Jump to content

christosSs

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About christosSs

  • Birthday 03/22/1989

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

christosSs's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φιλε κ εγω εχς παρει το tiguan απο τον Ιουλιο...κ εμενα τριζει η αριστερη πισω πορτα.Εκτος αυτου στι Ζακυνθο που πηγα σε μια ανηφορα που ψιλοζοριστικε το αμαξι ακουσα ενα τριξιμο καπου κατω απο εκει που πατανε τα ποδια του οδηγου...δεν το εχωξανακουσει αλλα θα το πω οταν παω για service...
  2. Γεια σας! Δεν ξερω ακριβως αν το αμαξι εχει προβλημα αλλα εχω μια ερωτηση για οσους εχουν παρει το αμαξι.... το πηρα πριν μια εβδομαδα κ προσεξα οτι οταν ανοιγω τον κλιματισμο η μηχανη του κανει αρκετη βουη κ δεν εννοω για λιγο θορυβο παραπανω αλλα για εσθητη διαφορα...παρακαλω πειτε μου αν το κανει κ σε κανεναν αλλο αυτο....
  3. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΤΩΡΑ...ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ 5 ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ...ΜΕΧΡΙ Κ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ...ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΣ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ Κ ΒΛΕΠΟΥΝ....
  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΤΟΘ ΑΜΑΞΙΟΥ... ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ TIGUAN ΑΠΟ ΚΑΡΕΝΤΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ 24-1 Κ ΜΕ ΕΙΠΑΝ 5 ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΕ 6 ΕΒΔΟΜΑΜΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ(3 ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Κ 3 ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ), ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ...ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ Κ ΟΤΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ... ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..... ΕΙΝΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ (ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΗΣΗ) Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ???
  5. Το λαγκαρισμα που υπαρχει στο γκαζι ειναι λογικο αφου ειναι ηλεκτρικο το γκαζι... Εχοντας οδηγησει το golf tsi 140hp του φιλου μου δεν θεωρω οτι η καθηστερηση ειναι τοσο τραγικη... εχει διαφορα απο το απλο γκαζι αλλα οχι τοσο μεγαλη!!
  6. christosSs

    Vw Tiguan

    Κι εμενα που το παρηγγειλα απο karenta δεν μου εχουν πει ουτε σε ποια εβδομαδα παραγωγης εχει προγραματιστει το δικο αμαξι ουτε ποια ημερομηνια θα βρισκεται στην Ελλαδα....τι γινεται με αυτο το πραγμα??? τελικα ξερουν η δεν ξερουν ποτε ερχονται τα αμαξια εφοσον δωθει η παραγγελια??
  7. christosSs

    Vw Tiguan

    Προφανως το παιδι που λεει οτι το παρειγγηλε κ θα το χει 3 με 5 μαρτιου εχει παρει αμαξι απο αυτα που εχουν παραγγελθει εδω κ καιρο απο τις αντιπροσωπειες(ετοιμοπαραδωτα)....γιαυτο κ θα το χει τοσο νωρις! Τα αμαξια αυτα οι αντιπροσωπειες δεν τα παραγγελνουν με πολλα extra......... αν σου κανουν οπως ειναι καλως! Αλλιως αν θες παραπανω πραγματα θα πρεπει να κανεις παραγγελεια με ολα αυτα που θες να εχει κ συνεπως να περιμενεις 5 μηνες.... κι εγω ενας απο αυτους που περιμενουν να ερθει το καλοκαιρι ειμαι.... το χαρτι της παραγγελειας γραφει: 5 με 6 μηνες παραδοση(περιπου)
  8. christosSs

    Vw Tiguan

    Ευχαριστω...ατελειωτες μου φαινονται οι μερες.... Μου βγηκε γυρω στα 34000...Γενικα μου ειπανε οτι αυτο το cd player εκτος απο 6 cd εχει κ ασπρομαυρη tauch screen την οποια δεν την αναφερει στα χαρακτηριστικα...γενικα με το χρονο παραδωσης τι παιζει?εσεις εχετε παρει απο αυτα που εχουν παραγγελθει πριν ερθει στιν Ελλαδα το αμαξι απο τις αντιπροσωπειες??
  9. christosSs

    Vw Tiguan

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ KARENTA ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ... ΠΗΡΑ ΤΟ ESCAPE ΣΕ ΜΑΥΡΟ,ΜΕ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ,ΠΑΚΕΤΟ ΧΡΩΜΙΟΥ,ΟΡΟΦΗ,ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ,17ΑΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ,ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ,xenon,park assist και αισθητηρες βροχης...εβαλα κ το cd player με τα 6 cd...Αληθεύει οτι εχει tauch screen?? ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.... κατι αλλο..εσεις που λετε οτι θα τα εχετε σε 1 με 2 μηνες, πηρατε απο τα προπαραγγελμενα??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.