Jump to content

fluflitsa

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fluflitsa

  1. Σήμερα στην αλλαγή ελαστικών παρατήρησα υγρασία στο θόλο. Ηταν σα λάδι αλλά δεν ήταν φρέσκια υγρασία. Δεν έχω καμμία στάμπα στο γκαράζ, ώστε να υποπτευθώ χάσιμο λαδιών, ούτε βλάβη μου έχει βγάλει, ούτε έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Καμμία ιδέα?

    post-7810-128526689564_thumb.jpg

    post-7810-128526691174_thumb.jpg

    post-7810-128526692947_thumb.jpg

  2. Για Car cinema, multimedia, CD-DVD-MP3 players, GPS-Navigation, Car alarm, Car kit, Bluetooth, XENON

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

    ΤΗΛ.: 2102930755

    FAX: 2102931912

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 5, ΓΑΛΑΤΣΙ

    WEB: http://www.thivaios.gr

    και για μηχανές.

    Εχει δουλέψει σε πολλά Tiguan και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Εβαλα ΧΕΝΟΝ και είδα το φώς μου! new_sugkrotima.gif

    Αν είμαι σε λάθος τόπικ ας το μεταφέρει κάποιος.

  3. μου τηλεφωνήσαν πριν λίγο από την αντιπροσωπεία που αγόρασα το tiguan και μου είπαν να περάσω για δωρεάν τεχνικό έλεγχο. "όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα". Ετσι κλείσαμε ραντεβού για Δευτέρα. Εχουν πάρει κανέναν από σας? κυκλοφορούν τίποτα κακές φήμες? τι να τους ρωτήσω? Υποπτη μου φάνηκε η πρεμούρα τους...

  4. είχα βάλει llumar alu light. ήταν αρκετά σκούρες. με τροχαία δεν συναντήθηκα για να δω αντιδράσεις. ΚΤΕΟ με χαρτί απο την εταιρεια που μου τις ειχε βαλει, περασα. τώρα σκεφτομαι λίγο πιο ανοιχτες. ειχα συνηθίσει και τώρα δεν μπορω τον ηλιο με τίποτα. για το ποια παραθυρα καλυπτει ομολογω ότι δεν ρωτησα. παντως με τις μεμβρανες που είχα και με μαυρο αυτοκίνητο ειχα καλύτερη αποδοση στο κλιμα και δεν αναβε τοσο το αμαξι στον ηλιο. για την ηλιοροφή δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι μπαινουν. Αυτά. :)

  5. για μένα το σημαντικότερο όλων ήταν η χαμηλή φορολογία και τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας. νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε και μετά τι θα πληρώνουμε από αυτά τα κερατιάτικα. ότι υπάρχει και θα υπάρχει ανταγωνισμός το ξέρουμε. αλλά μην πάμε να συγκρίνουμε τις βουρτσες με τις τσατσάρες!

  6. Δεν είμαι βέβαιος για την συγκεκριμένη (πιο πάνω), αλλά με 5 ευρώ μάλλον διακοσμητική είναι.

    οντως διακοσμητική είναι το γράφει στο site.

    Thanks

  7. σήμερα επιτέλους έκανα μια βολτίτσα μέχρι την Κερατέα. ο υπεύθυνος που μου παρέδωσε το αυτοκίνητο μου είχε πει να το πηγαίνω μέχρι 3.5 στροφές. Η 1η και η 2η όμως "γεμίζουν" αμέσως, και ειδικά με την πρώτη δεν καταλαβαίνω επιτάχυνση. εφτασα με 5η πάντως μέχρι τα 120 km και το αμάξι είναι άνετο. Το τούρμπο πότε ανοίγει? Μέχρι πόσα km πρέπει να το πηγαίνω μέχρι τις 3.5 στροφές?

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    και κάτι ακόμα, όταν αλλάζω ταχύτητα, ακούω ένα τσικ-τσικ από τον συμπλέκτη. σα να τεντώνεις ένα συρματόσχοινο. Ειναι φυσιολογικό? ή μήπως αφήνω γρήγορα τον συμπλέκτη?

    Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων

  8. είχα ως δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και συναγερμό.

