Jump to content

bbp

Members
  • Posts

    612
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bbp

  1. Φίλε μου πρέπει να χωράνε στις 15αρες,εφόσον τα trendline golf βγαίνουν με 15αρες και εχουν αυτα τα φρενα. Το μονο που με μπερδεύει ειναι απο τι μοντελο Α3 ειναι τα φρενα...8L ή γιατί η διάσταση που δινεις ειναι απο και εχουν καρε 5x112 και δεν ταιριαζουν τα ακρα!!
  2. Αχ ποιος σου τα είπε όλα αυτά??? Το αμάξι έχει full stage ΦΠΕ "με" καταλύτη και dp miltek. Τα άλογα θα τα βγάλει όταν έρθει η ώρα και όταν αυτά βέβαια θα μπορέσουν να βγούν με ασφάλεια.(δεν έχω άλλο αμάξι.. ) Χρόνο και καλή θέληση χρειάζεται...λεφτά ούτως η άλλως δεν υπάρχουν...!!! Πιστεύω το άκουσες το αυτοκίνητο....και σύντομα θα έχει να δώσει πολλά με πράγματα που δεν κυκλοφορούν.... Τα νούμερα είναι απλά μια παραπλάνηση!!
  3. Ευτυχώς που ήρθες δηλαδή... Η διοργάνωση αποδείχτηκε αρκετά καλή ιδέα!!! Πολλές συμμετοχές, ωραία παρέα...άλογα δεν είχαμε πολλά...αλλά τι να τα κάνεις?? Την επόμενη φορά όσοι τα ξέχασαν...να μην το επαναλάβουν!!!! Το dynoday έγραψε, πάμε για άλλα τώρα!
  4. Καλό θα είναι όποιος έχει σκοπό να δυναμομετρηθεί και να μείνει μέχρι το τέλος των δυναμομετρήσεων...να έχει φάει κάτι ή τουλάχιστον να είναι εξοπλισμένος...οι συμμετοχές θα είναι παραπάνω απο τα δηλωμένα άτομα και το event ενδέχεται να κρατήσει κάποιες ώρες!!!!
  5. Γιατί κατευθείαν...ο bbp...????!!!!!! Θα λογαριαστούμε αύριο εμείς!!! Acti τα άτομα που θα έρθουν μαζί μου είναι δικά μας, 2 golf 4αρια και 1 polo gti....Χρηστάκη σου φέρνω polaki για ζευγάρωμα!!!!!!
  6. Acti δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συναντήσω τα παιδια στον περιφερειακό γιατί θα φέρω μαζί μου άλλους 3!!!!!
  7. Επειδή ο Σταυράρας θέλει να δεί πόσα άλογα έχει το δικό μου...δεν θα του κάνω τη χάρη...θα έρθω με το αμάξι του πατέρα μου!!! Acti....βάλε με!!
  8. Καλά...δεν πρόλαβα να στο πώ και τσουπ....ετοιμη η συνάντηση!!!!!!
  9. Παναγιώτη σήκωσε την συνάντηση επίσημα ώς DYNODAY. Γράψε κανονικά να δηλωθούν συμμετοχές για να κρατηθεί σειρά προτεραιότητας (για να μην μπλέξουμε τα μπούτια μας!!!) και αν δεν μαζευτούν τα απαραίτητα άτομα μέχρι την άλλη Παρασκευή 19/11, αναθεωρείται η κατασταση και πάμε για καφέ. Κανονίζω και γω με δικά μου άτομα τα οποία θα έρθουν στην συνάντηση, δεν έχω όμως ακόμη απάντηση για το αν θα κάνουν σίγουρα δυναμομέτρηση. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ....
  10. Έλα Παν, ενημέρωσα τα παιδιά μέσω FB...υπομονή μέχρι την Τετάρτη!!!
