Jump to content

GolfRider

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About GolfRider

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

GolfRider's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. θα ηταν ωραιο παντως 10, 20, 50 W12 να εβγαιναν στην κυκλοφορια. θα γινονταν αμεσως συλλεκτικα και θα αυξαναν αρκετα το κυρος της εταιρειας.
  2. πως να μην ειναι μικρη η αγορα.. 1400 ευρω και απο ebay κιολας.. παρα πολλα τα λεφτα.. στην αντιπροσωπεια ποσο εχει?
  3. στη θεσσαλονικη υπαρχουν αυτα?
  4. οσοι βαλατε 95αρα και ειδατε προβλημα, ΔΕΝ φταιει η 95αρα, αλλα η νοθεια της απο το συγκεκριμενο βενζινα που βαλατε. δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα με την 95αρα, αρκει να βρειτε ενα αξιοπιστο πρατηριο. το μονο της μειονεκτημα στο gti ειναι οι 5 ιπποι διαφορα σε σχεση με την 100αρα. (στα ατμοσφαιρικα fsi μπορει η διαφορα να ειναι ακομα μικροτερη). τωρα αν σε κανεναν δεν του φτανουν 195 ιπποι αλλα θελει 200 και βλεπει τρομερη διαφορα, πασο. παντως δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα με την 95αρα ΑΡΚΕΙ να ειναι καλο το πρατηριο. αλλωστε αμα δεν ειναι καλο, και με την 100αρα θα βγαλει προβλημα οπως ειχε βγαλει και σε μενα (με racing κιολας..). οριστε και το σχετικο βιντεακι:
  5. παιδια θελω να βαλω αυτες τις ξυλινες επενδυσεις στη φωτογραφια (σημειωστε οτι ξυλινη ειναι και η περιοχη στο τασακι). ξερει κανεις πού μπορω να τις βρω (στην αντιπροσωπεια ισως?) και κοστος?
  6. ακουγεσαι αρκετα σιγουρος οποτε δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω. ως προς την περιπτωση μου, ή εφταιγε ο δεικτης ταχυτητας (που ηταν V) ή μηπως αυτα που φορουσα ηταν turanza αλλα αλλο μοντελο? (οχι τα ΕR 300 δλδ που αναφερεις)
  7. εχετε παρατηρησει διαφορα στην αποδοση μεταξυ 95αρας και 100αρας?
  8. κατσε ρε συ.. εγω που εχω φορεσει και τα δυο μου φανηκαν τα bridgestone φανερα κατωτερα.. και γενικα για το sport contact 2 ολοι (και σ αυτο το φορουμ απο ο,τι διαβαζω) λενε τα καλυτερα. αν δεν το σταματουσαν (οπως διαβαζω στο σαιτ της continental), θα το ξαναφορουσα ασυζητιτι.
  9. οχι με τιποτα. αυτα ηταν τα μαμισια που ειχε πανω το γκολφ (205/55R16 V) και οταν εβαλα εγω μετα τα sport contact 2 φανηκε μεγαλη διαφορα. ισως να παιξε ρολο και ο δεικτης αλλα γενικα δεν ακουγονταν καλα λογια για τα turanza.
  10. ψαχνω καταλληλο ελαστικο για το γκολφ 5 σε διασταση 205/55/R16 H. μεχρι τωρα ειχα τα Sport Contact 2 και θα τα ξαναβαζα αλλα μπαινω στη σελιδα της Continental και δεν διατιθενται πλεον! (σιγουρα θα υπαρχουν καποια εναπομειναντα στα μαγαζια αλλα θελω το λαστιχο να ειναι φρεσκο) υπαρχουν μονο τα Sport Contact 3 που δεν βγαινουν ομως στη διασταση που θελω και μετα υπαρχουν υπαρχουν τα Premium Contact 3 τα οποια βγαινουν στην επιθυμητη διασταση αλλα δεν τα ξερω. θα ειναι εξισου καλα με τα Sport Contact 2? σε αλλη μαρκα τι εχετε να προτεινετε? (σημειωστε οτι θελω απαραιτητως δεικτη Η)
  11. εγω παντως εχω σταματησει εδω και ενα χρονο περιπου να παιρνω περιοδικα αυτοκινητων. θεωρω οτι υποβαθμιζουν τη νοημοσυνη μου. ολοι οι δημοσιογραφοι κατι αξεστοι τυποι που γλειφουν οποιον τους ταϊσει και μας ρεζιλευουν διεθνως με τα μουτρα τους οταν πανε στο εξωτερικο να δοκιμασουν αυτοκινητα. μου τη δινει και το αλλο.. μολις πιασουν στα χερια τους κανενα "supercar", ολο το αρθρο αναλωνεται σε επιδειξη γλοιωδων επιθετων για το ποσο τους αρεσε.. κατσε ρε βλαχε. ειναι συμπεριφορα αυτη ανθρωπου που υποτιθεται οτι ξερει απο αυτοκινηση μολις δει αυτοκινητο απο M3 και πανω να εκσπερματωνει προωρα και να μας το περιγραφει κιολας? ειναι κατι τετοιες στιγμες που παραδεχομαι τον Κλαρκσον, παρα το αντιπαθητικο βρετανικο υφακι του.. φυσικα και δεν μπορεις να βγαλεις ακρη απο τα λεγομενα τους. για να διαλεξεις πλεον αυτοκινητο πηγαινεις και το κανεις τεστ ντραιβ, για την ασφαλεια βλεπεις τα αποτελεσματα του EuroNCAP και για την αξιοπιστια μπαινεις σε κανενα φορουμ και ψαχνεις στο ιντερνετ για ερευνες αξιοπιστιας. τι να την κανω την πουλημενη γνωμη του δημοσιογραφισκου?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.