Jump to content

geok100

Members
  • Posts

    280
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by geok100

  1. Οταν με ειχες δει ας μου ζηταγες ενα η δυο,παντα εχω μαζι μου...
  2. Εισαι απιστευτος παντως πραγματικα. Εγω ημουν,χαρηκα εστω και ετσι φιλε.
  3. Ναι ρε παιδια φιλτρο καμπινας μονο. Οχι να αλλαξει φρεον.Δεν εχει καμια σχεση το φρεον με οσμες η τιποτα αλλο. Δεν υπαρχει αυτο...
  4. Καταπληκτικη διαφημηση για την ζωνη ασφαλειας. Απλα Συγκλονιστική!!! Πολλοί από εμάς ξεχνάμε ότι όταν βγαίνουμε έξω, κάποιοι μας περιμένουν να γυρίσουμε..Σπίτι!
  5. Μεσα εκτος σοβαρου απροοπτου(αν μας το επιτρεψει και η ρημαδα η δουλεια) +1
  6. Χρονια πολλα στο club μας. Να τα χιλιασει...
  7. Το γραφει μεσα στο βιβλιο;Το εχεις διαβασει καπου φιλε μου;
  8. Να πω την δικια μου αποψη μιας και εχω ποσταρει και στο αλλο θεμα χωρις να εχει δοθει και εκει σιγουρη απαντηση. Μου εχει εμφανιστει δυο φορες εμενα αυτο το μικρο θαυμαστικο. Την μια στις 14000 και την αλλη κοντα στις 29000 χλμ.Και τις δυο φορες λοιπον πριν απο το σερβις. Και τις δυο φορες την ωρα που το ειδα,εσβησα την μηχανη κρατησα πατημενο τον μερικο χιλιομετρητη, εβαλα το κλειδι στη θεση on(αν θυμαμαι καλα αυτος ειναι ο τροπος να σου δειχνει ποτε θελει σερβις το αυτοκινητο) και στην οθονη εμφανιστηκε το ''service now''.Μετα απο καποια χιλιομετρα φυσικα αρχισε και η αντιστροφη μετρση των χιλιομετρων. Μηπως παιζει κατι τετοιο και δεν σβησανε το διαστημα σερβις στο συνεργειο;
  9. Χρονια πολλα σε ολους και ολες που γιορταζουν σημερα. Οτι επιθυμειτε να το παθετε.
  10. Μηπως δεν εφαρμοζει καλα καποια πορτα;Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα στο δικο μου(δεν εφαρμοζε καλα η πορτα του οδηγου ψηλα) αλλα μετα απο μια ρυθμιση στην αντιπροσωπεια ολα οκ τωρα.Για κοιτα το λιγο προσεκτικα.
  11. Θα ζητησω συγνωμη για την ποιοτητα της φωτογραφιας αλλα ειναι απο κινητο. Προσωπικα εγω δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο,μου εκανε εντυπωση και ειπα να το μοιραστω μαζι σας. Το παληκαρι με το λεον μαλλον δεν εφτανε να μπει στο αυτοκινητο του και ειπε να βαλει σκαλι οπως εχουν τα τζιπ.Σημειωστε οτι το ολο πραγμα εξειχε απο τα πλαινα του αυτοκινητου καπου στους εικοσι ποντους .
  12. Απο ενα αυτοκολλητο σε καθε μερια του αυτοκινητου στα πισω τζαμια.Ειναι τριθυρο και του πανε πολυ.
  13. Αν πλυνεις τον κινητηρα με νερο θα χαλασεις την αντιδιαβρωτικη προστασια που εχει.Το γραφει και στο μανουαλ και μαλιστα λεει οτι αν κανουμε κατι τετοιο μετα θα πρεπει να ξαναπεραστει.Νομιζω οτι υπαρχουν ειδικα καθαριστικα για αυτην την δουλεια.
  14. Χρονια πολλα και καλα στον Γιανναρο (doumasj)και σε οσα μελη εχουν τα γενεθλια τους σημερα.Οτι επιθυμειτε να το παθετε.
  15. Χρονια πολλα σε οσους-σες γιορταζουν σημερα. Οτι επιθυμειτε
  16. Το καλωδιο ειναι το γνησιο η απο τα group buys που γινονται εδω περα;Γιατι λες οτι εκανες και αναβαθμιση απο το ιντερνετ. Αν θυμαμαι καλα υπαρχει μια επιλογη για το τι αυτοκινητο θες να σκαναρεις(εχει απο Seat, Audi μεχρι και Vw και φυσικα ολα τα μοντελα).Μηπως παιζει κατι τετοιο;
  17. Στην αρχη αναβοσβηνει φιλε μου οταν πας να το κλεισεις.
  18. Αν επιτρεπεται φιλε ποσο βγηκε το μαλλι; Ετσι για να την εχω στα υποψιν μου αν ειναι φθηνη...
  19. Αυτο που μου ειχανε πει εμενα οταν ειχα ρωτησει ακριβως το ιδιο με σενα, ηταν οτι παντα γινεται συννενοηση με την τραπεζα για κατι τετοιο και συνηθως γλιτωνεις καποια χρηματα απο τους τοκους. Αν σου απομενει ενας χρονος για παραδειγμα και θες να εξοφλησεις τωρα,θα γλιτωσεις ενα μικρο μερος απο τους τοκους. θα πληρωσεις καποιους σαν προστιμο. Το αν σε συμφερει η οχι θα το δεις οταν θα μαθεις.
  20. Ηδη με βλεπω να το παραγγελνω μαζι με παιδικο καθισμα. Σε 3 με 4 χρονια θα εχω μαζεψει τα χρηματα και θα εχω κανει και κανα κουτσουβελο
  21. Και εγω το ιδιο εχω κανει φιλε Σπυρο.Το εχω ασφαλισμενο με την αξια που ειχε οταν το αγορασα.Και το ιδιο θελω να πιστευω αλλα και να ισχυει με αυτο που λες εσυ.Μονο που σε εμενα οπου και αν ρωτησα (και σε διαφορετικες ασφαλιστικες και ανθρωπους-γνωστους)μου ειπαν οτι παντα αποζημιωνουν με την τρεχουσα αξια του αυτοκινητου και τελειωσαν ολοι εκει.Το μετα δεν το ξερω μακαρι να γινεται παντως.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.