  11. Έλα πρόεδρε...κανόνισες? Πέρασα απο το Θόδωρα την Παρασκευή αλλά είχε πολύ κόσμο και δεν ήθελα να τον ζαλίσω!Τι έγινε τελικά? Επιβεβαιώνουμε πως 21 Νοεμβρίου θα γίνει η συνάντηση Βόλο...αναμένεται να ανακοινωθεί εάν θα είναι τύπου Dynoday. ¶νοιξε επίσημα συνάντηση και απο εβδομάδα βάλε τιμές για δυναμομέτρηση και προυποθέσεις για να πραγματοποιηθεί. Εάν δεν μαζευτούμε τα απαραίτητα αυτοκίνητα σε αριθμό...πάμε για καφε!!!
  12. Ίσα ίσα φίλε μου, εγώ δεν είπα πως έχω κάνει κάτι, ούτε δίνω εξηγήσεις. Απλά είχα κάποιες ενστάσεις σε σχέση με αυτά που λέει ο Αποστόλης. Δεν είμαι έμπορας, ούτε με ενδιαφέρει να πουλήσω κάτι. Ότι έχω κάνει το έχω κάνει για την πάρτη μου και το ξέρουν λίγοι. Τώρα όσον αφορά τα 380hp που αναφέρει ο Αποστόλης...χωρίς υπερκυβισμό...με τίποτα αδερφέ!!!
  13. Οτι ακριβώς έχεις κάνει εσύ το πουλάνε πακέτο στη Λάρισα. Δεν χρειάζεται να πώ ποιος είναι, αλλά μάλλον θα κατάλαβες γιατί έχει παρτίδες με etuners. Κάποια στιγμή ένα φιλαράκι μου πριν ένα χρόνο έβαλε άγραφο σε 207 και κατάργησε το ηλεκτρονικό γκάζι αντικαθιστώντας το με ντίζα. Δεν είχαμε πρόβλημα με την λειτουργία της ντίζας αλλά κανείς δεν μπορούσε να προγραμματίσει τον άγραφο κατάλληλα με αποτέλεσμα να σπάσει 3 φορές δουλεύοντας με 280hp (είχε προγραμματιστεί θεσσαλονίκη). Για να μη νομίζεις οτι λέω @@ ο φίλος μου είχε έρθει σε επικοινωνία με τον Κρίτωνα, αλλά το παλικάρι πολύ υπεύθυνα μας είπε οτι δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο και υπάρχει μεγάλο ρίσκο οπότε κ δεν κατεβήκαμε Αθήνα. Έφτασε όμως ο καιρός που το αυτοκίνητο προγραμματίστηκε και....δουλεύει! Επομένως, αφού καταφέραμε αυτό, ήταν πιο εύκολο να περπατήσουμε κάτι τέτοιο και προς golf μεριά. Το πιστεύω πως έχεις ψαχτεί για άλλη τουρμπίνα κτλ. αλλά κάποιοι έχουν ξεπεράσει κάθε φαντασία!!!
  14. ¶σε τους άλλους να ψάχνονται...εσύ ξέρεις που έχουμε φτάσει...κάποιοι άλλοι μάλλον ψάχνονται με ψέμματα και gt28rs
  15. Ωραία αυτά που λές με το ξυράφιασμα φτερωτής, το dp και την αντλία... Δεν γνωρίζω όμως με τι βάση αρχίζεις να μιλάς για αλλαγές turbo!!! Στην προσπάθεια σου να το κάνεις, αν ποτέ μπήκες στη διαδικασία να βάλεις garrett, θα διαπίστωσες πως υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα με το σωλήνα που κουμπώνει στην εισαγωγή αέρα του turbo, την σκάστρα...+ τα επιπλέον έξοδα για χταπόδι και dp Η αλήθεια είναι πως έμβολα δεν έχει χρειασθεί να αλλάξουμε ακόμα...όλα τα παραπάνω όμως έχουμε καταφέρει να τα λύσουμε
  16. Δεν το περίμενα πως θα έβγαινες να το παραδεχτείς οτι τον Εφ@γες!!! Αν είναι έτοιμα τα πράγματα απο το μηχανουργείο....η επόμενη διαφορά θα είναι κολώνα....
  17. Επομένως όποιος ισχυρίζεται πως την έχει περάσει...έχει ανοιχτή πρόσκληση για Βόλο...
