Jump to content

haris_golf-gt

Members
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

About haris_golf-gt

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

haris_golf-gt's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. ευχαριστω κριτωνα...απλα σκευτομαι για να βαλω και εγω την κ04 και αντλια οπως και ο αποστολης και το σκευτηκα ως λυση για να γεμιζει πιο γρηγορα την τουρμπινα και να εχουμε και αποκριση στις μεσαιες στροφες κατι για τον κομπρεσορα.το τσι κακα τα ψεματα βλεπουμε οτι αρπαζει πολυ ψηλα λογω της μεταβασης του κομπρεσορα νομιζω.οταν παταμε γκαζι ακομα και στις 3000 στρφες δεν εχει το αρπαγμα που θα επρεπε για τα αλογα του..και προσπαθω να βρω λυσεις...του αποστολη πιστευεις οτι αμα αλλαξει dp και καταλυτη η να τον καταργησει θα εχει καλυτερα μεσαια???και κατι τελευταιο...ξερουμε στο περιπου το παχος απο τις μπιελες του τσι?για να σχηματισουμε στο περιπου αποψη για τις αντοχες του μοτερ σε ροπη?συγνωμη για το μεγαλο ποστ και ευχαριστω για το ενδιαφερον..
  2. τελικα εχει γινει αναβαθμιση σε κομπρεσορα? εχει μαθει κανεις τπτ?ολο για τροχαλια λεμε και τπτ δεν ξερουμε.οποιος γνωριζει η εχει κανει κατι αντιστοιχο ας μας δωσει τα φωτα του...η τη γνωμη του
  3. ρε παιδια και εμενα μου την δινει υπερβολικα αυτο το λαγκ που κανει ως τισ 3000 και κατι στροφες.αλλα πιστευω οτι φταιει αυτος ο κωλοκομπρεσορασ δηλαδη μακαρι να μην υπηρχε...φταιει για την ακριβεια οτι ανοιγοκλεινουν τα κλαπετα και δεν μπορει να γεμισει καλα το αμαξι.ετσι η μονη λυση ειναι η αλλαγη τροχαλιας η σε μια πιο παρατολμη λυση την καταργηση του.τουλαχιστον θα βλεπουμε πολυ καλο οβερ στισ 2-2.5 χ.στροφες.αλλα καλυτερη ειναι η πρωτη.ενας εχει αλλαξει τροχαλια και απ'οτι μου ειπε ειναι απο χαμηλα οπως ανοιγει οπως μετα τισ 4 που τραβαει πολυ καλα εκει..
  4. κατσε πρωτα να μου ερθει γιατι και εγω ακομα αυτη περιμενω και θα δουμε αν θα γινει κατι καλυτερο...αν και να σου πω την αληθεια δεν περιμενω και πολλα γιατι η τουρμπινα μασ ηδη δουλευει στα ορια τησ αρα...αντε να δουμε μακαρι και να γινει....εγω παντωσ θα το παρω το ρισκο και μετα θα σασ πω τα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!golfaros!!!!
  5. Nrgakos3 χωρίς το πρόγραμμα έδωσε 137 με 21.9 ροπή και αν παρατηρήσεις την μέτρηση θα δείς ότι κρατάει πολύ καλά εώς και τις 6000 που αφήναμε το γκάζι. Καλά στο δρόμο δεν το συζητάμε! θα χαζέψεις. Έδωσα 500 ευρώ με μία δυναμέτρηση πριν και 6 μετά από κάθε αλλαγή που γινότανε ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες μετρήσεις σε ένα 8ωρο γεμάτο. μπραβο φιλε πολυ δυνατο...εχεισ πολυ καλα χαμηλα δεν το περιμενα...28 κιλα ροπης????????τοσα δεν παιζει να εχω εγω που εχω 220+ αλογα. .αν κανεισ καμια δοκιμη με αλα αμαξια γραψε να δω εχω πολυ μεγαλη περιεργια να δω τι θα κανει ο golfaros.αντε καλα ανοιγματα...περιμενω να δω project απο τα 122 tsi με την δικια μας τουρμπινα να πατε 220 + και να ραβετε γιατι εσεισ δεν εχετε και τον κομπρεσορα να σας τα χαλαει στα μεσαια
  6. ναι οντως ο ηχος απο την σκαστρα ειναι ολα τα λεφτα δεν το περιμενα πως θα αλλαζε με ενα ελατηριο... επειδη τωρα κανει αποτομα την εκτονωση και δεν κανει σαν τσαγιερα φφφφφφφφφφ αλλα πςςςς σαν μαγκακος!!!
  7. ΣΩΣΤΟΣ.ΑΠΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜ....Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΟΝ CUPRA ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ...
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΠΗΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝ ΑΚΣΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΩ ΜΟΤΕΡ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΛΠ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ???ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ...
  9. ΝΑΙ ΑΠΟ ΡΟΠΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙς ΔΙΑΦΟΡΑ...
  10. αν θελετε να κανετε κανενα group αγορας ειμαι και εγω μεσα αλλα καταληξτε για ποιο πραγμα μιλαμε για να ξερω....
  11. λοιπον αν ειναι να κανονισουμε να ερθω και εγω την επομενη φορα...να κανω και εγω χαρα οχι μονο εσεις...
  12. οχι νομιζω οτι ο κορμος παραμενει ιδιος μονο στροφαλο πιστονια μπιελες
  13. οπως και να εχει ειναι μια πολυ καλη ιδεα.εμεις τουλαχιστον που εχουμε το 140αρι και εχουμε φιλτρο προγραμμα εξατμηση μας τρωει να το κανουμε να παρουμε το μοτερ στην πλατη και να γυρναμε σαν τουσ φλινγκστοουνς μεχρι να το κανουμε σωστο. Παντως εγω που ρωτησα τον σπαρταλη απο κρητη μου ειπε οτι θεωρητηκα γινεται αλλα ποιος θα κανει την αρχη....και αλλα σωθικα στην τουρμπινα μπαινουν αλλα...εχω καποιον στο μυαλο μου που θελει να το κανει αλλα αν θελει ας μας πει ο ιδιος.
  14. ειδα στην κρητη εν γκολφ που ειχε βαψει φιμε τα πισω φαναρια με βερνικι σαν του r32 και ηταν σχεδον αψεγαδιαστα.γνωριζετε αν υπαρχει καποιος μαστορας με @@ και οχι @@ μαστορας εδω στην αθηνα που να το κανει αυτο?το εχει κανει κανεις??
  15. το δικο μου δειχνει 83 οταν το πηγαινω νορμαλ και μετα απο ταξιδι ειδα 86 με ανοιγματα που ειχα κανει....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.