Jump to content

BARACUDA21

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BARACUDA21

  1. Καλησπερα μελη το εχω γραψει και εγω αυτο το προβλημα γελαω και συγνωμη απλα οπως τα λετε τα λεγανε και οι μεγαλοι τεχνικοι τη καρεντα και παζαροπουλος μπηκε το αμαχι στο εγκεφαλο δεν ΕΔΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ μετα απο μεγαλο ταξιδι βεροια 120 με 140 χιλ το πηγενα και στα μεσα του αγ κωσταντηνου ντην ι λυχνια λεω ετσι εισαι αστο νορμαλ εφτασα στην βεροια ι λιχνια αναμενη μου εσπασε και τον βομβιτη δυνατα η μουσικη απλα εβλεπα σε ενδιαμεσες ματιες να δω που ειναι πορτοκαλι τελικα εφτασα αναιχα καπο κλεισε καπο και παπαλα!!! στην βεροια μεσα που πηγα για καφε και βολτα με το αμαξι ουτε αναψε εμενα μου αναβει στα μεγαλα ταχιδια στο γυρισμο για αθηνα μετα την λαμια αναψε και οταν εφτασα λεβεντη παλι το ιδιο ανοιχε κλεισε καπο και ειμαστε μια χαρα!! και λαδια vw βαζω απλα δεν χερουνε την τυφλα τους τα μεγαλα συνεργεια αυτα ειχα να πω απλα να περνουνε αερα τα λαδακια απο την πολλοι θερμοκρασια ποθ αναπτιζει ο μεγαλος κηνητηρας 1400cc 75hp στο επανηζειν
  2. Καλησπερα μελος! σε ευχαριστω για την απαντηση σου!! με την απαντηση σου εμεινα οχι δεν εφτεσε ακομα να αναβει ι λυχνια κοκκινη αλλιως θα του το εφερνα καπελο το συνεργειο την μηχανη!!! απλα ουτε μεσα στην αθηνα δεν το κανει αμα βγω εχω εκδρομες σ/κ αμα κανει το αμαχι περιπου τα 50 χιλ χορις σταματημο ενα βομβητης χτηπαει και ανοιγει πορτοκαλι τιν πρωτη φορα τρομαξα δεξια και σβησημο μηχανης μετα το εμαθα.... ανοιγω καπο να το κλεινω αμεσως και εσβισε τα λαδια ειναι μια χαρα!!!! ουτε χανουνε ουτε εχει βλαβη ο ενγεγαλοσ που λεει το συνεργειο που πηγα απλα γελαω αμα πας πουθενα χειμωνα η βρεχει και ταχιδεψεις εκει θα γελαω καταλαβενεις!!! απλα το εχω παρει πανω μου και λεω λαδια εχω βαλει τα καλα αμα μηνει που δεν τον νομιζω θα τα πουμε με τους μεγαλους τεχνικους!!! απλα ανοιξε καπο κλεισε καπω και παπαλα!!! σε ευχαριστω για την απαντηση σου!!!! τα λεμε!!
  3. Σε ευχαριστω!!! που μου το ειπες!! βλεπω οτι ειστε πραγματικοι τεχνιτες παρα εχω ποθ το παιζουνε σε εταιριες λεω που δεν χερουν την τυφλα τους οσο καιρο το εχω το αμαξι δεν μου εχει πει κανεις οτι ειναι αυτο το προβλημα που μου ειπες!!!! ο αλλος ελεγε τα λαδια ο αλλος το κατραν καλα που δεν τα αλλαξα!!! τελικα βρηκα τη λυση!!!! να σε καλα μεγαλε!!!! και στα παιδια που μου απαντησανε!!!! θα τα πουμε!!!! στο επανηδειν!!!!
  4. Σε ευχαριστω!!! που μου το ειπες!! βλεπω οτι ειστε πραγματικοι τεχνιτες παρα εχω ποθ το παιζουνε σε εταιριες λεω που δεν χερουν την τυφλα τους οσο καιρο το εχω το αμαξι δεν μου εχει πει κανεις οτι ειναι αυτο το προβλημα που μου ειπες!!!! ο αλλος ελεγε τα λαδια ο αλλος το κατραν καλα που δεν τα αλλαξα!!! τελικα βρηκα τη λυση!!!! να σε καλα μεγαλε!!!! και στα παιδια που μου απαντησανε!!!! θα τα πουμε!!!! στο επανηδειν!!!!