  18. Τούμπανο εμφάνιση? Γιατί απο επιδόσεις είναι κλασσική περίπτωση θύματος.... Αλλά τι πρόβλημα να έχεις και σύ με 230,5hp?? AXxxx!!! Δεν την κάνουν τη διαφορά τα άλογα....τη διαφορά την κάνει ένα γράμμα...'s'!
  19. Και να που έρχομαι με νέα που αναιρώ αυτά που έχω γράψει παραπάνω. Προβλήματα λόγω της ξερής καύσης παρουσιάζονταν σε αυτοκίνητα κυρίως μη καταλυτικά τα οποία δεν διέθεταν ενισχυμένες βαλβίδες. Τα δικά μας μοτέρ, αν φανταστείς πως αντέχουν πιέσεις και άλογα με τη σέσουλα...δεν θα καταλάβουν τίποτα απο τη καύση του υγραερίου. Όσο για το θέμα της απόδοσης...αυτό είναι θέμα ρύθμισης καύσης! Ο μάστορας μου είπε πως μπορεί να το ρυθμίσει να έχει καλύτερη απόδοση απο τη βενζίνη...αλλά αυτό σημαίνει παράλληλα και κατανάλωση!!! Α...και να μην ξεχάσω!!! Με το πρόγραμμα δεν ξέρω τη γίνεται..δεν έχει δοκιμάσει κανείς!
  20. Μετατροπες έχουν γίνει και σε 2.0 TFSI και το κόστος κυμαίνεται γύρω στα 1300Ε. Εκτός απο τα θετικά της οικονομίας και των χαμηλών ρύπων, εξαιτία της ξερής καύσης, ορισμένα μοτέρ δεν αντέχουν και πάρα πολύ (βαλβίδες, έμβολα, χιτώνια)!!! Όσο για την απόδοση, αυτή είναι πιο χαμηλή απο της βενζίνης αλλά όχι σε μεγαλο βαθμό. Για μετακίνηση μέσα στην πόλη και ειδικά στην Αθήνα...είναι σωτηρία! Προσοχή όμως σε όποιον βάλει, πρέπει να δει πρώτα και την διαθεσιμότητα σε πρατήρια στην περιοχή που μένει!!!
  21. Φίλε μου και εγώ άλλαξα γύρω στα 58.000km, αλλά όχι λόγω φθοράς. Έπρεπε να αλλάξω σασμάν και θεώρησα μιας και θα γίνει όλο αυτό το πανηγύρι να αλλάξω και το δισκοπλατό. Μετά απο 35.000km με πρόγραμμα και δεν θα έλεγα με την πιο ήρεμη οδική συμπεριφορά (πριν αλλάξω σασμάν είχα τρέξει το αμάξι σε dragster!!!!) ξαφνιάστηκα με την κατάσταση του δίσκου η οποία ήταν άψογη. Υπήρχαν ακόμη και οι χαράξεις πάνω στο φερμουίτ.
  22. Αφότου μπήκε ο υπερούφουλας τα άλογα δεν τα ψάχνουμε....μας κυνηγάνε πλέον
  23. Ρε παιδιά..τι κόλλημα είναι αυτό με τα νούμερα? Και η πλάκα είναι πως αρχίζουν όλοι και κοκορεύονται οτι έχουν τα περισσότερα. Έχω δει πολλούς που το παίζουν ιστορίες με 230 άλογα. Όταν όμως τρώνε @@ απο άλλα tsi με 210 άλογα...ξαφνικά δεν κουμπώνουν οι ταχύτητες, φταίει η βενζίνα, ο άνεμος είναι αντίθετος και ένα σωρό τέτοιες μ@λ@κίες!!! Ας γίνουμε λίγο πιό υπεύθυνει σε αυτά που λέμε κ ας μη γινόμαστε παιδάκια για το θεαθήναι...φιλικά και συμβουλευτικά πάντα.
  24. Αυτοενσωματώνομαι και γω.......Προκοπές της τελευταίας στιγμής
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.