Jump to content

cerigo

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About cerigo

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

cerigo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ πολύ!! όσο αφορά την ημερομηνία που αναγράφει η ετικέτα(1998) ακριβώς πριν από το 6n, υπάρχει καμία σκέψη;
  2. Κάτι τέτοιο υπέθεσα κ εγώ, για αυτό ρωτάω... Δηλάδή: μήπως δεν αναγράφεται πλήρως η σειρά, απλά ο γενικός τύπος της πχ. 6N...
  3. Το ξέρω πως δήλωσα άπειρος από αυτοκίνητα αλλά ξέρω να ξεχωρίζω οπτικά ένα 6n άπό ένα 6n2 Το αμάξι είναι εξωτερίκα κ εσωτερικά(ακόμα κ το ταμπλό,κ τα πλαστικά...) ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ 6N2 POLO... Απλά κόλλησα όταν είδα την επιγραφή του αμαξώματος κάτω από το καπώ που έλεγε 6N!!! Το να είναι μετατροπή νόμίζω πως δεν στέκει έτσι..; Δηλαδή να αλλάξει κάποιος ριζικά το 6ν κ μέσα κ έξω;;; Στη τελική πρέπει να είναι κ οικονομικά ασύμφορο!
  4. Λοιπόν...χρειάζομαι τη βοήθεια σας!!!! Δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειρος σε θέματα auto... Βρήκα ένα 6ν2 τζι-τζι..(εξωτερικά..) του 2000 και στα λεφτα που θέλω..περίπου 6.000Ευρώ. Έκλεισα κ ένα ραντεβού στη KARENTA για να μου κάνουν κ ένα τεχνικό έλεγχο. Μου δημηουργήθηκε μια απορία όμως όταν σήκωσα το καπώ του. Είδα την εργοστασιακή ταμπελίτσα μέσα να γράφει πως το αυτοκίνητο είναι τύπου 6N κ έτους 1998. Κ καλά αυτό με το έτος πες πως δε παίζει τεράστιο ρόλο.. Αυτό με τον κωδικό 6N??? Η ονομασία 6n2 είναι επίσημη ή χρησιμοποιείται για να τα ξεχωρίζουμε; Όποιος έχει μοντέλο 6ν2 θα με βοηθούσε απίστευτα. Λες να είναι καμία μετατροπή; Η ΚΑΡΕΝΤΑ μου πει έτσι δεν είναι;
  5. είχα βρεί ήδη 3 περιπτώσεις με μόλις μια βδομάδα ψάξιμο,απλά μέχρι να καταφέρω να τα δω πουλήθηκαν.. ε,εντάξει αν είναι κ μοντέλο 2000 μιλάμε για αμάξι που μπαίνει στον 8ο χρόνο του.. Δεν είναι κ τόσο τραγικά λίγα τα 6000.. Στην τελική ανεβαίνω κ λίγο...εντάξει.. όπως είπα κ πριν δε μου κακοπέφτει το 6n απλά τα δείχνει λίγο παραπάνω τα χρονάκια του..(εμφανισιακά..)
  6. Καλησπέρα σε όλους κ καλές γιορτές.... Θα ήθελα τα εξειδικευμένα φώτα σας για να με βοηθήσετε να κάνω μια επιλογή... Έχω κάποια λεφτά στην άκρη(6000ευρώ) κ θα προχωρήσω στην αγορά μετ/νου αμαξιού. Ήμουν πάντα λάτρης των VW λόγω σκαραβαίου που είχαμε παλαιότερα(πολύ,πολύ παλαιότερα!!!) Μην τα πολυλογώ...Το αμάξι που μπορώ να αποκτήσω με αυτά τα λεφτά είναι το Polo 6n2 το οποίο μου αρέσει κ πάρα πολύ εμφανισιακά... Σε αντίθεση με το 6n που πλέον εξωτερικά τα δείχνει αρκετά τα χρονάκια του.. Αρκέτοί μου λένε όμως πως τα 3 αυτά αυτοκίνητα δε διαφέρουν σχεδόν σε τίποτα. Μου παρουσιάζουν το 6n2 ως παλαιάς τεχνολογίας αμάξι που απλά κ μόνο εμφανισιακά άλλαξε. Η δικιά σας η πείρα και προσωπική εμπειρία τι λέει; Αξίζει η αγορά του εν λόγω μεταχειρισμένου; Ευχαριστώ προκαταβολικά! ΥΓ.Υπόψιν πως ενδιαφέρομαι για την αγορά του μοντέλου με τον κινητήρα των 1400cc και 101ps. (Αλήθεια άυτή η έκδοση των 101 ίππων έβγαινε κ σε 5πορτη; ΥΓ2.Τα σέρβις των vw είναι πραγματικά ακριβά;Ξέρω πως ένα μετ/νο αμάξι θα μου τα βγάλει τα κουσουράκια του σε κάποια φάση..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.