Jump to content

nikos_px

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikos_px

  1. Αρχικα να πας σε ενα καλο εξωτερικο συνεργειο να δεις τι θα σου πουν...Δε μπορώ να καταλάβω πως βγάλαν το κουστουμι 2400€ χωρις καν να εχουν ανοιξει το μοτερ να δουν τι εχει...μάλλον τόσα τους λείπουν... Υ.Γ Πλήρωσες 890 ευρώ για 4 πολλαπλασιαστές + service???
  2. Δεν νομίζω ότι νοιάζει κανέναν αν το αμάξι κάποιου ήταν το πρώτο όχημα στο είδος του με ABS ή είχε κρεμαγιέρα ή ήταν το ασφαλέστερο όχημα στις Η.Π.Α. ή στο Λίχτενσταϊν τη δεκαετία '80 ή το 450π.Χ γιατί τώρα έχουμε 2013 και αυτά τα σουπερ αυτοκίνητα κάνουν καλές λαμαρίνες... Άντε γιατί είμαι σίγουρος πως πολλοί ακόμα μαζί μου βαρεθήκανε να διαβάζουν ιστορίες για αγρίους όπως οι παραπάνω αλλά και οι κόντρες με αυτοκίνητα 104 ή 121,3 αλόγων..
  3. Και στο βραδυνό και στο μεσημεριανο...και κατά την διάρκεια που λειτουργεί ακούγεται (πιο σιγά βέβαια)....
  4. Μέχρι τα 70000 όλα τα service τα έκανα στην αντιπροσωπεία. Το παρατούσα και βάζαν αυτοί ότι λάδια χρειάζεται. Πλέον η αντιπροσωπεία έκλεισε και αναγκάστηκα να πάω σε εξωτερικό συνεργείο για αλλάγη λαδιών. Τα λάδια τα διάλεξα εγώ Castrol Edge Sport 5w40 και ο μηχανικός τα δέχτηκε. Τα παλιά τα ρούφησε και δε το έβαλε σε ράμπα. 5000 χιλιόμετρα μετά το αυτοκίνητο θέλει καδένα. Οφείλεται στα λάδια? Αν αλλάξω λάδια παίζει να το σώσω??
  5. Ζόρικο το γκολφάκι billy! Η ανάρτηση τι λέει, καλός ο μάστορας? Αν επιτρέπεται πόσο σου στοίχισε?
  6. Εάν σε ενδιαφέρει τις ανταλλάσσω κ εγώ με τις 17άρες μανίσιες του golf gt και λάστιχα 225/45/17. Εάν δεν σε ενδιαφέρει η ανταλλαγή και απλά τις πουλήσεις (όταν με το καλό γίνει η αγορά) επίσης ενδιαφέρομαι (αρκεί βέβαια να είναι οι αυθεντικές).
  7. Την εχω εγω. ειναι μια χαρα αλλα αν σκεφτεις πως δε θα κλεισεις ποτε το κουτι και θα το εχεις παντα ανοιχτο είναι το ιδιο πραγμα με μια χοανη k&n + θερμοασπιδα που είναι και η πρότασή μου...
  8. Με 10 τσουβάλια λεφτά ίσως καταφέρεις να κάνεις ένα μαϊμού gti από συλλογή μεταχειρισμένων...
  9. Τι να πω??? Να του πω ρε μαστορα γιατί τόσα λίγα δε μου πάει καρδιά... Με ένα τελικό καζανακι, σπιραλ, dp + σωληνώσεις... Είναι γνωστός εδώ πάνω, χρησιμοποιεί κουρμπαδόρο... υ.γ όχι ανοξείδωτη, aluminize μου είπε. Λέει πως αντέχει για τουλάχιστον 5-6 χρόνια... Ο λόγος λέει είναι πως η ανοξείδωτη κρατάει θερμοκρασία, τουλάχιστον έτσι μου είπε εμένα...
