Jump to content

ΠΑΝΟΥΛΗΣGOLF2

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About ΠΑΝΟΥΛΗΣGOLF2

  • Birthday 07/29/1981

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 3

ΠΑΝΟΥΛΗΣGOLF2's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εκανα μια διορθωση στην περιγραφη για τον κωδικο του κινητηρα δεν ειναι ο (AGG) αλλα ο (2E) SORY
  2. Ναι συμφωνο απολυτα!!! Γενικοτερα τι πραγματα μπορουν να δωσουν παραπανω αλογα?Ξερω τα παρακάτω πραγματα οτι βελτιώνουμε λιγακι: 1)Εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω 2)φιλτρο 3)προγραμμα 5)σφυρηλατα πιστονια(οκ εδώ το κοστος ειναι λιγο τσουχτερο αλλα πιστευω οτι δινει αρκετα!) 6)εκκεντροφορο Γενικα το θεμα το εχω οχι καλα αλλα το εχω.Απλα δεν ξερω απολυτα τα μηχανικα μεχρι που δινουν αλογα. Ποια ειναι τα μηχανικα μερη τα οποια δινουν αλογα σε αυτον τον κινιτιρα. Aυτος ειναι και ο κυριος λογος που ανοιχτηκε το post Σας ευχαριστω για τις απαντησεις πιο πανω!!!! Ελπιζω το topic να τελειωσει με μια λιστα απο τα εξαρτιματα που μπορουν να δωσουν μεγαλυτερη ιπποδυναμη.
  3. Καλο μου φαινεται.Μια ερευνα που εκανα στο e-bay βρηκα chip που δινει +7 με 40 ευρω.Αν αλαζα ΠΧ εκκεντροφορο η εισαγωγη δεν θα εδινε κατι παραπανω?
  4. Χαιρετώ ολοι την παρεα του club!!Προσφατα αγορασα ενα 3αρι με κινητηρα 2.0 8v 115hp Δεν λεω ειμαι ευχαριστιμενος σε σχεση με το(golf mk2 1600)που ειχα πριν.Τα ερώτηματα μου ειναι τα εξής, Τι βελτιωση περνη το συγκεκριμένο μοτερ και τι κινησεις να κανω για να ανεβασω αλογα (σταδιακα) Τωρα απο θεμα στησιματος θα αναφερθω σε σχετικα topic!!Σας ευχαριστω προκαταβολικα
  5. Σκεφτόμουνα να κλείσω όλο το πίσω μέρος όχι μονο τα χερούλια από της πόρτες.και να βάλω και τα τσάμια από το τρίπορτο.Αλλα άκυρο τελικά είναι πιο μεγάλες η πόρτες απο το 3θυρο.
  6. Xαιρετώ τα τρελόπαιδα του club!!H ερώτηση μου είναι η εξής: Μπορώ να κάνω το 5θυρο....3θυρο??? Εχω την εντύπωση ότι η πόρτες από το 3θυρο είναι μεγαλύτερες???
  7. τη μου θυμίζει αυτό το κόκκινο τη μου θυμίζει??το χίλια εκατό είναι νομίζω? καλός σας βρήκα!σου είπα ότι έχω πάθη πλακα με το κόκκινο ε? κούκλα είναι το αμάξι να το χαίρεσαι και να το προσεχεις και ασφαλές χιλιόμετρα!!
  8. να σε καλά ρε φιλαρακι το βαψιματάκι το έχω στο πρόγραμμα αλλα δεν ξέρω ακόμα το χρωματάκι.κάτι διαφορετικό παντος.να σε καλά!!
  9. Έχω ένα golf mk2 του 1991 1600 με ??? άλογα .apo μοτέρ τίποτα προς το παρόν.εξωτερικά έχουνε αλλαχτεί τα φανάρια πίσω και έχουνε μπει τύπου lexus,προστινα φανάρια angel eyes,πλαϊνά φλασακια δυστυχώς πορτοκαλι προς το παρόν(πριν είχε καπάκια),ζάντα 15 με λάστιχο 195/50/15 μπρός πίσω,δίσκοι και δαγκάνες μπρός πίσω από το gti,αμορτισέρ πίσω koni κίτρινα, μπροστά μάλλον είναι koni,είναι κάτι κόκκινα,τοποθετήθηκε κεραία στο πίσω μέσο μέρος που δεν είχε,αυτά προς το παρόν εξωτερικά.εσωτερικά είναι μαμά εκτος από το τιμόνι κλασικά που αλλάχτηκε.Παιδιά αυτά τα λίγα.εννοείτε ότι η βελτίωση δεν σταματάει εδώ έχω και μελλοντικά σχεδιάκια!λεφτά να έχεις να ρίχνεις!!!
  10. ΠΑΝΟΥΛΗΣGOLF2 +1, 2κλινο 2 κρεβάτια, 1 διανυκτερεύσεις Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ CLUB!!!!!
  11. φιλε bit το εχω το θεμα!!τεσπα τσαμπα το ανιξα το post τεληκα εγινε τραμπα σχεδω σε ολα!!παραδιδω πινακιδες και κραταο το παλιο για ανταλακτικα!!
  12. Καλησπερα σε όλους!εχω ενα προβληματακι....ειχα ενα mk2 με....δισκοφρενα πισω....αιρκοντισιον....υδραυλικο τιμονι.Μου κανουν δωρο ενα mk2 αλα λιγω πιω καινουριο (1991).Το ερώτημα που ειναι το εξις.Ειπαρχη περίπτωση να βγαίνουν τα διαφορα οπως το υδραυλικο τιμονι και ο πισω αξωνας (χωρις να παει το αμαξη συνεργειο????)μου ζητανε 300 ευρο για να μου κανουνε τη δουλια αυτη.ειναι πολα?πειτε μου καμια λειση!!το αμαξη πρεπει να φυγει για αποσυρση μεχρει τελος του μηνα και εχω εχω αγχοθει!!!λεφτα για συνεργειο δεν πεζουνε (ακομα).θελω τα φωτα σας!!!σας ευχαριστω! (αν εχω κανει μερικα λαθακια στην ορθογραφια....σηχορεστεμε αλα δεν τα πιγενα καλα....)
  13. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!!ΕΡΩΤΗΣΗ...ΕΠΙΔΙ ΑΛΑΞΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΚ2 ΠΟΥ ΠΕΖΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΟΖΑΡΗ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ...ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?ΜΠΕΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ TOPIC ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ???HELLPPPP!!!! ΠΑΝΟΥΛΗΣGOLF2 +1
  14. Γεια και χαρα σε ολους!µΕιμαι καινουριο fun μελος.Θα ηθελα σε αυτο το θεμα,αν ξερει κανεις πος γινετε η τοποθετηση αντιληακον μεμβρανων βημα βημα. Σας ευχαριστω πολυ!
  15. ΠΑΝΟΥΛΗΣGOLF2

    VW GOLF MK2...

    ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.