Jump to content

GrayGolf

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About GrayGolf

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 2

GrayGolf's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πηγα το αμαξάκι μου στο συνεργείο και μου εδωσαν ενα Polo 6n2 με 100 άλογα. Δεν ξέρω αν το 80 που έχω θα πηγαίνει έτσι όταν με το καλό το στρώσω αλλά το 100άρι πάει πολύ καλά. Χάνει σε ποιότητα, λόγω παλιαότητας αλλα σε γκάζι είναι σούπερ! Όταν με το καλό το στρώσω το 80άρι μου μάλλον θα πάω να το τσιμπίσω λιγάκι. Ωραία τα 100άλογα!
  2. Αφήστε το παιδί να φάει ρε μάγκες...πάνω στην ανάπτυξη είναι!!!
  3. Αυτό που λές προυποθέτει να ξυλώσω το ταμπλό σωστά? Με την ίδια λογική πάω και το αλλάζς, αφού είναι και στην εγγύηση. Μήπως ομως θα πρεπει να ανησυχώ για το αν θα κουμπώσει το καινούργιο ταμπλό σωστά? Μήπως τρίζει πιο πολύ μετά?
  4. Αν έχει καποιος αντιμετωίσει το προβλημα αυτό ας βοηθήσει. Εχω ένα Polo 1.4 80ps εδώ και τρείς εβδομάδες. Πριν μία εβδομάδα παρατήρησα ότι το αμαξάκι κάνει ένα θόρυβο στον αριστερό αεραγωγό. Είναι ένας ανεπαίσθητος θόρυβος που τον ακούει κάποιος μόνο αν κλείσει παραθυρα και μουσική. Γίνεται όταν αλλάξεις ταχυτητα ή κουνήσεις το τιμόνι ή πεσεις σε λακούβα και δεν ακούγεται παντα. Το πηγα λοιπόν ένα ωραίο πρωί στην Καρέντα και το έιδαν. Αφου μου είπαν οτι κάνανε κάποιες εργασίες, το παρέλαβα και διαπίστωσα ότι το προβλημα δεν είχε λυθεί. Μου απάντησαν ότι αφού ο θόρυβος συνεχίζει, πρέπει να αλλάξουμε ταμπλό. Και σας ρωτάω.αξίζει..??? Να μου ξυλώσουνε το αμάξι για αυτόν το θόρυβο? Και ποιός μου λέει οτι δεν θα τρίζει χειρότερα μετά. Αλλο να κουμπώνει στο εργοστάσιο και άλλο να το κάνει ο μηχανικός στο συνεργείο. Από την άλλη είναι μέσα στην εγγύηση. Αλήθεια έχω θολώσει... Όποιος μπορεί και γνωρίζει κάτι για παρόμοιες καταστάσεις ασ με συμμβουλεύσει.
  5. Δηλώνω υπεύθυνα οτι μετά από 5 ώρες βασανιστηρίων απο Σμήναρχο NOS και σύζηγο τελικά υπέκυψα στην πρόσκληση για καφέ στο Vive Mare. Ο χρυσός πύραυλος και το καινουργιο ασημί φουσκωτό με κουπια Polo μου θα προσγειωθούν στο τραπέζι του VW club. Παραλούμε οι καφέδες να είναι στην ώρα τους...!!!
  6. Σε ευχαριστώ αρχηγέ! ¶υριο λέω να πάω μια βόλτα από την αντιπροσωπεία και να δώ τι θα παιχτεί. ¶σχετο, τους τριγμούς τους έφτιαξες? Ένα φιλαράκι από το Club μου είπε οτι είναι ζανφορ λογικά. Ελπίζω πάντως να έχει σταματήσει ότι και αν έχεις κάνει.
  7. Τελικά Chip με τα τριξίματα τι έκανες? Το εφτιαξες κάπως ή πλένεις τον θόλο ανα 4-5μέρες?
