Jump to content

tasos_sparti

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About tasos_sparti

  • Birthday 11/06/1976

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Passat

tasos_sparti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. μου ειπαν οτι η καποιο γραναζι ή το συνχρονιζε της 5ης εχει προβλημα , οταν ανοιξουν το σασμαν θα ξερουν σιγουρα .. οταν γυρισουν απο διακοπες θα το βαλω μεσα , πως μπορω να διεκδικισω νεο σασμαν χωρις φωνες και φασαριες ? οι οροι της εγγυησης δεν αναγραφουν πουθενα σαφης ορολογια περι αντικαταστασης ολοκληρου σασμαν ,οταν εχει προβλημα για παραδειγμα ενα γραναζι .. πιστευετε οτι αυτη η βλαβη μπορει να μου εχει ''πειραξει '' και το υπολοιπο σασμαν ?
  2. γεια σας παιδια , το πηγα σημερα στην αντιπροσωπια και το πηγαμε μια βολτα με το τεχνικο , στην αρχη πηγε να με βγαλει παλαβο και οτι τις κανω '' πεταχτες '' και ισως δεν την κουμπωνω καλα ετσι , μολις καθησε στη θεση του οδηγου σχεδον αμεσως του το εκανε και σε εκεινον , τη τριτη θα το παω για να δοκιμασει κατι ευκολο μηπως και γλυτωσουμε το ανοιγμα του σασμαν ,δηλ να ρυθμισει καποιο συρματοσκοινο που οδηγει το λεβιε στη θεση ( ? )του γιατι του κανει εντυπωση οτι ο λεβιες για χιλιοστα κανει μια πιο μικρη διαδρομη και ισως δεν ''μαγκωνει '' στη θεση του , τουλαχιστον αυτη την αισθηση σου δινει .. θα εχω νεα την ερχομενη εβδομαδα .
  3. εχω ενα πασσατ β6 1.8 tsi εξαταχητο με μολις 30.000 + χλμ , για καποιο λογο τωρα τελευταια με το που κουμπωνω την 5η και αφηνω το συμπλεκτη πεταει το λεβιε και μενει στα νεκρα , αυτο το κανει ΜΟΝΟ οταν αφηνω το συμπλεκτη και ποτε εν κινηση , για να κρατησω τη 5η στη θεση της πρεπει να κρατηαω το λεβιε στη θεση του και πολλες φορες τριζοβολαει ολο το σασμαν .. σκοπευω να παω στην αντιπροσωπια στο αμεσο μελλον μιας και ειναι ακομα στην εγγυηση (στην επεκταση εγγυησης ειναι τωρα, και αναρωτιεμαι αν καλυπτουν το σασμαν στην εγγυηση .. )αλλα καλο θα ηταν να εχω με ιδεα περι τινος προκειτο , κανενας με παρομοιο προβλημα με ή οχι με το ιδιο οχημα ? . ευχαριστω προκαταβολικα . -το προβλημα το εχω μονο με την 5η σχεση .
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ...

