Jump to content

Gpap

Members
  • Posts

    267
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gpap

  1. Τα 6n-6n2 εχουν ιδια ψαλιδια. Ισως σε συμφερει και για powerlex.
  2. Του 97 ειναι εμενα και μου περισευε παντα, τωρα να μην αδειαζε ολο το σασμαν και να κραταγε σχεδον 0,5 λιτρο μεσα δεν νομιζω. Παρε αυτες να μας πεις γνωμη, απλα ριξε λιγο αντιτριβικο μεσα να σαι σιγουρος.
  3. Η τιμη που σου ειπα για amsoil ηταν εποχη αγγελοπουλου τωρα την πηρε ο μαραβελιας και ειναι πιο ακριβη και απο τις red line. GL4 75-90 και θες 3 λιτρα, για την ακριβεια 2,7 παιρνει. Επισης και η total βγαζει full synthetic κοντα στο 10αρικο νομιζω. Για fuchs δεν εχω ακουσει κατι ουτε εχω εμπειρια. Βαλε καποιες φθηνες και απλα ριξε και λιγο αντιτριβικο.
  4. Red line, amsoil αυτες εχω δοκιμασει πολυ καλες αλλα ειναι πιο ακριβες απο τις υπολοιπες. Aν θυμαμαι καλα η amasoil ειχε 14€ και η redline 18€.
  5. Το κοστος ειναι μεγαλο, το εχουμε αναλυσει και αλλου νομιζω το θεμα με την μεταδοση. Πρεπει να εχω κρατησει καποια πραγματα απο το παλιο σασμαν αν θες να κοιταξω αλλα δεν αξιζει να ασχοληθεις.
  6. Αν και δεν γραφει ποιας εταιρειας ειναι εκανες σωστη κινηση. Με msd ισως να την ειχεις βγαλει πιο φτηνα. Εδιτ: Οσο για τα ιριδιου εμενα μια χαρα δουλευανε δεν ειχα αντιμετωπισει καποιο προβλημα.
  7. Μια σχετικα φτηνη λυση ειναι οι 4πιστονες απο το cupra r αλλα με μια επιφυλαξη, δεν ειμαι σιγουρος οτι κανουν κουτα.
  8. Ψάχνεις καινούργιες μεταχειρισμενες δώσε παραπάνω info. Ελλάδα εννοείς η σε αυτό το φόρουμ?
  9. Καλησπερα, το σχεδιο θα το βρεις απο το search -> atp βαζεις το part number (χωρις κενα) που εχεις και σου βγαζει το σχεδιο. Δυστηχως αυτο με το vin δεν το εχω κοιταξει καθολου αλλα πιστευω οτι ειναι σχετικα ευκολο μεσω του πινακα με ολων των vin του μοντελου να ξεχωρισεις πιο ανταλλακτικο ειναι για το δικο σου αυτοκινητο.
  10. Απο καταστημα με ανταλλακτικα η απο αντιπροσωπεια.
  11. Πηγες καπου με το part number και σου ειπαν οτι δεν υπαρχει? Μηπως δεν εχεις κανει update και γι αυτο δεν το βρισκει? Αν θες στειλε το part number μηπως μπορω να σε βοηθησω.
  12. Κανενα semi-slick δεν θα σου βγαλει 25000 χλμ ουτε καν 10000, ακομα και τα r1r που δεν ειναι καθαρα semi-slick μετα τις 7500 ειναι για πεταμα. Αυτα που ισως κρατησουν παραπανω ειναι τα parada ακουγονται καλα λογια αλλα δεν τα χω δοκιμασει να σου πω σιγουρα.
  13. Υπαρχει set επισκευης αλλα πρεπει αν δεις τον κωδικο της δαγκανας.
  14. Αν θυμαμαι καλα το 1.2tsi εχει fs3 οπως το προηγουμενο (9n-9n3) μοντελο οποτε χρειαζεσαι ολοκληρο το ακραξονιο.
  15. Ξαναπηγαινε τα μπεκ στον ιδιο ''μαστορα'' να σου κανει ογκομετρηση, αν σου πει τιποτα για λεφτα που δεν νομιζω πες του οτι χωρισες με την δικια σου και σηκω φυγε! To vagcom δεν σου βγαζει κανενα σφαλμα?
  16. Σου ειχε πεταξει σφαλμα η στα αλλαξανε προληπτικα; Εισαι εντος της 2ετης εγγυησης η στην επεκταση; Γιατι σε μενα ειπε μονο οταν βγαλει σφαλμα δεν μου ειπε για καμια οδηγια. Ειχε πεταξει σφαλμα πριν κανενα διμηνο για missfire στον 4το (p0304 αν θυμμμαι καλα) , μου αλλαξαν μονο το ενα μπουζοκαλωδιο.
  17. Η μια συμπιεση δεν εχει καμια σχεση με την αλλη. Την δυναμικη συμπιεση μπορεις να την παρεις οταν ο κινητηρας βρισκεται σε λειτουργια απλα βγαζοντας τα μπουζι, μιζαρεις και μετρας (psi-bar) με το οργανο την κατασταση των κυλινδρων και αν υπαρχουν σημαντικες αποκλισεις μεταξυ τους. Την στατικη συμπιεση για να την μετρησεις θα πρεπει να βγαλεις την κυλινδροκεφαλη και να την ογκομετρησεις με καποιο υγρο καθως και τους κυλινδρους. Σ.Σ.=(π*διαμετρο^2*διαδρομη)/4 + ογκος καυσης μαζι με την φλατζα/ ογκος καυσης μαζι με την φλατζα Π=3.14 Δεν γνωριζω καποιον βελτιωτη που να μην μπορει να τις ξεχωρισει, αν γνωριζεις εσυ καποιον σε παρακαλω πες τον μου ώστε να προφυλαξω φιλους και γνωστους. http://www.youtube.com/watch?v=ovvXnd7AhiU http://www.youtube.com/watch?v=QrfEo-Od8yE
  18. Τα εχεις γραψει αναποδα η τα μετεφερες αναποδα τεσπα, δεν ειπα ποτε οτι η κοντρα βασιζεται σε δυναμομετρο.
  19. Εσυ μαλλον θα εννοεις την δυναμικη συμπιεση κι εγω την στατικη. Το θεμα ειναι οτι με αυτα τα πατηματα δεν ειναι και τοσο αντιπροσωπευτικα γιατι δεν ξερεις αν ο αλλος εχει προβλημα με το αμαξι ή οχι.
  20. Παλιοτερη κοντρα για πιο λογο να διαβασω? Ξερεις συμπιεση?
  21. 16αρι μπλοκ με 14αρα κεφαλη αρα θα χει και προγραμμα. Τι συμπιεση εχει και αν εχει φαει καθολου το καπακι?
  22. Τι εχεις κανει στο αμαξι σου και ειναι 120-125? Επρεπε να ησουν ευκολα μπροστα γιατι το 6n ειναι αρκετα ελαφρυτερο.
  23. Εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος οτι η mini εχει το ιδιο μοτερ με 207-ds3, οπου ειχαν πολλες αναθυμιασεις και εβαζαν δοχειο για να μην γινονται χαλια και μετα απο καποιο διαστημα βγηκαν ταπες οπου καταργουν την μια εξοδο αναθυμιασεων. Αν θες να ψαξω να βρω το θεμα να στο στειλω. Τωρα για το αν εχει λογικη, εμενα δεν μου κολαει αλλα δεν εχω ιδεα κιολας απο mini.
  24. Επιστρεφουν στην πεταλουδα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.