  10. ok τότε s3... Είναι λογικό με 350 ευρώ να μου φτιάχνει ο μάστορας ολόκληρη εξάτμιση φ70 (turbo-back)? χωρίς καταλύτη βέβαια.
  11. Ναι αλλά αν το αυτοκίνητο πάει σχεδόν 300 άλογα (λέμε τώρα...) θα με καλύπτει καλά και τις ζεστές ημέρες? Γιατί νομίζω πως ένα μέλος ο mkdin είχε s3 και το έβγαλε...
  12. Ναι αν μπορείς στείλε μου το link, από έξω θα την πάρω και εγώ. Για intercooler σκεφτόμουνα για χειροποίητο, για καλύτερο κ ποιο οικονομικό (δε ξέρω αν ισχύουν βέβαια αυτά)... Αν ξέρει κανείς κανέναν μάστορα καλό από Β.Ελλάδα που να ασχολείται ας ενημερώσει...
  13. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι decat άμα είναι υβρίδιο? Με 100αρι ή 200αρι καταλύτη δε κάνω δουλειά? Αντλία απο 6αρι? Και αν ναι όποιος γνωρίζει ας πει πόσο πάει το μαλλί... Μιας και βλέπω φίλε πως είσαι από την Καβάλα αν θέλεις πες μου που έκανες την μετατροπή στην τουρμπίνα και αν έμεινες ευχαριστημένος γιατί εγώ είμαι από Βέροια.
  14. Καλησπέρα, Έχω ένα golf gt (170ps) με πρόγραμμα overload 95 και στην εισαγωγή το kit της k&N. Σκεφτόμουν να αλλάξω εξάτμιση και να πάω για stage 2. Πήγα λοιπόν σε έναν εξατμισά που στα μέρη μου έχει ιδιαίτερα καλή φήμη. Του είπα πως θέλω να βάλω ολόσωμη εξάτμιση φ63. Μου είπε πως φ63 δε μπορεί να μου κάνει παρά μόνο φ60 και φ70. Έριξε μία ματιά στο αυτοκίνητο και μου είπε πως χρειάζομαι downpipe, σπιράλ, και ένα τελικό καζανάκι (εγώ του ζήτησα να πάμε μόνο με ένα). Μου είπε συνολικό κόστος για αυτά περίπου 300ε για φ60 και 350 για φ70. Μου φάνηκαν λίγα και με παραξένεψε. Μου είπε ακόμα πως αν αλλάξω καταλύτη δε θα κερδίσω τίποτα σχεδόν σε αυτό το στάδιο που είμαι, παρά μόνο καλύτερη εξαγωγή καυσαερίων, που δε θα φανεί στην συνολική ιπποδύναμη. Για 100αρι καταλύτη μου είπε 500-550ε. Για 200αρι μάλλον λιγότερα. Αυτά πάλι μου φάνηκαν αρκετα, τη στιγμή μάλιστα που δε μου ανέφερε τη μάρκα του καταλύτη. Μου πέρασε από το μυαλό να μην αλλάξω καταλύτη και να αλλάξω φτερωτή έτσι ωστε να μπορέσω να βάλω φ70. Θα ήθελα τη γνώμη από όσους έχουν υβριδική τουρμπίνα, μία σύγκριση ανάμεσα σε stage 2 και υβριδικό, όπως και τυχόν προβλήματα που ίσως μου παρουσιαστούν π.χ ανεπάρκεια αντλίας (είναι το 5άρι). Μία γνώμη και για τις τιμές της εξάτμισης θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη...