    λέω να βάλω μεμβράνες στα τζάμια κάποια στιγμή, και ίσως το διαχωριστικό των αποσκευών λόγω σκύλου.

    για navigator έχω ένα pda που κάνει μιά χαρά τη δουλειά του.

    το μόνο που με ενοχλεί στο απλό ηχοσύστημα είναι που φωτίζεται μόνο άμα ανάψεις φώτα.

  9. Βρε παιδιά, καταλαβαίνω ότι το αμάξι είναι καινούργιο, καταλαβαίνω ότι το απλό ηχοσύστημα με τα 26+ που δίνουμε, είναι σχεδόν απλοϊκό όταν ο ανταγωνισμός δίνει καλύτερα ηχοσυστήματα, αλλά μήπως είμαστε υπερβολικοί? Θέλω να πώ ότι κανείς μας δεν θα κάνει πάρτυ μέσα στο αμάξι, (εκτός και αν κάνει πικ-νικ, ανοίγοντας τα τραπεζάκια <_< ), και βασικά θέλω να πώ ότι για μένα είναι πεταμένα λεφτά τα οποία ποτέ δεν θα υπολογιστούν σε μία μελλοντική πώληση του αυτοκινήτου.

    Καλή σας ακρόαση :D

  10. Ζητείται ψηλός να μου κατεβάσει την κεραία, η οποία χτυπάει στους σωλήνες πυρόσβεσης στο γκαράζ.

    new_lol.gif

    Περα από την πλάκα και πριν αρχίσω την αναρρίχηση, κατεβαίνει η κεραία? Ειναι όπως στα ibiza που την ξεβιδώνεις και αλλάζει θέση? μήπως βγαίνει κιόλας εντελώς όπως στα golf?

  11. Ρε παιδιά για πείτε μου τη γνώμη σας γι'αυτό. Παρήγγειλα το αυτοκίνητο στις 23/12/2007 και μου είπε αναμονή 3,5 μήνες. Πριν από λίγο καιρό μου είπε ο αντιπροσωπος πάλι ότι το αυτοκίνητο θα είναι 13η εβδομάδα παραγωγής και σήμερα στο τηλέφωνο μου είπε 36η εβδομάδα παραγωγής και του άρχισα χριστοπαναγίες όπως και στην κosmocar. (Περιμένω ακόμη απάντηση από κosmocar, είπαν σήμερα 19/3/08 θα με ειδοποιήσουν-τίποτε ακόμη). Τι μπορώ να κάνω; Να στείλω κανένα εξώδικο στον έμπορο; Να πάρω τα χρήματα μου πίσω και να πάω από Γερμανία να το πάρω; Όλος αυτός ο καιρός που περίμενα πήγε χαμένος;

    ειχα παραγγείλει το δικό μου 19/12 με εβδομαδα παραγωγής κάπου την 2η βδομάδα Φλεβάρη παρέλαβα στις 29/2. κάτι έχει γίνει λάθος. συνέχισε το βρίσιμο. απο ποια αντιπροσωπία το παράγγειλες?

  12. Φίλος με fox εχάσε το 1ο κλειδί που έχει πάνω το immobilizer. ξέρουμε κόστος αντικατάστασης? μήπως είναι πιο φτηνό να πάει σε κλειδαρά για αλλαγή όλου του immobilizer? κλειδαράδες φτιάχνουν τέτοια κλειδιά με τον κωδικό της vw ή ντε και σώνει να πάει στην αντιπροσωπεία?

    ΥΓ δεν ήξερα που να βάλω το θέμα. αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ

  13. Εκείνο πάντως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο η VW κατέληξε στο συγκεκριμένο "εξωτικό" όνομα. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα γνωστό γερμανικό όμιλο, μέσω των εντύπων του οποίου διεξήγαγε μία ψηφοφορία σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες. Τα πέντε υποψήφια ονόματα ήταν Nanuk, Namib, Rockton, Samun και βεβαίως Tiguan, το οποίο και συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων των 350.000 "εκλεκτόρων" που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα της VW.

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:B):thumbsup::lol: :lol: :lol: :lol:

    κάποιος ήξερε Ελληνικά και αποφύγαμε τα χειρότερα

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.