Jump to content

perros

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About perros

  • Birthday 07/27/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Γλυφάδας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

perros's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Καλησπέρα σας. Επειδή δεν είδα κάποιο topic για την βελτίωση κινητήρα 2.0 DIESEL με τα 150 άλογα. θέλω να έρθω αρχικά σε επικοινωνία με την BSR που δίνει 194 άλογα και +8 κιλά ροπής περίπου. https://en.bsr.se/tuning-kits/t/2735/skoda-octavia-iii-20tdi-150hp-2013-2019-ckfc-crmb-dcya-dffa Επίσης από παλαιότερη εμπειρία με θετικές εντυπώσεις θα κοιτάξω και την APR. κάποιες άλλες απόψεις ή αν υπάρχουν αυτοκίνητα ήδη με πρόγραμμα? ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι ο Δημήτρης και έχω ένα Skoda Octavia Combi 2015 μοντέλο 2.0TDI DSG. Ήμουν για χρόνια στο Group με ένα Scirocco αλλά η οικογένεια μεγάλωσε...
  3. αν θέλουμε κάτι να παραγγείλουμε που μπορούμε να το κάνουμε????? στην Γερμανία ή στην Ελλάδα σε αντιπροσωπία??
  4. Τελικά μέσα στο forum πρέπει να είμαστε καμιά 50αρα. Μπορεί να λεω και λίγο.
  5. Παίδες το έχω παραγγείλει λευκό. Χτες όμως ήμουν στο Ξυλόκαστρο και το είδα σε μαύρο. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αν δεν το είχα παραγγείλει θα το ξανασκεφτόμουν.
  6. Πείτε μου ποιο πρόβλημα είναι εκτός εγγύησης σε ένα αυτοκίνητο 2 μηνών. Για να μην πω ότι είναι μούφα, λεω απλά ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
  7. παιχνιδι στο internet με scirocco http://www.mission-scirocco.de/guave-cms/c...ang=en&id=1 mission scirocco Μια παρηγοριά για τους άρρωστους Sciroccακιδες που ακόμα δεν έχουν παραλάβει τα scirocco τους. καλες γιορτες παιδες
  8. και εγω ειμαι μεσα στην συνάντηση "ξεροσταλιασμενοι sciroccακιδες"!!!!!!!!!! πεφτω για ύπνο και το σκεφτομαι. ξυπνάω και το σκεφτομαι. καθε μερα όλη μέρα. ειναι τρέλα το αμαξι!!!!
  9. Α ρε τυχεράκιδες (για να μην πω κάτι ποιο βαρύ!!!!!) καλορίζικα και καλες βόλτες. Όταν το παραλάβω θα κάνουμε βολτιτσες όλοι μαζί!!!! Το έκανα test drive και είδα ότι το 160άρι είναι μια χαρά. Και έχω συνηθίσει και το grande punto t-jet με τα 120hp και τα 20 κιλά ροπής. Παίδες το αμάξι είναι όντως αρρώστια!!!!!!
  10. και εγω το παρήγγειλα ετσι αλλα δεν ξερω τι είναι. θα δείξει. εγω το παραλαμβάνω τον Απρίλη. αντε και καλό Πάσχα!!!!!!!
  11. Καλημέρα παίδες. Είμαι νέο μέλος στο vw club. Μπράβο σας γιατί έχετε πολύ ωραία θεματάκια. Την εβδομάδα που μας έρχεται θα κλείσω την παραγγελία για ένα Scirocco 1,4 tsi με τα 160hp. Θα κάνω την απίστευτη καινοτομία και θα το πάρω σε χρώμα λευκό!! (πλάκα κάνω). Επίσης τα extra που θα βάλω θα είναι: Ηλιοροφή. Έλεγχος πίεσης ελαστικών. Cruise control. Πακέτο καθρεπτών και φώτων Cd player RCD 510 με την ενσωματωμένη cdιερα. Συναγερμός (όχι εργοστασιακός) Park control (όχι εργοστασιακό αλλά βαμμένοι ο αισθητήρες ασπροι) Θα φτάσει περίπου τα €26.000 Και βέβαια παράδοση σε 5 μήνες. Μέχρι τον Απρίλη λοιπόν υπομονή. Παρακαλώ τους διαχειριστές του club να μας φτιάξουν και σε μας ένα σημείο στο forum που να μπορούμε να μιλάμε όλοι οι φίλοι και κάτοχοι του scirocco. Θα χαρώ να περάσω σε μια συνάντηση να σας δω από κοντά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.