Jump to content

Akleftos

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About Akleftos

  • Birthday 09/06/1983

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

Akleftos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. To λοιπον... Πηγα σημερα στην καρεντα αργυρουπολης να ρωτησω για τον προφυλακτηρα ως ανταλλακτικο αβαφτο και χωρις εγκατασταση! Μου επεσαν τα μαλλια! Ολικη αποτριχωση λεμε! 740 Ευρα παρακαλω και θελουν 300 προκαταβολη χωρις δυνατοτητα επιστροφης σε περιπτωση που δεν ταιριαζει... καλυτερα να παω στην γερμανια να το βαλω και να γυρισω παντα οδικως!!!
  2. βασικα αυτες οι τιμες ειναι οι σωστες! Απλα εδω στην κοσμοκαρ λενε "ενταξει μωρε ,πιαστους τον λιγο... τους αρεσει...!!!"
  3. ναι οκ αλλα μιλαμε για 500 γιουρια οταν στο www.polo9n3.info το εχουν ως ανταλλακτικο me 168 euro! με βαψιμο και τοποθετηση αντε να παει 300! τα 200 ευρα ειναι διαφορα! μηπως ξερει κανεις κανενα e-shop που να το εχει? σ'ευχαριστω πολυ για το ψαξιμο παντως! Speedy δεν θελω να το κανω look edition! κομματι απο δω... κομματι απο κει... οτι μου αρεσει περισσοτερο! μπροστα μου αρεσει περισσοτερο της CARACTERE!
  4. Ξερει μηπως κανεις που μπορω να τον βρω? κι αν ναι ποσο κοστιζει?
  5. Δεν ειναι θεωρια μονο μιας και πολλοι ισχυριζονται οτι το εχουν κανει πραξη στα αυτοκινητα τους! Το θεμα ειναι αν οντως λειτουργει και αν οντως γλιτωνεις τα "μισα" σου καυσιμα χωρις να βλαπτεις στο ελαχιστο τον κινητηρα σου! ακομα ισχυριζονται οτι οχι μονο δεν βλαπτεις ,αλλα του δινεις περισσοτερη ζωη και δυναμη σε ολες τις στροφες λειτουργειας με χαμηλοτερη θερμοκρασια κηνητηρα σχεδον μηδενικους ρυπους και πηγη ενεργειας το ΝΕΡΟ! Μηπως να την ψαξουμε καλυτερα??? οι τεχνολογιες αυτες ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν! μηπως αυτη ειναι μια απο αυτες τις τεχνολογιες και θα μας γλιτωσει απο πολλα?? Σιγουρα εχει πολυ ενδιαφερον κι σε κανει να αναρωτιεσαι... "Ειναι εφικτο???"
  6. Ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα αυτο που ονομαζεται ΗΗΟ το οποιο ειναι υδρογονο το οποιο παραγεται απο ενα συνολο εξαρτηματων που διασπουν το νερακι σε υδρογονο το οποιο καιγεται οποδοτικοτερα απο την βενζινη! Ξερει κανεις κατι που εμεις οι πολλοι δεν ξερουμε? Σε διαφορες ιντερνετικες σελιδες λενε για διπλασιασμο (στο περιπου...) των χιλιομετρων ανα γεμισμα και οχι μονο...!!! δωστε μας τα φωτα σας.....
  7. σχεδον τα ιδια συμπτωματα και το passat του πατερα μου! αλλαξε αισθητηρα στροφων και το προβλημα λυθηκε! στο τεστερ δεν το ειχαν εντοπισει!
  8. Eυχαριστω παιδες!!!
  9. Μηπως εχει ασχοληθει κανεις με την τεχνολογια του longlife service? Θα χαρω να ακουσω αποψεις απ'ολους μας!
  10. τεχνολογια αμεσου ψεκασμου μεσα στο χωρο καυσης κι οχι εξω απο αυτον! κοινως το μπεκ ειναι μεσα στα θαλαμο καυσης κι οχι στην πολλαπλη εισαγωγης!
  11. νικολα τσεκαρε και ψαξε λιγο εδω! www.volkswagen-zubehoer-shop.de τις χρεωνουν 199 Ε / τεμαχιο! εδω σε αντιπροσωπεια υπολογισε κανα 100 πανω ανα τεμαχιο! για μενα καλυτερα παρτες απ'εξω και βαλτες εδω...!!!
  12. να σας πω κι εγω τη ιστορια μου! ειχα συνηθησει οποτε πηγαινω βενζιναδικο να βαζω βενζινη λεγοντας στον βενζινοπωλη : "οσο παρει μεχρι να σταματησει μονο του" . Ελα ομως που ετυχε η μερα να του πω "Τιγκαρε το, φευγω για λευκαδα" απο αθηνα για τις διακοπες μου! ηταν αδειο και μου εβαλε 60λιτρα! παραξενευτικα και του λεω : Ρε μαγκα το ρεζερβουαρ μου ειναι 45αρι πως μου εβαλες 60 λιτρα? και μου λεει (ο βενζινας που παντα πηγαινω) : εδω ειμαστε κι εδω θα ξαναερθεις!θα το δεις στα χιλιομετρα! ξεκιναω για λευκαδα και 30 χλμ πριν φτασω η βελονα μολις που κουνιθηκε απο το full και ο υπολογιστης ταξιδιου μου ελεγε οτι εχω να κανω ακομα 650χλμ χοντρα χοντρα 370 + 650 = 1020χλμ! (το πηγαινα υπερβολικα χαλαρα) αυτα υποθετικα! Στην πραγματικοτητα εβαλα αλλα 10 ευρα στη λευκαδα σχεδον 8.7 λιτρα και γυρισα αθηνα με συνολο 1470 χλμ με 70 ευρω βενζινη ή αν βολευει με 68,7 λιτρα! Τερας καταναλωσης! 68,7lt / 1470km = 4,68 λιτρα / 100χλμ! τελικα μπορει να παιρνει και πανω απο 60! με ενα μπετονι 5λιτρο και καλη θεληση καποια μερα θα το μαθω!
  13. εσυ το 80αρι εχεις?? στειλε μας και τη σελιδα στο youtube να σε δουμε!!
  14. δεν ειναι fsi...
  15. το πρωτο μου αυτοκινητο ειναι! οδηγουσα ομως το passat (1,6 97') golf (1,4 03') ενας φιλος εχει το 100αρι το πολο (δε λεω παει παρα πολυ καλα...) αλλα δε μου φαινεται να εχει και τεραστιες διαφορες! παιζουν 1002 τωρα.... για να μπουμε και on topic το 80αρι εχει αλλο κινητηρα απο τον 75αρη οχι απλα μια βελτιωση του κι αποδιδει σε ολο το φασμα των στροφων σαν τον 100αρι ... αποψη μου!!! δεν εχει τυχει να δω ποιες ειναι οι διαφορες τους! μεχρι στιγμης...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.