Jump to content

Dark Angel

Members
  • Posts

    3,627
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dark Angel

  1. Κάποιο νέο ίσως όσο αναφορά το 4άρι?

    ta6ape τελικά το πήρες?

    Επίσης συνχωρέστε με για την απειρία μου πάνω στα τηλέφωνα,αυτό το jailbrake τι ακριβώς είναι?

    Στην Ελλάδα πάντως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα έτσι δεν είναι?

    Darkangel στα αγγλικά το δουλεύεις η με έχεις περάσει αναβάθμιση για ελληνικό μενού?

    Ευχαριστώ

    όλα τα iphone από όπου και εαν τα πάρεις προεπιλογή έχει την αγγλικη γλώσσα και μετά βάζεις ελληνική μέσα από το μενου. Όλα τα iphone υποστιρίζουν σχεδον όλες τις γλώσσες που υπάρχουν.

    το jailbreak είναι ένας αλγοριθμός η πές ένα προγραμματάκι που ξεκλειδώνει τους περιορισμούς της apple.(το εξήγησα όσο ποιο εύκολα μπορούσα)

  2. αποψη μου:

    το 4 εχει 2 κατασκευαστικα glitch

    1 η κεραια που απο δηλωσεις του Steve jobs καταλαβα οτι θα εχει διορθωθει εως τον σεπτεμβριο(δεν ξερω αν εχει να κανει μονο με δικτυα Αμερικης το εκανε κ στην Αγγλια οποτε γιατι οχι κ εδω)

    2 ο proximity sensor που μαλλον με update θα σταματησει να μπερδευεται

    αφου σας βλεπω τρελαμενους με τα MAC-Apple

    πειτε μου μπορω να εχω 2 αριθμους στο iphone 3gs στην ιδια SIM?

    να παρω ΜΑC laptop?αν ναι γιατι?

    οποιος θελει κ το msn Μου Pm

    από όσε ξέρω δεν δουλεύει σωστά θελει αντάπτορα και κομένες τις sim όλο το πλαστικό γύρο γύρο και τις βάζεις πάνω στον αντάπτορα αλλά και παλύ δεν ξέρω κατα πόσο καλά θα δουλεύει

    το πρόβλημα για το 4 είναι μόνο στην αμερική στην ευρώπη δεν έχει ακούστει πρόβλημα, λογικά λόγο οτι δουλεύουν άλες συχνώτιτες σε μέρι με προβληματικό σημά πάντως το 4άρη μου δεν μου έχει αρνιθεί ποτε μα ποτέ κληση + ότι έχω καλήτερη ποιότιτα ηχου από ότι στα 3GS/3G

  3. δεν έχω βάλει ακόμα κάτι περιμένω το jailbreak και ο comex είπε εαν θέλουμε jailbreak + unlock να μην περάσουμε την 4.0.1 και έτσι και εγώ δεν έβαλα το update για το βιντεο ΔΕΝ εχει καμία σχέση με το προιγούμενο 3GS!

  4. για πες μας τι λεει το 4αρι? sillyhorse1rb5.gif

    όποιος πεί ότι του λείπουνε οι καμπίλες πάει να πεί οτι δεν το έχει πιάσει ποτε του ούτε το έχει δεί ποτέ του, στο χέρι μου κάθετε απίστευτα άνετα! επίσεις η οθόνη του είναιφοβερή ακόμα και κάτο από τον ηλιο εαν την δείς επίσεις δεν έχω δοκιμάσει τις φωτογραφίες γιατί δεν με ενδιαφέρει, αλλα σαν τηλέφωνο σε κλείσεις ο ηχός εχει γίνει κρύσταλο??? επισείς ο ήχος της μουσικής ΚΑΜΙΑ σχέση με το έσχος των προιγούμενον iPhone. τπτ το 4άρη είναι άριστο. το Μαύρο που έχω είναι πανέμορφο περιμένο και άσπρο bumper επίσεις πανεύκολο να βάζει invisible protector στην ουσία δυο ευθίες επιφάνιες είναι + και το bumper το τιλέφωνο είναι τζετ!

  5. εγώ στο δικό μου που έχω κόψει την SIM Cosmote δουλεύει άψογα το 4άρη... και επιπλέων μπικέ και αυτό στην σηλογή με τα Apple... 2G/3G/3GS /iPad 3G / MacBook Air τώρα σεκύτωμαι και i7 Mac Book pro 17" αλλά έως τώρα το 4άρη μόνο καλά λόγια έχω να πω!

  6. ψήνετε το unlock η dev team το ανακοίνωσε για τις base band 04.26.08 & 05.13.04 δλδ 3.1.3 & iOS 4... τωρα αναμένουμε για το iphone 4 τα καλά μαντάτα άντε λίγες μερούλες ακόμα!!!

  7. Από ότι έχω καταλάβει από άλλα forums έχουν καταφέρει να σπάσουν την beta iOS 4 έκδοση αλλά δεν ανακοινώνουν το exploit για να μην το διορθώσει η Apple σήμερα που θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του iOS 4.

    ακριβώς αυτό έγινε! μόλης βγεί η iOS 4 σήμερα δλδ, και μην πω καλύτερα μετα την έλευσή του iPhone 4 στις 24 του μηνός.

  8. 512 ram τελικά; είχα διαβάσει για 1 giga.. αλλα και πάλι καλά είναι, 4 φορες πάνω από το 3g... σύμφωνω για το jailbreak πάντως που είπες πιο πάνω δεν αξίζει iphone χωρίς jb. για πολλά πράγματα όχι μονο για cracked apps.. (αλλα και για αυτά βεβαια)

    περιμένω και εγώ ένα review όταν σου έρθει το 4άρι με το καλο :whistling:

    αμά περάσεις και από Πρέβεζα μπορεί να το δείς και live :heart: αραγέ είναι μακρία η 28-29 Ιουνίου???????

