Jump to content

devilakos

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by devilakos

  1. kattt τι να μην κάθισε καλά, αφού μπαίνει όπως είναι. Δεν τον τοποθέτησα εγώ, φανοποιός τον έβαλε οπότε δεν θεωρώ ότι μπορεί να φταίει αυτό. Μπορεί όμως και να κάνω λάθος. Τι μπορώ να κοιτάξω; Καμία γνώμη κανείς;
  2. Καλησπέρα στο forum. Έβαλα και εγώ τον προφυλακτήρα της X-parts και έχω μια ερώτηση σε όσους τον φοράνε. Κάνει περισσότερο αεροδυναμικό θόρυβο τώρα; Εμένα μετά τα 50km/h ξεκινάει ένα βουητό και κορυφώνετε στα 80-110. Όσο ανεβαίνει η ταχύτητα ανεβαίνει και το βουητό. Σε σημείο που την μηχανή δεν την ακούω αν δεν περάσει τις 4000rpm+. Υποθέτω ότι ίσως είναι από τις κυψέλες στα προβολάκια που είναι ανοιχτές (στον γνήσιο νομίζω δεν είναι). Το έχει παρατηρήσει άλλος; Ο θόρυβος ξεκίνησε μετά την εγκατάσταση του προφυλακτήρα.
  3. μήπως και μένα γιαυτο δεν δουλεύει σωστά το witson? είναι παλιό το canbus και δεν συνεργάζεται?
  4. Καλησπέρα. πέρασα και εγώ το Witson W2-D723V. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα. Το σύνδεσα κανονικά με τι φύσα που είχε, γυρνάω το κλειδί, τίποτα, βάζο μπρος, τίποτα. Πατάω το κουμπί να ανοίξει, ακούγεται ένα σύντομο μπιπ και πάλι τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να μην σύνδεσα κάτι σωστά; το δοκίμασα με μια άλλη φύσα από το προηγούμενο DVD που είχα και δούλεψε το μηχάνημα. Αλλά έχει λιγότερα καλώδια με αποτέλεσμα να μην ανάβει το φως στα πλήκτρα, να ανοιγοκλείνει μόνο με το κουμπί και να μην παίζει καθόλου video (απενεργοποιημένο για λόγους ασφαλειας λέει). ¶ρα μόνο προσωρινά μπορώ να την κρατήσω. Από τι Witson μου είπαν να βάλω την original φύσα πάλι.. έχετε καμιά ιδέα? έχω Golf V, 1.4 FSI Sportline, 01/2005 μοντέλο
  5. Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Σας διαβάζω καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω. Η Witson είναι εργοστάσιο, κάνω εισαγωγές από ασία και έβαλα συνεργάτη μου εκεί και κοίταξε και παρήγγειλα ήδη για το Golf μου το W2-D723V Μόλις το παραλάβω και το περάσω θα σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.