Jump to content

Tom_Larisa

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Tom_Larisa

  • Birthday 01/04/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Eos

Tom_Larisa's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δυναμομετρημένοι σε τι??? Όσοι κάνουν δυναμομετρήσεις έξω κοροιδεύουν τον κόσμο. υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που μπορουν να παίξουν ρόλο στην απόκλιση της τίμης από την πραγματική (και πως συμβάινει πάντα να είναι προς τα πάνω...!!!) .... λογικά αν δυναμομετρηθεί στον τροχό σωστά το αυτοκίνητο θα πρέπει να βγάζει λιγότερα από 122 άλογα.
  2. Σημερα πήγα και εγώ στην αντιπροσωπία και μου εδωσαν και μενα εβδομάδα παραγωγής 14! Ρώτησα και για το θέμα του δερματος (εχω βαλει μαυρο nappa) και μου είπαν πως δεν παιζει ρόλο. Είπαν πως μόνο όσοι είχαν παραγγείλει συγκεκριμένα το κόκκινο δερμα είχε αργησει. Ελπίζω να μου λένε αλήθεια....
  3. Ελπίζω να μπορώ πω τον Μαϊο....!!! Το δικό σου το εχεις τελικώσεις ή το στρώνεις ακόμα? Για να ξερουμε και εμεις που το περιμενουμε σε αναμενα καρβουνα!
  4. Τελικα σε αυτο το thread μιλαμε για Εos ή για Polo???? ¶λλο το Eos και άλλο το Polo. Γεμιζετε ολο το thread με αχρηστα posts (δεν λεω μονο εσενα...), με αποτελεσμα αντι να σηζηταμε για το Εos να μπερδευομαστε και να μαθαινουμε πληροφοριες για Golf και για Polo για τις οποίες προσωπικα εμενα δεν μου καιγεται καρφι. Φιλικα παντα...!
  5. Τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια... Θα πεθανω αν κανει 6 μηνες να ερθει.... 4 μηνες μου είπαν στην αντιπροσωπία. Και για πιο λογο να αργουν όσα εχουν δερμα???? Δεν μου φαινεται λογικο... halkis 13 ποτε το ειχες παραγειλει και αργησε τοσο? Γιατι και σε εναν γνωστο μου (εχει και δερμα) εκανε 5 μηνες. Δεν ξερω αν αληθευει, αλλα καπου ειχα διαβασει πως το φθινοπωρο του 2007 ειχαν απεργιες στο εργοστασιο, γιαυτο καθυστερουσαν οι παραγγελιες. Πάντως δεν μου φαινεται με τιποτα λογικο να αργει περισσοτερο αν εχει δερμα. Μπορει να ειναι απλες συμπτωσεις. Και τα αλλα παλικαρια στο φορουμ που δεν εχουν δερμα δεν τους καθυστερησε η παραγγελια? Καποιος εδω μεσα ελεγε πως του εκανε 9 μηνες!!!!
  6. Τις εχεις δει στο ιντερνετ? Έχεις να στειλεις καποιο λινκ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.