Jump to content

ntinos_athens

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About ntinos_athens

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

ntinos_athens's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδες καλησπερα πριν μερικες μερες πηρα το vag-com 704.1 (το κινεζικο) μαζι μου εδωσαν και ενα cd με το προγραμμα χωρις οδηγιες λειτουργιας τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο στο νετ. βρηκα το user manual αλλα ειναι στα αγγλικα ηθελα να ρωτησω αν καποιος το εχει σε ηλεκτρονικη μορφη στα ελληνικα. Ευχαριστω εκ των προτερων
  2. Παιδες για να σας βοηθησω λιγο, τα κλειδωματα (τυπου συναγερμοι) που παρεχονται απο τα κλειδια του αυτοκινητου δουλευουν με υπερυχους (οποιος εχει τηλεκοντρολ απο παλια τηλεοραση μπορει να ξεκλιδωσει διαφορα αυτοκινητα γιατι και τα παλια τηλεκοντρολ δουλεβαν με υπερηχους) το κινιτο απλα ειναι το μεσο μεταφορας του υπερυχου, δοκιμαστε με καποιον συναγερμο που το τηλεκοντρολ του γραφει συχνοτητα λειτουργιας (π.χ. 460 mhz) δεν προκειτε να δουλεψει ποτε το ξεκλιδωμα απο απο αποσταση, ελπιζω να βοηθησα.
  3. Καλησπερα, αν και εχω διαφορες απαιτησεις σε μαρκες και μηχανηματα το μαμα ηχοσυστημα rcd 300 που το ακουσα να παιζει μου φανηκε πολυ στρωτος ο ηχος του, αν σε ενδιαφερει η καλη ληψη ραδιοφωνου η Blaupunkt ειναι ΚΟΡΥΦΗ και μακραν μπροστα στο συγκεκρημενο θεμα απο οποιαδηποτε αλλη εταιρεια, δεν εχω να προτεινω κατι συγκεκριμενο σε after market γιατι εκει εχει να κανει με τα γουστα και τα βαλαντια του καθενα. Θα συμφωνησω με τον φιλο vag σε αυτα που ειπε τσεκαρε καποιο χρονικο διαστημα το μαμα συστημα και μετα αποφασιζεις τα επομενα βηματα, αντε κανε την παραγγελια γιατι σε βλεπω να σου ερχετε σε κανα χρονο το οχημα.
  4. Καλημερα σε ολο το group διαβαζω την περιπετεια του φιλου μας και θυμηθηκα τα δικα μου Λοιπον τα ιδια ακριβως συμπτωματα σε audu a3 1.6 ειχαμε αλλαξει το μισο αυτοκινητο με κανενα αποτελεσμα τελικα τι ηταν???? Χα το πιο ασχετο πραγμα του κοσμου, εμενα ειχε μια μικρη μα πολη μικρη διαροη στην φλατζα κεφαλης με αποτελεσμα να τραβαει νερο (μιλαμε για σταγονες) ο ενας ακριανος κυλινδρος φυσικα το νερο στο παγουρι δεν επεφτε εσθητα για να το παρουμε χαμπαρι οσπου ηρθε το μεσοκαλοκαιρο πλακωσαν οι τρελες ζεστες και προφανος η τριπουλα εγινε τριπαρα διοτι αρχισαν δια μαγειας να χανονται και τα νερα!!!! Υποψην η πεταλουδα αλαχθηκε και ειχε καρατσεκαριστει στην πορει απειρες φορες και ηταν καθαρη (απο την πλευρα του φιλτρου ομως) γιατι οταν ανοιξαμε το καπακι απο την πλευρα της πολλαπλης ειχε τετοια λασπη που εχτιζες σπιτι. Εγω κυκλοφορουσα με το αυτοκινητο ενα χρονο και κατι ετσι μεχρι να φτιαχτει, με παμπολα χιλιομετρα ταξιδιαρικα ( το μοτερ εχει 250.000 χλμ ) και περαν απο αφτα τα κουλα με το ρελαντι οταν εφτασε στο απροχωρητο η κατασταση επερνε και δυσκολα μπροστα. Αυτα ειχα να πω απο την δικη μου εμπειρια φυσικα ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες, κανε ενα προληπτικο ελεγχο συμπιεσης να εισαι σιγουρος, ευχομαι να λυθει το οποιο προβλημα αμεσα.
  5. Δυστηχως η πολιτικη των εταιριων ειναι το αυτοκινητο να ειναι αναλωσιμο και να αντικαθιστατε μετα την 5 - 7 χρονια και οτι αντιστοιχει αυτο σε χλμ. Ξεχασα να αναφερω παραπανω οτι τα πιστονια και οι μπιελες ειναι σσφυριλατα
