Jump to content

ferrariakos88

Members
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ferrariakos88

  1. Δεν μπορεί να μη δε γνωρίζει κανείς για το θέμα...
  2. Έχει το 9Ν 1.4 αντιστρεπτική πίσω? Αν όχι μπορούμε να βάλουμε? και με τι κόστος?
  3. Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πει πόσα εκατοστά ηχεία πρέπει να βάλω για να ταιριάζουν ακριβώς στις θέσεις του ηχείου στις πίσω πόρτες του 9Ν3.. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. ferrariakos88

    Fuel Economy

    Παιδιά στείλτε ένα link από ebay και πείτε μας ή δείξτε μας καλύτερα πως τοποθετείται...
  5. Παιδιά κανείς? Ας μου το πει όποιος ξέρει...
  6. Παιδιά το 1.2 tsi στη Highline έχει 16άρες ζάντες ή 15άρες σαν το 1.400?
  7. Στο βιβλίο δεν γράφει παιδιά. Η1 σίγουρα στα μεγάλα φώτα τα 9Ν??
  8. Τι τύπο λάμπας φοράμε στα προβολάκια ομίχλης? Πως αλλάζουμε τις λάμπες εκεί? Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει λάμπες κανονικές αλλά led εκεί?
  9. Που το ξέθαψα θα μου πείτε τώρα... Κι όμως! Αν θες λίγο καλύτερο φως για μένα δεν αξίζει να πάρεις ακριβό και επώνυμο. Πάρε 1 φθηνό σαν τα δικά μου αλλά 55W και όχι πάνω από 6000Κ. Πιστεύω θα μείνεις σίγουρα ικανοποιημένος...
  10. Στον πίσω αλλάζουμε μόνο λάστιχα.. 1. Γιατί δεν αξίζει τον κόπο 2. Έχουμε περίεργη διάσταση στο πίσω Λάστιχα παντού βρίσκεις: σε μαγαζιά αυτοκινήτου, βενζινάδικα, ακόμα και Praktiker.
  11. Αυτά τι κόστος έχουν στην Ελλάδα και που μπορώ να τα βρω Θεσσαλονίκη??
  12. Bosch aerotwin είναι και τους πήρα από Κοζάνη αλλά με κάνα 20 και κάτι παραπάνω έχει και στο e-bay για το 9Ν.
  13. Θα ήθελα να ξέρω αν και ο 80άρης που έχουν τα 9Ν3 από το 06 κ μετά και κι αυτός λάδι σαν τρελός.. Κ κάτι άσχετο.. και αυτός θέλει αλλαγή ιμάντα στα 60.000 ή παραπάνω??
  14. Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ένα 9Ν3 του 2006 80άρι έχει τα συμπαγή σινεμπλόκ όπως του cupra? Αν όχι κόβονται και αυτά τσακ μπαμ να υποθέσω?
  15. Που το ξεθάψατε αυτό?? Γύρω στα 25¤ τους πήρα μη σας παραμυθιάζουν οι βενζινάδες...!!
  16. Ευχαριστώ πολύ Dark..
  17. θα ήθελα να μου πείτε ποια υγρά φρένων παίρνει το 9Ν, DOT 3 ή 4..? Καθώς και τις προδιαγραφές αυτών.. Κάθε πότε πρέπει να αλλάζονται και πόσα λίτρα παίρνει το 9Ν? Ευχαριστώ προκαταβολικά και χρόνια πολλά σε όλους..
  18. Ρε παιδιά νόμιζα την αλλάζουμε στα 90.000. Λάθος έκανα?
  19. Ο προβληματισμός μου περιγράφεται στον τίτλο του τόπικ. Μιλάμε για polo 9n 2004 με τα 75 άλογα. Εσείς πότε το αλλάξατε το σετ και πότε πρέπει? Πως καταλαβαίνουμε ότι θέλει αλλαγή?
  20. Το 9Ν 75αρι έχω μοντέλο μάιο του 2004. Κωδικό δε θυμάμαι τώρα πρέπει να το κοιτάξω...
  21. Ρε παιδιά κανείς? Κάπου είχα δει ένα how to αλλά δεν το βρίσκω...
  22. Υπάρχει κάποιο how to για το πως αλλάζουμε φίλτρο καμπίνας μόνοι μας? Ξέρω ότι βρίσκεται κάτω απ' το ντουλαπάκι αλλά θα ήθελα να μου το εξηγήσετε κάπως.. Έχω την ίδια ακριβώς απορία και για το φίλτρο αέρα. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει λίγο με αυτά τα θέματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.