απλα την γνώμη μας...Αλλα επειδη με καλεί η μαμα πατρίδα δεν γνωριζω πότε θα καταφέρω να το κάνω!!!!Κατι ασχετο τα πλαινα του gti πόσο κάνουν;Τα spoiler κατω απο τις πόρτες δεξια και αριστερά...
  8. Καλα γι αυτα τα φιμε πηγαν να σε γράψουν?Καλα ειναι οτι να ναι τελικα καποιοι ανθρωποι.Ειναι που θα πεσεις..Τα φιμε σου φιλε μου είναι μια χαρα και οι ανθρωποι απλα ψαχνουν διαφορες αφορμες για γραψιματα...Τοσο μυαλο εχουν.. kospasTSI12345:Ανεβασε καμια photo να το δουμε!Το βραδυ δυσκολευεσαι καθόλου;
  9. Μπα φιλε δεν νομίζω..Εξαλου τα GT τωρα έτσι βγαίνουν δηλαδη τα πισω τζαμια πιο σκουρα και τα μπροστα πιο ανοιχτα.Καλο θα φενεται.Κ γω ψηνομαι αλλα θέλω να βάλω σε όλα τα τζάμια εκτος το μπροστα!!Να βλέπουμε και τιποτα το βράδυ!!Μην πατήσουμε και κανέναν!!!
  10. Κατα την γνώμη μου όλα είναι πιθανά..Και αυτό που λες φίλε μου μπορεί να είναι σωστο.Δεν μπορούμε εμείς να γνωρίζουμε πως σκεφτετε η καθε εταιρία.Το μονο που ξέρουμε είναι πως κοιτάνε σίγουρα το συμφέρον το δικό τους και πιστεύω πως σε αυτό συμωνούμε όλοι. Θα φανεί στην πορεία αν καταργηθουν η όχι...
  11. giannis525

    Car Pc

    Ένα φιλαρακι μου πηρε το kenwood 7200 και πήρε εναν σκληρό 160GB και δεν του τον αναγνωρίζει.Τον έχει χωρίσει σε πιο μικρά μέρη αλλα πάλι τιποτα.Φλασάκι USB το αναγνωρίζει κανονικα.Ξέρει κανείς τι γινεται?Και τα δύο είναι το ίδιο διαμορφωμένα σε FAT32 που υποστηρίζει η πηγή.
  12. giannis525

    Car Pc

    Γιατί ρε φίλε θες να το συνεχίζεις;Ξέρω πολλά απο Η/Υ αλλα το θέμα μας δεν είναι αυτο.Εγω είπα τι ΕΙΔΑ μονο και τιποτα παραπάνω.Τωρα τι έχει το σύστημα μεσα δεν ξέρω εγω απλά λεω τι ΕΙΔΑ.
  13. Σ ευχαριστώ φίλε! Αυτο με την προσπέραση που λέτε όντως επιταχύνουν πολύ καλα.Και εγω με του πατέρα μου μέχρι να κάνω προσπέραση βαριόμουνα ενω με το Golf εχω κάνει κανα 2-3 προσπεράσεις και είναι φοβερό!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.