Jump to content

leon25

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by leon25

  1. Σε όσα αυτοκίνητα vag group είχα ορισμένες φορές το είχα μερικές φορές αυτο το πρόβλημα, polo 2001, leon cupra 2004 και στο scirocco μου έχει συμβεί 1 φορά.Εγώ το αποφεύγω βάζοντας 3η και μετά όπισθεν.Με 2α δέν το έχω δοκιμάσει.....
  2. Οταν λές full milltek τι εννοείς ??? Γιατι δεν εχει βγάλει για το scirocco full μόνο cat back. To intercooler του s3 είναι αυτόνομο η δουλεύει παράλληλα με το μαμά που έχεις???? Μπορείς να μου πείς κόστος για την εισαγωγή της APR? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω και εγώ το 2λιτρο και αρχίζω να μπαίνω στην διαδικασία του σκαλίσματος!!!!!
  3. Τώρα που το αμάξι είναι ακόμα καινούργιο και το στρώνετε δέν κάει ,μετά απο το στρώσιμο που το ανεβάζετε στροφές να το χανασυζητήσουμε...... χαχαχαχαχαχαχα
  4. Σε ευχαριστώ πολύ tsi rocco. Που έχει γίνει αυτη η συζήτηση για να διαβασω αναλθτικοτερα τισ λετουργείες του και να μήν είμαι και off topic???? Δέν το έχω βρεί κάπυ μεσα στο forum.Ευχαριστώ....
  5. Οταν λές το μυστικό μενού απο το κλίμα πώς ενεργοποιήτε???? Στο Leon I Cupra που είχα με κάποιον συνδιασμό πλήκτρων εμφανίζονταν στην οθόνη του κληματισμού. Εδώ πώς γίνεται??????
  6. Εχεις κοιτάξει την στάθμη των υγρών σου στο υδραυλικό τιμόνι μήπως έχει πέσει η στάθμη τους???? Αυτο το είχα και εγώ όχι στο scirocco, στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου.
  7. Γνωρίζει κανείς εάν μπορούμε να βλέπουμε και εμείς που έχουμε τα scirocco παραγωγής πρίν την 22η εβδομάδα να βλέπουμε την θερμοκρασία λαδιών με κάποια αναβάθμιση στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου????
  8. Αλλο ένα βίντεο με την ssqv που βπήκα στο νέτ στο golf gti v Εχει βάλει κάποιος η έχει δεί σε κάποιον αλλο την bov? http://tinypic.com/player.php?v=28iq3no&s=5
  9. Λογικά έαν η σκάστρα της HKS SSQV μπαίνει στο Golf V θα μπορεί να μπεί και στο δικό μας μοτέρ. Βρήκα αυτο το βίντεο στο youtube.
  10. Εχει ρωτήσει κανείς πόσο πάνε οι ΒΒS CH 18'' οι μαύρες σε κανένα μαγαζί? Κυκλοφορούν και μαιμούδες ΒΒS στην αγορά??
  11. Τελικά πήγα σήμερα για την αλλαγή των λαδιών.Μου είπαν και εμένα να μην τα αλλάξω και οτι είναι κρίμα.Τα λάδια που έχει μέσα απο το εργοστάσιο πρέπει να μείνουν μέσα μέχρι τον χρόνο η τα 15000 χιλιόμετρα είναι λάδια που δέν υπάρχουν στις αντιπροσωπείες όπως μου είπαν.Ετσι και έφυγα με ένα μπουκάλι Castrol longlife 21,96 euro. (Το άλλο λαδι ήταν της vw και έιχε 4 ευρώ ποιο ακριβά ίδιας ποιότητας με το Castrol) Tιμή για το 2.0tsi service 15.000km αλλαγή λαδιών και φίλτρου κοντά στα 200 ευρώ. Tιμή για το 1.4tsi service 15.000km αλλαγή λαδιών και φίλτρου κοντά στα 180 ευρώ. Οι διαφορές του 2.0 tsi με το 1.4 tsi σε όλα τα service είναι ποιο ακριβό του δύλιτρου πάντα κατα 21,96 ευρώ λόγω του 1 λίτρου λαδιου παραπάνω. Για τα 30.000 χιλιόμετρα είναι 370 - 391 ευρώ ανάλογα για το μοντέλο 1.4 και 2.0 απο ερώτηση που έκανα σε τεχνικό σύμβουλο.
  12. Κανένα πρόβλημα μπορούμε να πάμε για ένα καφεδάκι.Εσύ solaris μένεις Αγία Παρασκευή?? Εχω δεί ένα ίδιο με το δικό σου αρκετά κοντά απο το σπίτι μου και το παρκάρει σε ένα στενό που έχει ένα καθαριστήριο ρούχων,εσύ είσαι???
  13. Πές μας μία τιμή για να δούμε κόστος
  14. Πληροφοριακά η αλλαγή λαδιών και φίλτρου μαζί με τα εργατικά στο 2.0tsi είναι 200 ευρώ μετά απο τηλεφωνική επαφή και κλείσιμο ραντεβού. Ακριβής χρέωση αύριο που θα πάω εγώ για service.
  15. Πόσο είναι το κόστος αντιπροσωπίας αλλαγής λαδιού και του φίλτρου μαζί με τα εργατικά στο 2.0 tsi??
  16. leon25

    ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

    Προσωπικά εγώ που έχω τα καθίσματα με την alcantara μετά απο απο κάποιο καιρό θα φθαρεί όπως το βλέπω εγώ.Φίλος που είχε την Integrale μετά απο απο κάποιο καιρό αναγκάστηκε να την αλλάχει απο το πολύ τριψιμο άρχισε να χαλαει και να τρυπάει στο τέλος και έβαλε δέρμα.Οπως επίσης μου φένονται και οι ραφές στο κάθισμα εκεί που κάθετε ο ποπός μας .... οτι καποια στιγμή θα φθαρούν.Προσοχή στα jean που εχουν στις κωλότσεπες τα σιδεράκια μπορεί να πιαστει στις ραφές και να γίνει το καθισμα χαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παρατρίχα να το κάνω χάλια!!!!!!!!!!!
  17. Το δικό μου φοράει Bridgestone Potenza 050. Είναι το 2.0 tsi http://www.bridgestone.gr/bfe/v/index.jsp?...005101a10aRCRD#
  18. Καλοτάξιδο φίλε ch-scirroco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  19. Ευχαριστω πολύ παιδια!!!!!! Δεν μπορώ να το περιγράψω το αυτοκίνητο.... Απλά είναι τέλειο!!!!!!!! Εντυπώσεις σε λίγες μέρες αφου δεν ξεκολάω απο αυτό!!!!!!
  20. Παράδοση θα γίνει σήμερα στις 4μμ!!!!!!!!!!!!! Θα έχω το scirocco μου...... Ενα τρελό σαββατοκύριακο με το μωρό μου!!!!!!!!!!!!! Αντε παιδιά να αρχίσουν να έρχονται και τα επόμενα στην παρέα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  21. Πάρα πολύ καλό....!!!!!!!! Είναι στα άμεσα σχέδια μου να το βάλω και εγώ στο δικό μου.Περιμένω να κατέβει λίγο η τίμη του μιάς και με ενδιαφέρει και το tv tuner. Οταν πήγες εκέι είχαν διαθέσιμο το tv tuner γιατι στο site τους δέν το είδα......
  22. Απο ότι είδα στο site δέν το έχουν το tuner ........ Χρειάζεται ειδική παραγγελία για το tuner?
  23. Να είσαι καλά Vag_Iroc!!!! Απο ο΄τι βλέπω αρχίζει να μεγαλώνει η οικογένια scirocco!!!!!
  24. Εαν είχαι και λειτουργία τηλεόρασης θα το έβαζα σίγουρα στο scirocco μου...... Για εμένα τουλάχισον είναι αδυναμία αυτο....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.