  5. νικο χτες ρωτησα για αυτες τις διαστασεις για το δικο μου 1.8 τσι ,το pirelli p zero που θεωρειτε ισως το καλυτερο στη κατηγορια του σε λαστιχα που δεν ειναι και αποκλιστηκος αντιπροσωπος της πιρελι και μουπε 830 ευρω , ρωτησα επισης για το michelen sport pilot το οποιο και αυτο φιγουραρει στα καλυτερα 740 ευρω . ο κουνιαδος μου εβαλε πριν απο κανα τετραμηνο τα SportContact 3 225 -45 -17 στο δικο του γυρο στα 640 ευρω απο αντιπροσωπο της πιρελι αν θυμαμαι καλα .
  6. Τάσο, πιστεύεις ότι έχεις καλυφθεί με τις παραπάνω απαντήσεις?... νικο καλυφθηκα πληρος με το παραδειγμα σου με τον ασκετο ψαρα αλλωστε για αυτο υπαρχουν και αυτα τα τοπικ για να μας ανοιγουν τα ματια αυτοι που τα ανοιξανε πριν απο μας , απλα περιμενα κατι το παραπανω αλλα οπως ειπες και εσυ με 17αρες ζαντες και με 1500 κιλα αποβαρο να μην περιμενουμε να το κανουμε και φαντομ με 30 αλογα ακομα .. κωσταντινε τωρα μιλησες σα πραγματικος επαγγελματιας .και για να μη νομιζεις οτι σας κανω αντιπολιτευση θα πω οτι το αυτοκινητο δουλευει ρολοι χωρις κομπιασματα και αλλα τυχον προβληματα .σκευτωμαι να το κρατησω
  7. νικο δε κολαμε για 5 και 10 αλογα πανω η κατω , κολαω που ο φιλος κωσταντινος λεει οτι μεταφραζουμε τα κειμενα οπως θελουμε ενω η κεντρικη τους διαφιμηστικη τους σελιδα λεει αλλα απο τη δυναμομετριση τους ..στην δυναμομετριση τους μεταβιας βγαζεις τα γραμματα ενω αυτο που κανει μπαμ ειναι η εμπορικη ιπποδυναμη και το υποτεθεμενο τελικο αποτελεσμα το οποιο δεν υσχυει και αυτο λεγεται παραπλανητικη διαφημιση .. προσωπικα εγω εβαλα το ρεβο γιατι η διαφημιση τους μου 'εταζε' 220 αλογα ενω στη πραξη δε μου τα δωσανε αν μου λεγανε οτι θα παρεις 210 παλι θα το εβαζα αλλα θα ενιωθα οτι ηταν ντομπροι και σταρατοι απεναντι στους υποψηφιους πελατες τους ..
  8. κωσταντινε απο τη στιγμη που στη σελιδα της ρεβο αναφερει το στοκ 1.8 τσι 160 ιππους και μετα την αναβαθμηση φτανει 220 πως μπορει κανεις να μην ειναι οργισμενος οταν στη πορεια μας λετε οτι τα αυτοκινητα μας ειναι παραπανω αποτι γραφετε στη διαφημιση σας και οτι φτανουν μεχρι 210 τελικο ενω διαφημιζετε 220 ιππους ... αυτο λεγετε εξαπατηση και παραπληροφορηση και μπορει να βρειτε και το μπελα σας απο κανα τρελο που μπορει να το τραβηξει και νομικα για αθεμιτο ανταγωνισμο μεσο παραπλανητηκης διαφημισης, τοτε μη σας κακοφαινετε ο ορος '' καρχαριες ' ..
  9. δηλ στην ουσια 23 ιππους πουλατε για 900 ευρο ? γιατι παραπανω απο 210 ιππους δε δινετε στη πραξη για αυτο το μοτερ ..
  10. στο ερωτημα μου εχεις καμια συμβουλη εχεις να μας δωσεις ?
  11. Γεια σου νικο , μια μικρη διορθωση που ισως να μην εχει και σημασια ( ιδια μοτερ δε φορανε ??)εχω το πασατ λιμουζιν 1.8 tsi και οχι το cc 1.8 tsi , εκει που λες οτι εχω παρει γυρο στα 30 αλογα ισως να εχεις απολυτο δικιο γιατι τοσο μου φενετε και μενα η διαφορα της δυναμης στο δρομο και σε καμια περιπτωση οχι 50 αλογα που γραφει η σελιδα της ρεβο , μια χαρα διαφημιστηκη καμπανια κανουν και ειναι και καλυμενοι απο περιτερο εξηγησεις .. νικο αν η πιεση σε μαμα δουλευε 0.6 βαρ τωρα ποσο θαπρεπε να δουλευει ? μεχρι ποσο εχω παραπλησια αξιωπιστια σε μαμα ?ετσι για να μη πιανουν αδιαβαστο το παθος μου οι καρχαριες της ρεβο και του καθε βελτιωτικου οικου..
  12. Καλησπερα Αντρεα , μεχρι στιγμης εχω κανει καμια 100 χλμ με το ρεβο και δουλευει το μοτερ μια χαρα χωρις κομπισματα , οντος εχει αρχισει να δειχνει μια μικρη διαφορα απο εχτες στην αποδοση μιας και ανοιξα με ενα σκοντα ταξι 2.0dti κυριολεκτικα περασα απο πανω του . απο βδομαδα θα γραψει πανω απο 500 χλμ που θα ανεβω Αθηνα και μετα απο αυτο θα παω για δυναμομετριση ετσι για ψυχολογικους λογους χεχε . ευχομαι να εχει καλο καιρο και να βρω και κανα ΄ζεστο΄στο δρομο να τσεκαρω το upgrade , απο βδομαδα θα εχω επισιμα νεα με το ρεβο upgrade σε αποδοση και καταναλωση .
  13. δημητρη ναι στον βακ.. το εβαλα , ειμαι ψυκτικος και φτιαχνω το κλιματισμο στη νεα καφετερια ακριβως απεναντι στον ΟΤΕ , περνα να τα πουμε αν εχεις χρονο αυριο .
  14. καλησπερα και απο μενα φιλοι μου , επιτελους σημερα τοποθετηθηκε το πολυποθετο προγραμμα της ρεβο στο πασσατ 1.8 τσι μου μου κοστησε 900 ευρο και μου ειπαν οτι με 100αρα βενζινα μου δινει 210 ιππους και 35 κιλα ροπη ,ολα καλα μεχρι εδω . αυτο που εχω να πω ειναι οτι το αμαξι φευγει αρκετα καλυτερα ιδιαιτερα μετα τις 4500 σαω χωρις ομως να μου δινει την εντιπωση οτι το τουτου ανεβικε κατα 50 ιππους οπως μου λενε οτι βαλανε ...δεν εμεινα και με το στομα ανοιχτο πως το λενε , μου εδωσε την εντιπωση οτι το οχημα πηρε μονο στα ψιλα και οχι 50 ιππους οπως πουλανε και καλα .. βεβαια μολις μολις τους μεταφερα τα αναμεικτα συναισθηματα μου μου ειπαν με βεβαιοτητα οτι προγραμμα θελει μερικα χιλιωμετρα να ' κατσει ΄με το μοτερ και θα δω τεραστια διαφορα στο μελλον . απο βδομαδα ανεβενω για δουλεια αθηνα και εκει θα δω πραγματικα αν αγωρασα αυτο που μου πουλησανε
  15. τελικα βρε παιδια το P ποια χωρα συμβολιζει ? mosel, germany η Anchieta, Brazil ?? WVWZZZ3CZ8P104716 ο δικος μου κωδικος ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.