Jump to content

dhmhtrhs

Members
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dhmhtrhs

  1. αλλος ενας προστιθεται στον καταλογο με την καλη ποιοτητα οροφης του γκολφ. . το δικο μου ειναι 6/2006 και μου εχει ξεκολλησει μπροστα στη θηκη για τα γυαλια και δεν εχει γινει ποτε βιολογικος και γενικα ελαχιστες φορες καθαρισμος σε πλυντηριο ( ασχολιεμαι μονος). . μετα απο τοσες αναφορες για το ιδιο προβλημα, στο ιδιο σημειο προκειται για ελαττωμα του μοντελου. .
  2. μεσα επεσες. .
  3. καλησπερα παιδια. εχω ενα γκολφακι 1.4 fsi του 2006 με 133000 χλμ και οπως πηγαινα στην εθνικη αρχισε να ρεταρει , δηλ δε δουλευει καποιος κυλινδρος. Αυτο εμφανιζεται σε ολο το φασμα των στροφων και εχει χασει αποδοση. Κανα ηλεκτρολογικο προβλημα προβλεπετε ή μηχανικο? Ευχαριστω
  4. γεια χαρα παιδια!! ειμαι για αλλαγη αμορτισερ στο ατμοσφαιρικο γκολφακι μου (5) και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για την alko τη μαυρη και τη κιτρινη που μου προτεινουν στα συνεργεια, σαν αμορτισερ αντικαταστασης σε συνδυασμο με τα ελατηρια της sportline εκδοσης. ευχαριστω
  5. νομιζω τα performance φοραει
  6. αλλαξες μονο αμορτισερ ή και ελατηρια? ειδες διαφορα στο κρατημα?
  7. ισως και να λυθει.. δε χανεις κατι να το δοκιμασεις( αν φυσικα σου ξαναπερασει το προγραμμα). εμενα παντως μου ειπαν οτι εχει προκληθει ηδη προβλημα στη μνημη του εγκεφαλου και επιδιορθωνεται μονο με την αλλαγη του..
  8. ο προγραμματιστης που μου περασε το προγραμμα εβαλε το κομπιουτερ να διαβασει τον εγκεφαλο και μου πε πως φταιει κατι αλλο ενω στην αντιπροσωπεια μου ειπαν αλλαγη εγκεφαλου λογω βλαβης στη μνημη. γενικα κι απο αλλους που χω ψαξει γι αλλαγη ειμαι γιατι πλεον εχει γινει η ζημια και δε φτιαχνεται με επαναπρογραμματισμο..
  9. προς το παρον το εχω αφησει να λειτουργει με αναμμενο το λαμπακι, αλλα οι λυσεις που βρηκα ηταν αλλαγη εγκεφαλου, αλλιως βρηκα ενα ηλεκτρολογο που μου ειπε οτι με 300 ευρω θα βγαλει τον εγκεφαλο, θα τον στειλει καπου και θα σβησει την ενδειξη στο καντραν αλλα το αμαξι θα συνεχισει να εχει προβλημα στη μνημη. ψαχνω και μεσω ηλεκτρονικου καποια λυση αλλα δεν εχω καταφερει κατι μεχρι στιγμης. αν βρεις καποια πιο αποτελεσματικη λυση πεστο να τη μαθουμε..
  10. το δικο μου 1.4 fsi sportline με 120-130 καιει 6.8-8 lt/100klm αναλογα τις συνθηκες με 95αρα βενζινη, στην πολη καιει παραπανω αλλα σε ανεκτα επιπεδα ανταξια των κυβικων του. οσο για προβληματα, δε μου εχει παρουσιασει κατι στα 110000 χλμ (εκτος απο εγγεφαλο που κατα 99% εφταιξε το προγραμμα που ειχα βαλει). ελπιζω να σε βοηθησα.
  11. το προγραμμα ειναι της γερμανικης εταιριας digitech. . .
  12. dhmhtrhs

