Jump to content

Crypton-R-

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Crypton-R-

Other Info

  • Car Type
    Jetta

Crypton-R-'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εμένα μου είπανε οτι είναι του 93, γι αυτό το είπα. Λες δηλαδή ότι δεν αξίζει να το πειράξω? Να το τραμπάρω καλύτερα με το Vento CL του πατέρα μου και να πειράξω αυτό?
  2. Καλα..λάστιχα θέλω άμεσα, με έχουν κάψει πολλές φορές τα Ρώσικα που φοράει.. , τα ζαντολάστιχα πόσο πάνε? Τα φανάρια μπρος-πίσω, μάσκα, προφυλακήρα μπρος-πίσω που θα βρώ για να του βάλω? (οχι μαμίσια)
  3. Μέχρι τώρα είναι ολόσπαστο, αλλά θα φτιαχτούν όλα αυτά πριν το βάψιμο. Τώρα άρχισα να το πειράζω, οπότε στην ουσία το μόνο καλό που έχει πάνω είναι η εξάτμιση και το cd player. Τι είναι το 20vt που γράφεις? Προτιμώ να φτιάξω το Jetta, δεν θέλω να αγοράσω άλλο αυτοκίνητο.
  4. Όταν λες -σετ φανάρια μπρος-πίσω, εννοείς τα μαμίσια? Επίσης γιατί να βάλω xenon? Έχεις καμία εικόνα του GTi που γράφεις? Ζάντες βρίσκουμε...και εξάτμιση έβαλα προχθές. Θέλω να το περάσω και ένα βαψιματάκι αλλά όταν μπεί και κάνα bodykit, έστω και πιο απλό απο αυτά που πόσταρα.
  5. Οχι, δεν ενδιαφέρομαι για 3πορτο. Μόνο για αυτά που γράφω. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/93-98-VW-JE...sspagenameZWDVW http://cgi.ebay.com/ebaymotors/93-98-VOLKS...sspagenameZWDVW http://cgi.ebay.com/ebaymotors/93-98-VW-JE...sspagenameZWDVW http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-JETTA-GO...sspagenameZWDVW http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-JETTA-93...sspagenameZWDVW http://www.bodykits.com/store/product.php?...1248&page=1 http://www.bodykits.com/store/product.php?...1248&page=1 http://www.bodykits.com/store/product.php?...1248&page=1 http://www.bodykits.com/store/product.php?...1248&page=1 Υπάρχει περίπτωση να βρώ κάτι από αυτά στην Ελλάδα, έστω και με παραγγελία?
  6. Παιδιά επειδή είμαι άσχετος με αυτά να μου εξηγήσετε τι γράφετε γιατί τώρα άρχισα να ασχολούμαι.
  7. Δεν ξέρω ακριβώς αλλά μοιάζει με το Vento που έχει ο πατέρας μου. Τι μπορώ να κάνω? Αυτά που σκέφτομαι να αλλάξω είναι το χρώμα, φανάρια, να του κάτσω και ενα bodykit αν υπάρχει εδω στην Ελλάδα γιατι σε ξένα sites εχω βρεί, αεροτομή και ζαντολάστιχα.
  8. Γεια σε όλους, είμαι ο Γιάννης και είμαι από Ηράκλειο Κρήτης, έχω ενα VW Jetta CL 93' και θέλω να το πειράξω εμφανισιακά (αν γίνεται). Ξέρετε κανένα καλό μαγαζί στην Κρήτη που μπορώ να το πειράξω? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.