    καλα πόλλα λέγανε εδώ λέγανε και κάποιοί ότι θα είναι και Dual Core ΕΛΕΟΣ

    Μια χαρά είναι 1GHz + 512MB ram και το Bus της ram στα 200MHz ??? σαν να έχεις ένα micro-laptop στο χέρι σου!

    Τώρα το Bus είναι στα 100 στο 3G & 3GS!

  9. Περιμενω να μου πεις εντυπωσεις.

    εγω το ipad δεν το πηρα λογο του οτι εχω το macbook και το iphone και δεν εχω την πολυτελεια να καλυψω το μεταξυ τους κενο.

    αλλα το iphone 4 θα το παρω κατα 90%.

    οποτε μολις εχεις νεα σε παρακαλω πες μου πως το βλεπεις. new_iloveyou.gif

    είδα στα 1280Χ720Ρ 30fps 9sec βίντεο 13,9ΜΒ!!! ΕΕΕΕ φίλε μιλάμε ΟΝΤΩΣ είναι HD Device εαν θες να πάρεις γεύση από το βίντεακι, εδώ σου έχω το link http://cl.ly/1P50 κατεβασέ το ένα αρχείο .mov είναι με το Quitime Player ;-) είναι το αυθεντικό, έχει και στο youtube ιδιο αλλά με συμπίεση και δεν έχει την ιδία ποιότιτα

    πάντως ο 1GHz επεξεργαστής του το βοηθάει σημαντικά με τα 512ΜΒ Ram σαν να έχεις ένα mini-laptop σε micro έκδωση.

  10. εγω σαν κάτωχος 2G/3G/3GS & 3G iPad εαν δεν εχουνε το σχετικό JB δεν έχεις iPhone!!! αλλά μιά ένσταση το νέο iphone 4 θα το πάρω σε μαύρο είχα σε μάβρο το 16άρη 3G & άσπρο το 32GB 3GS μου αλλά σε μαύρο μάλλων τελικά λέει ποιό πολύ το 4άρη... που στις 26 του μηνός θα το έχω στα χερακια μου επιτέλους από Αγγλία γιατί ευτιχός στην Αγγλιά το 4G το δίνουν ξεκλείδοτο.

  11. Γεια σου φίλε μου iptameNOS. Δεν εχω και μεγαλη γνωση απο αμάξια μιας και το πολακι το έχω μονο 6 μηνες, οποτε η ερωτηση μου θα σου φανεί σίγουρα απιστευτα ηλίθια!!! Μπορείς να μου πείς τι είναι το Φ.Π.Ε???

    Οκ, ξέρω το όχημα τι μπορεί να κανει απλά θέλω να του δώσω λιγο νέυρο παραπάνω, αντε και να του ανεβάσω την τελική απο 187Km/h σε 195+.

    Απλά αν ξέρετε κατι που μπορω να κανω για να πετυχω κατι απο αυτά, πειτε μου!!!

    Υ.Γ: Λετε να το ρίξω στην προσευχη!!!! worthy.gif

    Για να δείς και λίγο παραπάνω τελική να έχει νέβρο και κανα αλογάκι παραπάνω όπως σου λένε όλα τα παιδία χρειάζεσε απαρετίτος ενα ΦΠΕ.

  12. λογικά κανένα 1.6 FSI με ποιό ανθεκτικότερα εντόσθια + τουρμπίνα και έτοιμο το Project R.

  13. Χαίρεται.Η απορία μου είναι η εξής.Έχω ένα 6ν2 1.400 με κωδικό κινητήρα AUB και θα ήθελα να μάθω πως θα μπορέσω να το ανεβάσω στα 1.600 κυβικά.Δηλαδή αν γνωρίζει κανείς τι ακριβώς χρειάζεται.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    και το δίκο σου μοτέρ γίνετε αρκή να μπει στρόφαλος από το ARC H AJV μαζί με τις μπιέλες + πιστόνια ίδια διμαετρο κυλινδρου έχουνε 76,50mm + καπάκι από το 1.4 100ps πολλαπλη ησαγωγης + πεταλούδα + πρόγραμμα κτλπ. Βέβαια υπάρχει και η λύση του τροπέτου με το μοτεράκι έτοιμο να το περάσεις στο δικό σου.

  14. εως τώρα στα 225/40 R18 τα Continental Sport Contact 3 με έχουνε ευχαριστίσει πάρα πολύ και στις δύο συνθίκες έχω ξεπεράσει τα 18.000km με τα CSC 3 και λογικά τώρα είμαι για λαστιχάκια όπως πρω είπα και σε άλλο ποστ. Και απλά λέω να ξανα πάω στα ίδια με δίκτη Υ που φοράω. Δεν ξέρωτι φταίει και για ένα μήνα είχα φορέσει τα ίδια ελαστικά στην αρχή με δύκτη W και νόμοιζα ότι το αμάξι μου γλύστρραγε?

  15. Update...

    Μετά απο 7.500 χλμ πιστεύω ότι το λάστιχο στο βρεγμένο είναι κορυφή, ότι καλύτερο, αλλά στο στεγνό γλιστράει αρκετά και ενεργοποιεί το ABS πολύ εύκολα

    στο στεγνό και το Continental Sport Contact 2 γλύστραγε, ενό αντυθέτος και εκείνο ήταν απιστευτο στην βροχή!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.