    Golf 1.4 Fsi

    σα κατοχος 1,4 fsi, μπορω να σου πω καποια πραγματα.. απο ταχυτητα μην εχεις πολλες απαιτησεις, κι αν εχεις καλυτερα να κοιταξεις κατι αλλο απο τωρα.. απο κει κ περα ειναι ενα οικονομικο αμαξι, με αρκετα καλη ποιοτητα κυλισης κ χωρις προβληματα.. αν σ ενδιαφερει πουλαω το δικο μου.
  13. εχοντας το αμαξι που σκεφτεσαι να αγορασεις, θα συμφωνησω με το κειμενο του φιλου. το αμαξι ειναι μια χαρα αν το θες απλα για να μετακινεισαι(εξαιρεση οταν ειναι με a/c και πανω απο 4 ατομα φορτωμενο). απ την αλλη, αν θες κοντρες και γενικα τρεξιματα καλο ειναι να σκεφτεις για κατι αλλο και μαλιστα παραπανω κι απ το 122αρι..
  14. πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια και βγαλαμε συμπερασμα, αλλαγη εγκεφαλου.. υγεια και καλη χρονια να εχουμε ολοι!
  15. αρα απ οτι καταλαβα ειχε δικιο ο μαστορας. παμε για αναβαθμιση αλλιως αντικατασταση εγκεφαλου.. ειδωμεν
  16. καλησπερα και χρονια πολλα. τον τελευταιο μηνα εχει εμφανιστει στο αμαξι μου (1.4 fsi) το λαμπακι του check engine και πηγα σημερα να το σβησω αλλα διαπιστωσαμε οτι δε σβηνεται και απ οτι μου πε ο μαστορας πρεπει να παω στην αντιπροσωπεια και να μου κανουν αναβαθμιση αλλιως μπορει να χρειαστει εγκεφαλος. το σφαλμα που παρουσιαζει ειναι p0601. Επισης, να αναφερω πως πριν 2 χρονια του χα περασει ενα after market προγραμμα. ξερει καποιος τι συμβαινει ή εχει προσωπικη εμπειρια για να βοηθησει? ευχαριστω
  17. αυτο θα ειναι το επομενο βημα για να ξερω τουλαχιστον αν ειναι πειρακια ή οχι ( αν και μου το κανει κανα 2μηνο που σημαινει οτι εχω βαλει απο διαφορετικα πρατηρια). οσο για την απαντηση σου φιλε γκολφακια1983, το σκεφτηκα κ εγω αυτο αλλα θα μου το χε παρουσιασει απ οταν το αγορασα αυτο το προβλημα,αρα απορριπτεται.. ευχαριστω για τις απαντησεις
  18. δε νομιζω να ειναι πειρακια γιατι δε μου κοβει καθολου αποδοση (ουτε στιγμιαια) και το κανει τωρα τελευταια. το χω ακουσει παντως και σε αλλα αυτοκινητα αλλα ποτε δεν εμαθα τι ειναι.. για να σας δωσω να το καταλαβετε καλυτερα ειναι οπως ο θορυβος που κανουν τα χαλασμενα ακρομπαρα οταν προχωροντας στριβεις με τερμα το τιμονι, αλλα ακουγεται απο μηχανη..
  19. χαιρετω ολη την παρεα.. τελευταια παρατηρησα στο γκολφακι μου, 1.4 fsi, πως οταν ειναι σε ανηφορα και χαμηλες στροφες που ζοριζεται, κανει ενα θορυβο απο τη μηχανη ( συνεχομενα τακ τακ μεχρι να αρπαξει). μηπως γνωριζει κανεις τι συμβαινει?? ευχαριστω
  20. για τα lubricants delkol τι γνωμη εχετε? μου τα προτεινε συνεργειο που ειναι χρονια στο επαγγελμα..
  21. Πρεπει πρωτα απ ολα να αποφασισεις τη χρηση που θα κανεις στο αμαξι. Αν για παραδειγμα το χρειαζεσαι περισσοτερο για ταξιδια και χωρους τοτε επιλεγεις α4,ενω αν σε ενδιαφερει περισσοτερο η μετακινηση σε πολη (που θα μπορεις ανετα να κανεις και τα ταξιδια σου) τοτε γκολφ.
  22. επειδη απ οτι ειδα οι προβληματισμοι σου υπαρχουν στον τομεα της κυλισης και της αξιοπιστιας (και οχι στον κινητηρα), επειδη εχω το συγκεκριμενο μοντελο sportline του 2006 με 90000 χλμ, το αυτοκινητο εχει αρκετα καλη ποιοτητα κυλισης (οχι οπως το passat, αλλα σε πολυ κοντινο επιπεδο) και απο θεμα προβληματων δεν εχω αντιμετωπισει κατι προς το παρον εκτος απο τα κλασσικα του γκολφ (1λτ/15000χλμ καψιμο λαδιου, παραθυρα)
  23. ελεος ρε μαγκες που νομιζουν πως το 1.4 auris παει πολυ καλα και μπορει να τα ριχνει σε 1.6 fsi.. με το δικο μου 1.4 ,4ες και 5ες που τα χα παει μ εναν δε μπορουσε να με φτασει...
  24. γεια σε ολους. μετα απο μια ατυχη στιγμη ειχα ενα τρακαρισμα με το γκολφακι. αποτελεσμα ειναι να εχω κατι μπασιματα και γρατζουνιες στη μιση πορτα και στο πισω φτερο. το θεμα που με απασχολει ειναι αν καποιος εχει να προτεινει καποια δικιμασμενη λυση φανοποιειου στην πατρα που να γινεται οσο το δυνατον καλυτερη δουλεια. ευχαριστω προκαταβολικα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.