Jump to content

sgi

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About sgi

  • Birthday 06/20/1985

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Νοτίου Αιγαίου - Κω
  • Νομός
    Δωδεκανήσου

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Recent Profile Visitors

1,589 profile views

sgi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το βιβλιαράκι δυστυχώς δεν το έχω.και αντιπροσωπεία εδώ στην Κω δυστυχώς δεν υπάρχει
  2. Ουτε κ εκεί είναι δυστυχώς! Δεν έχω πάρει ακόμα μια σίγουρη απάντηση ότι δεν έχει(το έχω γράψει κ σε φόρουμ της audi) αλλά εκεί δεν έχω πάρει ακόμα καμία απάντηση! Τι να πω...
  3. Και εγώ αυτό φανταστικα ,αν και μου φαίνεται αρκετά "χαζό" ναν μην έχει για το συγκεκριμένο αμάξι,αλλά θέλω να το σιγουρεψω 100%οτι δεν έχει κάπου αλλού οπότε αν κάποιος ξέρει σίγουρα η έχει το ίδιο αμάξι ας το δει κ αυτός κ να μου πει
  4. Όχι ούτε εκεί έχει κατι,έβγαλα κ αν καπάκι οι έχει δεξιά ούτε από κάτω έχει κάτι?! Κανείς άλλος ξέρει που μπορεί να είναι?
  5. Έχω ένα audi A3 8L mod 01. Θέλω να βάλω μπροστά το καθυσματακι για το παιδί(αυγό) που μπαίνει ανάποδα στο κάθισμα κ θέλω να απανεργοποιησω τον αερόσακο του συνοδηγού,γνωρίζει κανείς να μου πει πως γίνεται? Μέσα στο ντουλαπάκι δεν έχει κάποια κλειδαριά για να το κάνω ! Πως γίνεται?
  6. Γνωρίζει κανείς τα λάδια north sea? Είναι ολλανδικά και τα βλέπω να τα χρησιμοποιούν πολλά συνεργεία! Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Αλλιώς από τις γνωστές ποιές μάρκες είναι καλές κ δοκιμασμένες? Για λάδια 5w30 που παίρνει το δικό μου!
  7. Παιδιά κανένα καλό συνεργείο στη νέα Σμυρνη η έστω νότια προάστια γνωρίζει κανείς να μου πει?
  8. Οκ κάνα καλό συνεργείο έχει να προτείνει κανεις? Που να γνωρίζει από VAG group καλα!?
  9. Όταν λες όλα τα υγρά τι ακριβώς εννοείς ?Μπορείς να μου τα πεις λίγο για να γνωρίζω?
  10. Το βιβλιαράκι δεν το έχω,ζήτησα τη γνώμη σας Για να ξέρω περίπου τι χρειάζεται αλλαγή αλλά κ για να το ζητήσω.μην πάω στο μάστορα κ μου αρχίσει θέλει αυτό κ αυτό αυτό χωρίς να θέλουν απλά για να βγάλει φράγκα! Και επειδή δεν είμαι από Αθήνα,και δεν έχω κάποιο γνωστό καλό συνεργείο που να εμπιστεύομαι το μάστορα ζήτησα να μου πείτε κανέναν καλό κ τίμιο μαστορα! Έχει να μου προτείνει κανεις τπτ?
  11. Οκ,κανένα καλό συνεργείο έχει να μου προτείνει κανεις ?Να το δει κ να μου πει κ αυτός τι πραγματικά χρειάζεται αλλαγή αν όντως χρειάζεται?