  5. καλησπερα παιδια!!! μου ειπανε οτι υπαρχει club vw και ετρεχαν να γραφτω!! χαιρομαι που μας λετε ολα τα αξεσουαρ και οτι κυκλοφορει στην αγορα!!! χαιρομαι!!!! εχουμε και λεμε!!! εχω ενα golf 1400cc του 2001 με καλο ηχοσυστημα !!! και ωραιες ζαντες!! καλο ειναι ειμαι ευχαριστημενος!!! και με λιγα ελατωματα που ειπα και στα προβληματα!! παντος το αμαξι ειναι μια χαρα!!!! διαλεγω τα γερμανικα αμαξια γιατι εχουνε αχιοπιστια!! και ειναι πολλοι ομορφα μπροστα στα αλλα!!! μονο που εγω οταν το πηρα ειχε ακομα ιππους 75 τορα βγαζει αυτα που δεν εκανε πριν λιγα χρονια παντος ειμαι ευχαριστημενος που εχω την οικογενεια των golf!!! το ονομα μου---->baracuda=Μακης
  6. SE EUXARISTO MEGALE EISAI O MONADIKOS ME TA LIGA PAIDIA POU MOU TO LETE GIATI I TEXNIKOI TIS ETAIREIA NA MIN XEROUNE KAI ESEIS NA TA LETE SOSTA!! TIN AITIA!!! AMA EINAI TO KANTRAN ASTA NA PANE KALHTERA NA TO POUSISO OSO THA KANEI EPISKEYEI THA PAIEI ME TIN MISI AXIA TOU GOLF MOU:(
  7. που δουλεβεις μεγαλε να ερθω να το δουμε απο κοντα!! γιατι με τους δικους σου δεν βγαζω ακρη.........
  8. καλησπερα μελος!!! εχο παειο και στιν καρεντα και παζαροπουλο και σε αλλα μου πεζουνε τιν κολοκυθια ο αλλος τι λαδια σου εβαλε ο προιγουμενος και παμε αλυσιδα μεχρι ποθ μπουχτισα αλλο και τους την ειπα!!!! πιστευο να μιν εχεισ και εσυ το ιδιο προβλημα με το δικο μου εχω ροτισει και αλλους που εχουνε το ιδιο αμαχι οτι και αυτοι εχοθνε το ιδιο προβλημα δεν ειναι τα λαδια απλα ο εγκεφαλος πειραζει σε νορμαλ ταχυτητες αμα εχεις ματθει κατι περιμενω τιν απαντηση σου!!!!
  9. μεγαλε συγνωμη για το γραψιμο απλα εχω ματθει ετσι!!! οσο για τα λαδια στο εχο πει απλα πρεπει να ειναι εγκεφαλος ι αλλιος δεν λεγετε με καλα λαδια να αναβει με καμια ουσια!!! αφου οταν ανοιγω το καπο και το κλεινω ι λιχνια στο ταμλο δεν αναβει πια ελεος με τα ηλεκτρονικα!!! τι να πω αλλος απαντηση!!!
  10. geia sas paidia!!!! gelao me ta problimata genikos kai oi antiprosopies den xeroun oute kai autoi ti na poume!!! mesa the sas eimai kai ego exo ena golf Iv tou 2001 otan bgeno gia bolta ekei pou pas anoigei i lyxnia ladiou sta kala kathoumena leo eleos den nomizo giati bazo apo ta kalhtera ladia!! exo rotiseis fikous kai gnostous pou exoune kai aytoi to idio problima ospou mou eipane na anoigokleineis to kapo mexri na sbisei kai leo ama pas pouthena ekdromi ti prepei na kaneis kai na einai kai xeimonas tha sou anoigei i luxnia kai tha bgeneis exo na anoigokleineis to kapo thelo ama sas exoune tuxei kai se sas ayto to problima!!! pisteio nai perimeno tin apantisi sas!!! y.g apla exoune mourato kai oraio amaxi!!! ta problima tha sumbenoune!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.