Jump to content

vvolonak

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About vvolonak

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

vvolonak's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια χαρά. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι όταν το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά με κρύα τη μηχανή (π.χ. το πρωί όταν πάω δουλειά) ακούγεται ένας περίεργος ήχος σαν κροτάλισμα για περίπου ένα δευτερόλεπτο προς το τέλος της διαδικασίας εκκίνησης του κινητήρα. Αν σβήσω τη μηχανή και την ανάψω ξανά δεν παρατηρώ τίποτα. Αν πάλι δοκιμάσω να ανάψω τη μηχανή όταν είναι σχετικά ζεστή πάλι δεν παρατηρώ τίποτα. Τον ήχο αυτόν τον ακούω με βεβαιώτητα στο πρώτο άναμα του κινητήρα της ημέρας. Κάτι άλλο περίεργο δεν έχω παρατηρήσει ενόσω το αυτοκίνητο κινείται. Όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά. Έχετε καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται; Ο κινητήρας είναι ο 1.4 TSI 140 ΗΡ του 2007 με 75.000 χλμ. Όλα τα σέρβις έχουν γίνει κανονικά και δεν έχω κάνει καμία άλλη μετατροπή. Ευχαριστώ.
  2. φίλε nikoskalithea τελικά έβγαλα τον αρνητικό πόλο, ακολούθησα τις οδηγίες σου και το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί! Ευχαριστώ για τη βοήθεια και εύχομαι να μην εμφανίσει σύντομα το ίδιο θέμα.
  3. Όλα κανονικά. Τελευταίο σέρβις πέρασε το Δεκέμβριο στην αντιπροσωπεία και έχει περάσει και ΚΤΕΟ. Δεν είχε παρουσιάσει ποτέ κάτι αντίστοιχο. Ξαφνικά σήμερα πρώτη φορά το έπαθε.
  4. Έχω ένα Touran 1,4 TSI μοντέλο 2007. Η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (MFD), ξαφνικά δείχνει συνεχώς όλες τις πόρτες πλην εκείνης του συνοδηγού ανοικτές (ενώ εκείνες είναι κλειστές). Γενικά είναι κολλημένη στην παραπάνω ένδειξη και δεν αλλάζει. Επίσης το καντράν δε φωτίζει όταν ανάβουν τα φώτα δε δεν ανάβουν οι ενδείξεις φλας όταν αυτά λειτουργούν. Επιπλέον, δε δουλεύει ο κλιματισμός (φυσά μόνο αέρα), το cruise control ούτε οι αισθητήρες παρκαρίσματος και το park assist. Τι μπορεί να συμβαίνει; Έχω κάνει παράθεση και στη σχετική ενότητα για το Touran, ωστόσο επειδή από ότι γνωρίζω τα ηλεκτρονικά συστήματα του Golf δε διαφέρουν, ζητώ τη βοήθεια και απο τους κατόχους Golf που πιθανότατα έχουν παρόμοιο πρόβλημα.
  5. Έχω ένα Touran 1,4 TSI μοντέλο 2007. Η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (MFD), ξαφνικά δείχνει συνεχώς όλες τις πόρτες πλην εκείνης του συνοδηγού ανοικτές (ενώ εκείνες είναι κλειστές). Γενικά είναι κολλημένη στην παραπάνω ένδειξη και δεν αλλάζει. Επίσης το καντράν δε φωτίζει όταν ανάβουν τα φώτα δε δεν ανάβουν οι ενδείξεις φλας όταν αυτά λειτουργούν. Επιπλέον, δε δουλεύει ο κλιματισμός (φυσά μόνο αέρα), το cruise control ούτε οι αισθητήρες παρκαρίσματος και το park assist. Τι μπορεί να συμβαίνει;
  6. Καλησπέρα! Έπειτα από ένα ταξίδι στην εθνική καθώς καθάριζα το μπροστινό παρμπρίζ από τα έντομα έκανα κατά λάθος μια γρατζουνιά στο κρύσταλλο με το ρολόι. Γνωρίζεται αν οι ελαφρές αλλά ορατές γρατζουνιές μπορούν να επισκευαστούν με κάποιο τρόπο; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.