  15. Μη το σκεφτεσαι ιδιαιτερα. Να πας να βαλεις προγραμμα, το αυτοκινητο σου θα μεταμορφωθει. Θα γινει και λιγο πιο οικονομικο. Τωρα για το αν θα βγαλει προβληματα, δε μπορει να σου υποσχεθει κανεις τιποτα. Με την ιδια λογικη και τωρα που ειναι μαμα, μη πατας το γκαζι παραπανω απο το μισο για να μην το πιεζεις και χαλασει... Πανε απο εκει και μη στειλεις τον εγκεφαλο για να γινουν και οι δοκιμες που λεει ο φιλος πανω. Τωρα για το ποια εταιρια να προτιμησεις θα το βρεις μονος σου. Εγω προτιμησα overload γιατι ειναι η πιο φθηνη. Αν καποια αλλη εταιρια βγαζει πιο δυνατα ή αδυναμα αυτοκινητα, σε ρυθμισες πρωτου και δευτερου σταδιου δεν ειναι επειδη δε μπορει, ειναι επειδη δε θελει... Να σημειωσω πως το δικο μου (golf gt) πριν το προγραμμα εκαιγε μονο 100αρα. Με 95αρα και θερμοκρασιες πανω απο 20 βαθμους χτυπουσε πυρακια. Εβαλα προγραμμα για 95αρα με την ελπιδα να μπορω να βαζω πιο φθηνη βενζινη. Με το που ζεσταναι (πανω απο 20) αρχισε παλι τα πυρακια. Ισως θελει 100αρα ή να χαμηλωσει το αβανς...
  16. φιλε μου τον προφυλακτηρα απο που τον πηρες και ποσο κοστισε?
  17. ευχαριστω ναι ειδα μεγαλη διαφορα. Πλεον στις 3500 στροφες μου φαινεται πως εχει τη δυναμη που ειχε πριν στις 6000 περιπου Μην το σκεφτεσαι καν, και να μην ασχολεισαι πολυ δε νομιζω πως υπαρχει περιπτωση να το μετανιωσεις.
  18. Δικιο εχεις επρεπε. Δε το σκεφτηκα καθολου. Οντως για ζαντα εργοστασιακη και μαλιστα vw ειναι πολυ λιγο. Ειναι βεβαια αρκετα στενη, 17x7 ειναι.
  19. Ευχαριστω! Ουτε εγω το πιστευα, να τις αλλαξω πηγαινα αλλα στο βουλκανιζατερ μου το δειξανε, το γραφει επανω στη ζαντα (χαραγμενο)! Και ενοειται πως δε τις αλλαζω με τπτ
  20. προχθες εβαλα overload για 95αρα. εμεινα απολυτα ευχαριστημενος, πηρε αρκετη δυναμη παντου. Βελτιωθηκε αρκετα και ο ηχος, και οχι μονο στην εκτονωση λογω μεγαλυτερης πιεσης αλλα μουγκριζει πλεον, πως να το κανουμε! Οσον αφορα τη καταναλωση σε σταθερο γκαζι οντως βλεπω τρελα μικροτερες καταναλωσεις. Σε φουλ γκαζι παλι ειδα με τεταρτη 46 λιτρα! γνωμη μου,οσοι δεν εχουν προγραμμα και ειδικα τα 140αρια να τρεξουν να βαλουν. οχι μονο overload, μιλαω γενικα. υ.γ Πριν λιγο εμαθα πως η ζαντα μου (εργοστασικη απο gt) ζυγιζει μολις 7 kg και εμεινα μ@λ@κ@ς!
  21. Οπως ρωταει και ο φιλος πιο πανω μπορει καποιος να μας πει αν αξιζει να βαλεις προγραμμα σε gt? Το οτι θα γινει πιο γρηγορο δεν το αμφισβητω αλλα θα ειναι αισθητη η διαφορα στην οδηγηση? Μηπως απλα θα σπιναρει παραπανω και η διαφορα θα γινεται αισθητη μονο πανω απο τα 100? παρεπιπτοντως overload 320ευρω και 280ευρω αν πανε 2 αυτοκινητα μαζι. κατι τελευταιο. θα μπορουσε καποιος με overload να μας πει αν ισχυει η ιπποδυναμη που αναφερουν στο site? γτ 205 αλογα μου φανηκαν λιγα.
  22. +10000 Ακριβως τα ιδια.
  23. σε ενα αλλο ποστ νομιζω πως ελεγες πως εχουν 560 ευρω.που μπερδευομαι?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.