  12. Τι διαφορά έχει ένα ρεζερβουάρ στους 20 βαθμούς από ένα κλειστό μπουκάλι πάλι στους 20 βαθμούς? Δεν με πείθει η επιχειρηματολογία σου! Αν θες εσύ να πετάς τα λεφτά σου χωρίς να χρειάζεται δικαίωμα σου αλλά εγώ δεν το θέλω! Επίσεις οτιδήποτε παλιό δεν σημαίνει αυτομάτως κ λάθος,είναι κάτι που έχει άντεξει στο χρόνο... Τα λέω όλα τελείως φιλικα! Θα ήθελα να ακούσω κ αλλες γνώμες για το τι θέλει αλλαγη,τι να προσέξω στο σέρβις! Κ κάνα καλό συνεργείο βρε παιδιά!
  13. Δλδ τι φθορές μπορεί να προκαλασε? Εγώ δεν έχω νιώσει κάποια αλλαγή! Αν δεν θες ή δεν επιτρέπεται να το πεις επίσημα στείλε μου πμ. Άλλωστε εγώ στο ζηταω,δεν σου λέω ότι θα πάω σιγουρα,θα πάρω κ άλλες γνώμες κ στο τέλος θα αποφασίσω! Σε ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις κ το ενδιαφέρον που δείχνεις!
  14. Και πως εξηγείς την δική μου περίπτωση που άντεξε 7 χρόνια κ δεν επαθε τπτ? Τύχη? Το κιβώτιο ταχυτήτων πάντως δεν έχω δει κάποια αλλαγή κ μου φαίνεται πολύ καλό κ στιβαρό,πως καταλαβαίνω οτι θελουμ αλλαγή ή βαλβολινες? Στο πετρέλαιο βάζω ένα ενισχυτικό κάθε φορά μου βάζω πετρελαίο για να μην βουλώσει γιατί τα βιοντίζελ μου είπαν ότι βγάζει κάτι σαν "βρύα" και βουλώνει το φίλτρο Ότι μου είπες θα το ψάξω κ αν όντως θέλει αλλαγή θα το κανω,θα περιμένω κ τις γνώμες άλλων πάντως! Αν έχεις κάποιο καλό συνεργείο να μου προτείνεις πάντως θα ήθελα να το ξέρω
  15. Αλλαγή λαδιών χωρις να πιάσει τα χιλιόμετρα είναι κόλπα το συνεργείων για να μην χάνουν τη πελατεία τους. Εμένα δεν έχει πάθει τπτ!Στην πράξη! Το αμάξι το κινώ 2-3το μήνα πιο πολύ για ταξίδια κ κάνα σούπερ μάρκετ. Και το αμάξι είναι φυλασσόμενο σε ιδανικές συνθήκες ! Φίλτρο βενζίνης? καταρχήν μιλάμε για πετρέλαιο και όχι για βενζίνη δεν ξέρω αν το είδες! Όσο για τα λάστιχα πρόσφατα πάτησα καρφί κ πηγα να το φτιάξω να βάλω κορδόνι σε λαστιχαδικο κ μου λέει θα σου βάλω μπαλομα γιατί τα λάστιχα σου είναι καινούργια κ έχουν ακόμα πολύ ψωμί... Οι βαλβολινες δεν γνωρίζω τι είναι ? Και για πιο λόγο θέλουν αλλαγή? Το φίλτρο καμπίνας είναι πεντακάθαρο γιατί να το αλλάξω το είδα κ αυτό?Τι παθαίνει με τα χρόνια αυτό? Τον ιμάντα θα τον ελενξω κ θα σου πω αν ήθελε! Το ότι δεν έχω πολλές γνώσεις το ξέρω αλλά ξέρω κ 5 πραγματακια γι αυτό κ ρώτησα εδώ να μάθω τπτ παραπάνω κ από καποιους που δεν με βλέπουν απλά σαν πελάτη.οτι μου είπες θα τα μεταφέρω κ στο συνεργείο απλά θέλω να είναι καλός να γνωρίζει κ ότι απατεώνας να μου πει κάποιος κλασικά που λένε όλοι θέλουν αλλαγή λόγο χρονων.δεν αντέχουν το ίδιο τα υλικα όταν είναι εκτεθειμένα σε ζεστη-κρυο και όταν τα έχεις σε ιδανικές συνθήκες! Κάποια γνωμη από καλό συνεργείο Κ κάτι άλλο που πρέπει να ελενξω κατά το σέρβις?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.