Jump to content

knight_rider

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About knight_rider

  • Birthday 11/20/1984

Contact Methods

  • MSN
    raikos_dimitris@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

knight_rider's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα κατ αρχας,δεν θα ηθελα να πω δημοσιως σε ποια εταιρια ανηκω,ειμαι ασφαλιστης και οπως οι περισσοτεροι ασφαλιστες προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο οτι η δικη τους εταιρια ειναι καλυτερη.Δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια για ευνοητους λογους. 1ον : στη αγορα γενικα και οχι μονο στο κλαδο ασφαλειων ισχυει το ρητο..οτι δινεις παιρνεις,αυτο θα το καταλαβαινετε πολυ καλα γιατι δεν διαλεξατε ενα lada και τελικα γινατε κατοχοι ενος vw. 2ον: πολυ σημαντικο ειναι κατα τη γνωμη μου να εχετε τον προσωπικο σας συμβουλο και να μην αποκτατε ασφαλεια μεσω αντιπροσωπειας αυτοκινητων.ΔΕΝ υπαρχει διαμεσολαβητης,ειστε εσεις και τα κεντρικα της καθε εταιριας. 3ον: Να ξερετε οτι τα προσωρινα σηματα βγαινουν μεσα σε 2-3 ωρες οπωτε μην σας ανησυχει το γεγονος το οτι θα παρετε αυτοκινητο χωρις να εχετε ασφαλεια. 4ον: θα προτινα στους φιλους που εχουν ασπις χωρις βεβαια να πω κατι καινουργιο,απλα να εχουν υποψιν τους οτι εχει δεσμευθει η περιουσια τους(της ασπις) απ το προηουμενο καλοκαιρι εξαιτιας καταγγελιας οχι απλων πολιτων αλλα δικων τους ανθρωπων σε μεγαλα ποστα,για απατη.οποιοσδηποτε μπορει να το επιβαιβεωσει ψαχνωντας το στο ιντερνετ. 5ον :μην με παρεξηγησετε,καθε γνωμη ειναι σεβαστη,αλλα δεν πιστευω ρε παιδια ενας ανθρωπος που εδωσε 30 χιλλιαδες να παρει αυτοκινητο να τσιγκουνευτει τα 200 ευρω διαφορα το χρονο στην ασφαλεια και να βαλει μια με υποπτο παρελθον και να το ρισκαρει. 6ον: μπειτε εδω,απλα να δειτε ποιες ειναι οι καλυτερες στο κοσμο.. http://money.cnn.com/magazines/fortune/glo...shots/7700.html
  2. Σκεφτομαι να ερθω αν και θα ειναι η πρωτη μου φορα οπωτε καταλαβαινετε,θα ειναι ολιγον τι περιεργα.Με την εννοια του οτι δεν ξερω κανεναν σας.θα δουμε..
  3. εγω παλι παιδια πηρα την 3m finesse it την ψιλη,αν δεν κανω λαθος εκτος απο γιαλισμα και αφαιρεση μικρογρατσουνιων περιεχει και κερι.δεν ξερω ,πρωτη φορα τη χρισημοποιησα και αφου εχασα 3 κιλα ιδρωτα το αποτελεσμα με ικανοποιησε αφανταστα.το κοστος της 30 ευρω.
  4. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ POLO 9N 1400 16V ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΜΙΣΙΟ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΩ? ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ? ΠΕΤΑΛΙΑ-ΛΕΒΙΕΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΖΑΝΤΕΣ-ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΚΤΛ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ( ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ) ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ .ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
  5. Καλησπέρα σας Δημητρη με λενε και με φωναζουν δημητρη... ΑΘΗΝΑ ο τοπος διαμονης μου αλλα η καταγωγη μου ειναι απο χαλκιδική, 24 χρονια στο κοσμο αυτο και επιτελους πηρα το πρωτο μου vw , polo 1400 μοντελο 04 Ετσι αποφασισα να γινω και εγω μελος Ευχομαι να εχουμε ολοι μας την υγεια μας και να περναμε καλα,ελπιζω συντομα να σας γνωρισω ολους.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.