Jump to content

kostas_fsi

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kostas_fsi

  1. Δηλαδή να είναι βραχυκύκλωμα και να τον καίει?
  2. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω βοήθεια και μάλλον άλλον μηχανικό. Με το που έπιασαν οι ζέστες, να την η ένδειξη check engine. Ωραία λέω, αισθητήρα ΝΟΧ. Συνεργείο, υπολογιστής και ευτυχώς η βλάβη είναι στον αισθητήρα θερμοκρασίας κινητήρα. Τίποτα μου λέει ο μηχανικός 35 €. Το αλλάζω. Σβήνει και η βλάβη. 5 μέρες μετά νά τη πάλι. Φαντάζομαι ελαττωματικό ανταλλακτικό. Ξανά συνεργείο, ξανά αλλαγή, αχρέωστη. 2 μέρες μετά πάλι το ίδιο. Η ίδια βλάβη. Αλλαγή ψυκτικού υγρού, έλεγχος τίποτα. Δεν διακρίνω βλάβη λέει ο μηχανικός. και εγώ θα αναγκαστώ να πάω στους απατεώνες της ΕΤ*Α (δεν έγραψα όνομα). Επιπλέον να σας αναφέρω ότι το διάστημα αυτό το βεντιλατέρ ανάβει αμέσως. Ακόμα και στις 5 το πρωί, αν ξεκινήσω το αυτοκίνητο, το βεντιλαντέρ λειτουργεί με την έναρξη. Εκτός από άλλο μηχανικό, τι να προσέξω?
  3. Εγώ με FSI 1.6 άλλαξα knox... η βενζίνη μου είπαν και ήταν 2 διαφορετικά συνεργεία... Από τότε μόνο 100άρα... καλύτερα να τα δίνεις λίγα λίγα παρά με τη μία 250 ¤... Τώρα για TSI δε νιώθω να απαντήσω
  4. Κανονικά... προχωράμε για την κάρτα μέλους... Περιμένω πληροφορίες για περαιτέρω... Πάντα τέτοια!!!
  5. Εγώ παιδιά από Θεσσαλονίκη είμαι. Ευκαιρία να γνωριστούμε. Την Κυριακή θα είμαι εκεί! Αν άλλαζα το Golf? Ναι... Με ένα άλλο Golf.
  6. γεια χαρά παίδες. είμαι ο Κώστας. ολόφρεσκος στο club, αλλά με ένα Golf 1.6 FSI από το 2004. τελικά, κάθε αμαρτία έχει το κόστος της. εξηγούμαι.... κολλημένος με το Golf από μωρό, όπως η διαφήμιση, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι και η δική μας οικογένεια έχει προβλήματα. μάλιστα σκέφτομαι να αλλάξω όχημα. τι θα πάρω? το νέο Golf TSI GT SPORT, τι άλλο!! φχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.