Jump to content

dj-thanos

Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

About dj-thanos

  • Birthday 05/20/1986

Contact Methods

  • AIM
    γιατι τρεχει το παιδακι?
  • MSN
    dj-thanos@freemail.gr
  • Website URL
    http://www.greekzlive.com
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    πολυ χαμογελαστο ειναι αυτο

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

Recent Profile Visitors

4,499 profile views

dj-thanos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. μα δεν ειπα για το χρωμα.το χρωμα δενει αρμονικα με το υπολοιπο αμαξι. για τις ζαντες ειπα οτι κανουν το αμαξι να κοβει.δεν παει που δεν παει καλα το πολακι με τις 18αρες το σκοτωνεις.οπως ειπες είναι θέμα γούστου. σαν εμφανιση λέει τρελά!!!αλλα για τους ελληνικους δρόμους φίλε μου δεν είναι.σε καθε λακούβα θα βρίσκουν στους θόλους....
  2. ωραιες οι 18αρες αλλα σε polo μου κανει λιγο καπως....παντως το χρωμα δενει ωραια με το αμαξι σου και το χεις πολυ ομορφο! να το χαιρεσαι!δεν εκοψε ομως το αμαξι σε αποδοση?
  3. dj-thanos

    Vw Look + Alarm

    πολυ καλο φαινεται!γιατι να μην ειναι αξιοπιστο?
  4. την παρασκευη ασημι polo 1.4 16v με αυτοκολητο στο πισω παρμπριζ στο κεντρο κατα το μεσημερακι, ειμασταν μαζι στην κων/πολεως και βγηκαμε θηβων.εστριψε αριστερα λιγο πριν το λακιωτη.ποιος?ηταν 2 ατομα μεσα πινακιδα ΖΚΖ 42..
  5. σύμφωνα με το νομο που υποτιθεται ισχυει για τα φιμε (λεμε τωρα) αν δεν εχεις στο μπροστα και εχεις στου οδηγου συνοδηγου μεχρι 4ο σταδιο δε σε γραφουν.εχω φιλαρακι οπου εχει 5ο σταδιο παντου και μπροστα 3ο.δεν τον εχουν γραψει ποτε.
  6. λογικα θα ερθω και γω.ειναι το 1ο meeting στο οποιο θα ερθω!
  7. μεχρι και βενζιναδικα εχουν (αυτα που πουλανε αξεσουαρ αμαξιου) απο κει και περα σε μαγαζια με ηχοσυστηματα αλλιως μαγαζια που εχουν φωτα κλπ
  8. δεν ειναι full extra δυστηχως...full extra εχει μονο για αλογακια αν θελετε
  9. εχω την εντυπωση πως τα αμαξια εκει δεν ειναι μαμα, και εκτος αυτου το 5αρι gti μαζευει απο καποιο σημειο και μετα τη διαφορα. το πολακι λογικα φευγει λογω διαφορας βαρους, υποθετω δηλαδη...
  10. thanks!btw μαλλον θα αλλααξω μονο λάστιχα γιατι εξεταζω την περιπτωση για το gti....ειδωμεν!!!
  11. λογικο ειναι να δεις διαφορα οπως ειπε και ο icy αλλες πιεσεις και να συμπληρωσω και αλλα άλογα.που να αλλαξεις και φιλτρο και εξατμιση εκει θα νομιζεις οτι πηρες άλλο αμαξι!!! αυτα τα περι προγραμματων μην τα πολυπιστευεις.να πουλησουν θελουν. για το δικο μου, polo 9n 75 μουλαρακια, μου ειπαν πως με προγραμμα και φιλτρο θα μου το κανουν 100!!!κατι το οποιο δεν παιζει για κανενα λογο!!! να το χαιρεσαι το τουτου σου και καλοταξιδο!!!!
  12. λιγο χλωμο μου φαινεται να ανεβηκες τοσο με ενα προγραμμα. για να αποδωσει σωστα το προγραμμα θελει αλλαγη εισαγωγης και εξατμισης οταν εβαλες το προγραμμα εκανες δυναμομετρηση?
  13. και οταν λεμε μεγαλη διασταση, ποσο μεγαλη?
  14. η μαμα vw λεει 195/50 R15 ή 195/55 R15 με το 55 κερδιζεις σε ανεση αλλα χανει λιγο το αμαξι σε εκινηση ενω το 99,9% τον λαστιχαδων λενε για 50 με το 45 τι διαφορα θα εχει?
  15. οχι απαραιτητα...και τα 75αρια το ειχαν κατι σαν "must" για τη βελτιωση τους!και μαλιστα λενε οτι οντως εδινε!τωρα who knows? ισως δοκιμασω ενα απο ενα φιλο μου να δω πως παει και να αποφασισω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.