Jump to content

chiaroscuro

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About chiaroscuro

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.chiaroscuro.gr

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

chiaroscuro's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Νομίζω μπαίνει στην υποδοχή του CD changer αλλά δεν είμαι σίγουρος. Γνωρίζει κανείς αν στο RCD 310 μπορεί να μπει εκ των υστέρων MDI;
  2. Το Dension δεν είναι εφαρμογή αλλά εξάρτημα. Ακούς μουσική, φορτίζεις το κινητό, βλέπεις τίτλους στην οθόνη του ηχοσυστήματος και του ταμπλώ, και χειρίζεσαι τα πάντα από τα χειριστήρια στο τιμόνι.
  3. Πώς γίνεται με Dension για iphone να έχω φόρτιση, ακρόαση μουσικής και χρήση χειριστηριών τιμονιού και με Android να μη γίνεται;
  4. Έχω ένα Golf 6 Tsi 160 του 2009 και απέκτησα πρόσφατα κινητό Android. μίλησα με δυο καταστήματα κι έχω την αίσθηση ότι με δουλεύουνε. Οι απορίες μου είναι: 1) Δουλεύει το Bluetooth στο αυτοκίνητο μου ή απλά έχει το μενού στο RCD 310. Έβαλα το Bluetooth στο On αλλά ήχο δεν ακούω, ούτε το κινητό μου βλέπει Bluetooth του Golf. 2) Για απλή σύνδεση για φόρτιση του κινητού και ακρόαση μουσικής από το RCD 310 με USB-in, τί χρειάζεται να πάρω; Πρέπει να έχει κάποια ειδική υποδοχή το ηχοσύστημα μου και πώς την βρίσκω; 3) Για τα παραπάνω και επιπλέον χρήση των χειριστηρίων στο τιμόνι τί λύσεις υπάρχουν; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  5. Κάτοχος από χθες Golf 1.4 Tsi 160 Highline. To πήρα μεταχειρισμένο με 45.000 km και την πρώτη μέρα έκανα 700 km. Ιωάννινα-Αθήνα μέσω Εγνατίας και εθνικής οδού. Το αμάξι τέλειο! Τα 700 km τα έκανα σε 5 ώρες και 40 λεπτά με μέση ταχύτητα 125 km/h και κατανάλωση 10,2 lt/100 km. Καλώς σας βρήκα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.