Jump to content

tsIOA

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About tsIOA

  • Birthday 12/10/1988

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

tsIOA's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. λειτουργεί ακόμα μέχρι 6-7 το πρωί ταΐζει κόσμο.. αλλα μιας k θα πάτε γιάννενα φάτε κάνα κοψίδι...
  2. E ρε γαμώτο δε γίνεται να λείπω από τι συνάντηση..καταραμένη ξενιτιά..πρόεδρε k λοιποί γιαννιώτες φιλοξενήστε τα παιδιά όπως πρέπει να μην μείνουν παραπονεμένοι από τον τόπο και την φιλοξενία μας...αν και θα είμαι απών, να ευχηθώ εκ των προτερων καλο δρόμο σε όσους θα έρθουν, k πάνω από όλα καλά να περάσετε στην πόλη μας..
  3. πρόεδρε κρατα ένα taper φαΐ k για μας τους ξενιτεμένους..αα!! και κρατα k μια επετειακή, k θα τα κανονίσουμε όταν έρθω ελλάδα.. αν έχεις καμια παραγγελια από δω πάνω τίποτα που θέλει κανεις, πείτε το τώρα που γυρίζει... καλά να περάσετε, να φάτε k για μένα,k πάρτε φωτογραφικές μαζί...
  4. Ολοι εχουν την γρατσουνια τους..Εμενα ομως παραγινε..Αρχικα, μου χτυπησε φιλος μου (εχε χαρη που ειμαστε απο μικρα παιδια μαζι) την πινακιδα και πηρε και λιγο απο το σημα. ΤΟ περιστατικο εγινε βραδυ, σε καταφωτισμενο παρκινγκ σουπερμαρκετ..και ομως καταφερε να με χτυπησει σε 100 στρεμματα αδειο παρκινγκ, οπου βρισκοταν 2 αυτοκινητα! το δικο μου και το δικο του. Τα φτιαχνω αυτα ολα οκ, ωσπου παω να παρω το αμαξι πριν λιγες μερες μπροστα απο μια καφετερια που το παρκαρα. Με το που παω να μπω, με φωναζει μια κοπελα σερβιτορα, και μου λεει <μια κοπελα οπως πηγε να παρκαρει απεναντι απο εσενα, της βγηκε πολυ η μουρη καθως εμπαινε με οπισθεν και σε χτυπησε λιγο πισω στην πορτα>..ΕΛΕΟΣ! ευτυχως εχει μονο γρατσουνια και οχι κανα βαθουλωμα. Η πλακα ειναι πως την ρωτησα αν πηρε πινακιδες κλπ κλπ, και μου λεει οχι ειχα δουλεια απλα ειδα το περιστατικο καθως σερβιρα..Ειμαι σιγουρος πως ηταν φιλη της, η γιατι οχι και αυτη η ιδια, καθως πηγαινε για δουλεια και επειδη το αμαξι ελειπε απο εκει που υποτιθεται οτι ηταν αυτο που με χτυπησε. Τελος παντων, αφησα αυτες τις γρατσουνιες και ειχα σκοπο να τις φτιαξω εντος των ημερων που θα εχω χρονο. χθες ομως βρηκα και το πρωτο βαθουλωματακι..απο μηχανακι που επεσε... και σκεφτομαι οτι τελικα δεν αξιζει να φτιαχνει κανεις μικρογρατσουνιες καθε φορα που θα ανακαλυπτει μια, αλλα μια φορα το διμηνο..γιατι αλλιως θα πρεπει να τρεχουμε καθε βδομαδα..Παντως εδω στα Γιαννενα την βολεψαμε με το ΑΥΤΟ CAR paint που κανει τοπικες διορθωσεις σε γρατσουνιες κλπ, με πολυ χαμηλη τιμη !!
  5. Εμενα παντως στο ιδιο προβλημα που ειχες αρχικα (θορυβο στην 2α και στην 3η σε 2-2500 στροφες ειδικα μετα αν εδινα ξαφνικα γκαζι) και για το γεγονος οτι κρεμαγε το αμαξι απιστευτα ορισμενες φορες(σερνοταν), μου το κρατησανε μεσα 4-5 μερουλες. Και σαν βασικο πορισμα βγηκε οτι εφταιγε ενα ρουλεμαν του κομπρεσορα και μια τρομπα..Περα απο το προγραμμα που το αναβαθμισανε και περα απο τα υπολοιπα εξαρτηματα που αλλαζανε μεχρι να βρουν τι φταει..
  6. και εγω μεσα..δε ξερω αν θα ερθω με το γκολφακι γιατι μπορει να το εχει ο πατερας μου εκεινο το διημερο.Αν δε το εχω, θα ερθω με το τζιπ που ειναι απο την αδερφικη οικογενεια (audi)..
  7. tsIOA

    Audi Q7

    ναι εκει λεω να το παω. Οντως επειδη ξεφυγαμε απο το ποστ, οταν θα εχω νεοτερα θα σας πω.Και τωρα που τα λεμε κανονιστε για κανα καφε να γνωριστουμε
  8. tsIOA

    Audi Q7

    ναι για τιμες αντιπροσωπειας μιλαω παντα..κοιτα θα παω αυριο να ρωτησω σε εναν που εχει συνεργειο εξω και ειναι πολυ γνωστος στα Γιαννενα. θα τον ρωτησω τι χρειαζεται να κανει για να το φτιαξει (πχ αν μου πει οτι θα πρεπει να ξηλωσει ηλεκτρικα τοτε θα το παω αντιπροσωπεια). Αν ομως ειναι κατι απλο και δε θελει πολυ βαβουρα, τοτε σιγουρα εξω θα ειναι καλυτερα.Αλλωστε η ζημια ειναι πολυ μικρη (η τουλαχιστον ετσι φαινεται με το ματι )
  9. tsIOA

    Audi Q7

    για ενα βαθουλομα στην μπροστα πορτα του συνοδηγου στο q7, μου ζητανε 246 ευρω εργατικα, 460 η πορτα, 46 το λαστιχο και 76 το νικελ.. ετσι οπως παει αν το τρακαρεις λιγο μπροστα (μακρια απο μας) θα πληρωσεις ολοκληρο το αμαξι!
  10. tsIOA

    VAG POWER

    VAG POWER in my garage :)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.