  6. Παιδες καλησπερα ειμαι υποψηφιος κατοχος του εν λογω οχηματος (αργουν οι 6 μηνες οεο!!) θα σας αναφερω συζητηση με πολυ κοντινα μου προσωπα (κολλητος και υποψηφιος αγοραστης tiguan και ξαδερφος μου ο αλλος) και οι 2 εργαζοντε σε μεγαλες αντιπροσωπειες του group vag μηχανικοι, επειδη οπως οι περισσοτεροι ειχα μεγαλες αμφιβολιες για την αξιοπιστια ενος κινητηρα 1.4 με τοσα αλογατα και 2 τουρμπινες. Κατηγορηματικα και οι 2 μου ανεφεραν οτι η ενημερωση που εχουν απο την γερμανια ειναι οτι το μοτερ αντεχει σε πιεσεις πανω απο 12 bar τα χιτωνια ειναι νεο ειδικο κραμα και κομμενα πλαναρισμενα μ λειζερ γιαυτο και δεν απαιτει ιδιαιτερο στρωσιμο. Τα μοτερ συμφωνα με τους γερμανους παντα εχουν δοκιμαστει για 300.000 χλμ και με αρκετα μεγαλητερες πιεσεις απο αυτα που βγαζουν στην αγορα. Εχοντας ενα α3 1.6 8v (αθανατο μοτερ) εχω κανει 250.000 χλμ τα περισσοτερα σε ταξιδια, δεν καιει σταγονα λαδι το λιωνω κανονικοτατα ακομα 200 ριζει για πλακα (δεν ειναι και τοσο μαμα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ) εκανα την εξης ερωτηση το tsi θα αντεξει σε αυτα τα χλμ (μιλαμε για ταξιδιαρικα χλμ μεσα στην αθηνα ειμαι με την μηχανη) και η απαντηση ηταν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!! Τι να πω και εγω τωρα ως ασχετος??? αυτο που μου ειπαν αλλαγες λαδια 7.500 χλμ μαξιμουμ 10.000 κανονας απαραβατος και οχι στα 30.000 που λεει ο κατασκευαστης και ποσοχη στο ζεσταμα και κρυωμα μετα απο ταξιδι. Οσο για tubo timer ρωτησα μου ειπαν οχι γιαι υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα στον κεντρικο αγωγο που συνδεει την ecu με τα περιφεριακα ηλεκτρικα του αυτοκινητου (δεν θυμαμαι την ονομασια του), μονο αν εχει την δυνατοτητα ο συναγερμος για tubo timer. Υ.Γ. Στις αντιπροσωπιες εσκασε και η πρωτη ενημερωση για βλαβη στο μοτερ του tiguan απο την γερμανια τιποτα ιδιαιτερο, στην εισαγωγη εχει ενα κλαπετο ηλεκτρικο το οποιο τα καλωδια του ειναι γυμνα και υπαρχει φοβος για βραχικυκλωμα, φυσικα τουσ εδωσαν και την λυση πως να μονωσουν τα καλωδια με καποια καληματακια που τους στελνουν απο γερμανια, αυτα τα ολιγα γνωριζα κυριοι και ηθελα να ενημερωσω. Παντος το ατοκινητο το θεωρω σουπερ γιαυτο και το παρειγγειλα.
  7. Γεια σας και παλι, οσον αφορα την οροφη επειδη ειναι ακριβως ιδια με του a3 sportsback οσον αφορα τα κρυσταλλα και την φιλοσοφια μιλησα με καποιους φιλους που το εχουν και μου ειπαν οτι δεν περναει τιποτα και με το κουρτινακι ανοιχτο ο ηλιος ουτε ενοχλει ουτε καιει....οποτε παμε ολοι για ηλιο οροφη!!! Καλες παραγγελιες και καλες παραλαβες παιδες!
  8. Καλησπερα σε ολο το group εντος ημερων ετοιμαζομαι για την παραγγελια του tiguan εχο μια ερωτηση και αν ξερει καπιος να μου απαντηση, μου αρεσει η ηλιοροφη ερωτημα ειναι κατα ποσο το καλοκαιρι με 40 βαθμους και τον ηλιο νταλα το εσωτερικο του αυτοκινητου δεν βραζει και δεν σου καιε το κεφαλι διοτι απο οτι ειδα δεν εχει καλημμα μοκετα συρομενη οπως εχει το α3 μου αλλα κουρτινα που λογικα θα αφηνει μεγαλη ποσοτητα ζεστης και καψηματος απο τον ηλιο να μπαινει στην καμπηνα, το εχει ψαξει καποιος παρπανω να μας πει τι γινετε?? στο α3 μου με φουλ φιμε την οροφη οταν καιει τρελα ο ηλιος ειναι αφορητος και τραβαο το καλημα. Παντος βλεπω το συγκεκρημενο οχημα να σαρωσει την αγορα!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.