Jump to content

Κωσταντίνος

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Κωσταντίνος

  1. και εμενα μαυρο ειναι το αυτοκινητο και ειναι οντως βαμενοι, και δεν προκειται να χαλασετε τιποτα μην φοβαστε.Τωρα αν σας το αλλαξουνε χωρις εξοδα καλως, αν ειναι να βαλετε το χερι στην τσεπη νομιζω αξιζει η προσπαθεια
  2. Καλησπερα. Εχω αισθητηρες εργοστασιακους και το προβλημα αυτο το εχω αντιμετωπισει δυο φορες και το εχω φτιαξει μονος μου. Το προβλημα το εχω εντωπισει παντοτε στους πισω αισθητηρες γιατι οι μπροστα ειναι χρωμιομενοι. Αν παρατηρησετε τους πισω αισθητηρες θα δειτε το χρωμα τους να ειναι φουσκομενο σκασμενο και αν βαλετε κοντα το αυτι σας εχοντας ενεργοποιησει τους αισθητηρες με σβηστη την μηχανη θα ακουσετε ενα πολυ ψιλο θορυβο επαναλαμβανομενο σαν να εχει διαροη ρευματος κατι σαν σπινθηρισμος. Αν συμβαινουν αυτα τοτε ο αισθητηρας εχει παρει νερο, υγρασια και εχει πιασει αλατα αναμεσα απο το χρωμα και το μεταλικο μερος του. Το κενο αυτο ο αισθητηρας το καταλαβαινει ως μια κοντινη αποσταση και εχει αυτον τον συνεχη ηχο. Αφαιρεστε λοιπον το χρωμα με κατι αιχμηρο και με προσοχη και επειτα τριψετε με ενα ψιλο γιαλοχαρτο τον αισθητηρα. Βαψτε το με λιγο χρωμα και ειστε οκ. Γνωμη δικια μου ειναι αν μπειτε σε αυτην την διαδικασια να τους φτιαξετε ολους, μιση ωριτσα δουλεια ειναι. Καλη επυτιχια.
  3. service 5ετιας 2,0tfsi αγορα ανταλακτικων οχι απο το συνεργειο κοστος 145ευρω ( ολα τα ανταλακτικα ειναι πρωτης τοποθετησης δλδ της μαμας χωρις το σημα vw ) λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, φίλτρο καμπίνας, μπουζί (αν και δεν ειχε ερθει η ωρα τους ) Τωρα το service εγινε σε εξειδικευμένο συνεργειο Κόστος service 62 ευρώ, κάρτα καυσαερίων 9 ευρώ συνολο 71 ευρω
  4. ενταξει μου αλλαξανε το μπουτον χωρις καμια χρεωση και μαλιστα χωρις να με ρωτησουνε για την επεκταση εγγυησης, εκτος αν κανανε κατι αυτοι χωρις να το γνωριζω.τωρα για το αν δουλευει σωστα θα το δειξει στην πορεια.
  5. ok ελπιζω να μην γινουμε μαλια κουβαρια. θα παω και θα σας πω και εγω τι εγινε.
  6. Καλησπερα. Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το χειροφρενο (δεν ελυνε το χειροφρενο) αλλα μετα απο αρκετο πεδεμα ξεκολησε και ολα καλα. Εχω προγραματισει σερβις την πεμπτη και φυσικα τους εχω πει τηλεφωνικα για το προβλημα που αντιμετωπισα για να το ελεγξουν. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι το αυτοκινητο το εχω 3 χρονια αλλα εχω κανει επεκταση εγγυησης με καλυπτει ή οχι. Ρωτω αν ξερει καποιος κατι μην με πιασουν κοροιδο.
  7. εργοστασιακους. οπως λενε και οι αλλοι γλυτωνεις την φασαρια και το ξυλωμα. δεν το συζητω
  8. ειναι απο την μανα του φιμε οχι ζελατινα και βεβαιωση δεν μου δινουνε απο την αντιπροσωπια ουτε απο την cosmocar Το μηχανολογικο δεν το αναφερει στην αδεια αλλα ουτε εχει εγκριση τυπου για φιμε Το κτεο μου λεει θελω εγκριση τυπου Εγω παντως εχ χαζεψει και δεν ξερω τι αλλο να κανω βοηθειαααααα!!!
  9. οταν τα φιμε ειναι εργοστασιακα ( απο την μαμα vw ) χρειαζεται καποια βεβαιωση απο αντιπρωσοπεια ? γνωριζει κανεις ?
  10. το δυχτι τις michelen που αγορασα προσφατα ειναι πολυ καλο και αθορυβο εντελος δεν καταλαβαινεις οτι φορας αλυσιδα. προσοχη ομως στο σπινιρισμα που εκανα και εγω σε μια εξαιρετικα δυσκολη κατασταση και τις εκανα κοματια. παντως τις συνιστω για αγορα
  11. το προβλημα το ελυσα τελικα μονος μου απο τα δυο πλυκτρα δεξια (servis και trip). απο το συνεργειο παντως δεν ξερανε τιποτα
  12. Καταρχην καλησπερα σας, κατοχος Passat Tfsi 2.0 και εχω την εξης απορια. Οταν ειμαι σταματημενος βλεπω στο καντραν την ενδειξη των διαναθεντων χιλιομετρων που εχω κανει. Οταν ομως το αυτοκινητο κινειται σβηνει αυτη η ενδειξη και εμφανιζετε η ταχυτητα σε μιλια. Υπαρχει περιπτωση να μου δειχνει μονιμα την ενδειξη των διαναθεντων χιλιομετρων και να μην μου δειχνει την ταχυτητα που εχω εκεινη την στιγμη σε μιλια ? Ξερετε δηλαδη αν μπορει με καποιο τροπο να απενεργοποιηθει ?
  13. Καλησπερα και απο μενα, λεγομαι Κωστας και ειμαι κατοχος ενος VW PASSAT TFSI 2.0 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το αυτοκινητο μου. Ελπιζω να βρω αρκετες απαντήσεις στο forum σας σχετικα με τα οποια προβληματακια μου παρουσιαστουν στο μελλον.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.