  8. Την επέκταση την έβαλα και μου κόστισε 260e. Τώ ρα το αν άξιζε ή όχι θα το δούμε στην πορεία. Για τριξίματα και τέτοια μέχρι στιγμής δεν εχω καταλάβει κάτι αλλα υποθέτω ότι είναι και νωρίς. Φτου..φτού..μακριά! Και εγώ ικανοποιημένος είμαι αλλά ανυσυχώ γιατί ακούω τόσα και θέλω να είμαι προετοιμασμένος. Λαδάκια θα πάω να τα αλλάξω στα 5000χμ μετά το στρώσιμο δηλαδή. Μπορεί και να μην το πάω σε επίσημο, θα το σκεφτώ. Εκτός και άν πάω και τους πώ να μου τα αλλάξουν με το ζόρι. Για επιλογή λαδιού θα ρωτήσω κάποιους μηχανικούς που γνωρίζουν απο VW αλλα από ότι βλέπω και στο forum οι περισσότεροι προτείνουν 10-40. Σε ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές.
  9. Σε ευχαριστώ φιλαράκι! Να σε ρωτήσω ένα δυο πράγματα ακόμα? Όταν συμπλήρωσες λάδι, τι λάδι έβαλες και που? Έβαλες long lasting που λένε αυτοί? Πήγες στην αντιπροσωπεία? Εγώ είμαι κοντά στα 1500χμ (2εβδομάδες το έχω) και θα το τσεκάρω αλλα που να το πάω το αμάξι? Το αγόρασα απο την Καρέντα και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το service τους. Γενικά σου έχει βγάλει τίποτα άλλο?
  10. Paidia voithia! Exw diavasei kai tis 26 selides gia ta ladia kai exw kanei kefali kazani. Agorasa ena polaki 1.4 me 80ps kai mou eipane apo tin antiprosopia na allaksw prwta ladia stis 15000km epeidi einai long lasting. Oloi oi filoi mou kai gnwstoi lene na ta allaksw sta 5000 kai meta kathe 7-8000km. 1.Ti proteinete gia to sigkekrimeno moter? to ladi pou vazei i antip. i kapoio se 10-40 i 5-40 apo Aral, Motul...??? 2. Prwti allagi sta i na perimenw sta 15000? fovamai mipws anti gia ladi vgalei neraki...apo to poly kapsimo! An kapoios exei empiria me to sigkekrimeno moter as me symvoulefsei. Efxaristw.
  11. Λάδια τελικά κατάλαβα ότι είναι καλύτερο ένα ημι-συνθετικό 10-40. Σωστά? Μιλάμε για το 1.4 με τα 80 άλογα.
  12. Ρε αρχηγέ όλοι έτσι μου λένε αλλά οι μπιπ στην αντιπροπεία (Λ.Βουλιαγμένης) επιμένουν κάθε 15000. Λένε και καλά ότι είναι longlasting και τέτοια. Με τα πολλά, αν πάς για τα 7500χμ λές να πάς σε επίσημο ή να τους γράψω και να πάω σε κάποιον δικο μου? Το ρωτάω αυτο γιατιί έχω διαβάσει ουκ ολίγα για την εν λόγω αντιπροσωπέια και τα service της. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
  13. Καλησπέρα παιδιά. και εγώ έχω αγοράσει ένα Polo 1.4 80ps. Είχα διαβάσει για το άρθρο στο Autotriti για τα 93 άλογα και δεν ξέρω τι να πώ. Ο κινητήρας μέχρι στιγμής φαίνεται super. κατανάλωση απιστευτα μικρή και επιδόσεις ικανοποιητικές. ο πωλητής στην αντιπροσωπεια υποστήριζε οτι έχει ενα 100αρι και ότι το 80αρι είναι καλύτερο στα χαμηλά. Το αμαξάκι για τα λεφτά του είναι super! Ασχετο, πρώτη αλλαγή λαδιών στα πόσα λέτε? 15000 που λένε στην vw η 7500 για να φύγουν και τα πρώτα λαδάκια?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.