Jump to content

karamitsos

Members
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

About karamitsos

  • Birthday 05/15/1979

Contact Methods

  • AIM
    kkaradimitriou@gmail.com
  • Yahoo
    Golf tsi sportline

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

karamitsos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια βρηκα πολυ καλες τιμες σε αυτο το site : elastika-online.gr Ti paizei? Θα ειναι αυθεντικα τα λαστιχα? Να το ρισκάρω?
  2. Καλησπέρα,ξερει κανενας αν κανουν τα προσκέφαλα των εμπρος κ των πίσω καθισματων του Gti σε απλό? Εχω Golf TSI sportline. Ξερω αποκλείεται να καθοντε τελεια αλλα μπαίνουν? το εχει δοκιμασει κανενας?
  3. thanx!!! Ρωταω γιατι εχω δει πολλες φορες να μεγαλωνει η ζαντα και να φαινεται χειροτερο το αυτοκινητο επειδη το κενο στους θολους δειχνει μεγαλυτερο...
  4. Καλησπέρα..Εχω ενα golf v tsi sportline και σκεφτομαι να αλλάξω ζαντολάστιχα και απο 205/55r16 να παω σε 225/45r17.. Eχω την σπορ αναρτηση του tsi sportline που χαμιλωνει το αμαξι 1,5εκ. αν δεν κανω λαθος.... με τα καινουρια ζαντολαστιχα θα χρειαζομαι χαμίλωμα? Το GT εχει αυτα τα λαστιχα και ειναι μια χαρα.εχει αλλη αναρτηση απο το δικο μου ?ξερει κανενας?
  5. Αν ξερει κανενας καποιο Ελληνικο site για ζαντες με τιμες να μου στειλει...
  6. φιλε αν ξερεις που μπορω να βρω Ελλαδα τετοια ζαντα με 600 ευρω βοηθησέ με!φυσικα και θα την παρω απο δω αν βρω τετοια τιμη...
  7. καλη κ αυτη,αλλα θυμιζει πολυ golf FSI! τεσπα η εμφανιση ειναι υποκειμενικο θεμα..αυτο που κόλησα ειναι για το πόσο βαρια θα ειναι...Μπορει να ειναι μεγαλη η διαφορά?Εχει κανενας εμπειρια με ρεπλικα ζαντες?
  8. Για τα λαστιχα φιλε μου ισως εχεις δικιο... Για αυτη τη ζαντα ομως τι λετε?: http://cgi.ebay.ie/17-RS6-Style-Alloy-Whee...3%3A27|294%3A50 Λεω να την χτυπήσω...
  9. Καλησπερα, Ψαχνω για ζαντες κ λαστιχα για το γκολφακι μου και βρισκω απο το ebay κατι ωραιες ζαντουλες απο Αγγλια σε πολυ χαμιλες τιμές..Και λαστιχα σε πολυ πολυ χαμιλες τιμές επισεις!!!Ξέρει κανενας τι παιζει? Λενε οτι ειναι καινουρια..Να τα εμπιστευθώ???Τι θα πρεπει να προσεξω?? Περιμενω συμβουλές γιατι καιγομαι??!
  10. παιδια για πιο οικονομικο κατι τετοιο αξιζει? http://cgi.ebay.com/7-VW-JETTA-GOLF-PASSAT...%3A1|240%3A1318
  11. karamitsos

    Passat Cc

    Φιλε Νικο ,επειδη θελει να το πάρει ο πατέρας μου, με το πίσω καθισμα τι λέει? Σε μια ανάγκη που θα χρειαστεί να βαλεις 5ο άτομο μπορεί αυτο να κάτσει για λίγο πισω στο κέντρο πάνω στο πλαστικό ή θα σπάσει??
  12. Καλησπέρα, Ξέρει κανενας να μου απαντήσει αν το TSI sportline εχει τα ίδια ελλατήρια με το GTI ? ξερω ότι το TSI μου εχει χαμιλομένη αναρτηση κατα 1,5 cm..ΤΟ Gti εχει το ίδιο? Ρωτάω γιατι θέλω να βάλω μια 17" ζάντα στο tsi μου και θέλω να ξέρω αν το αποτέλεσμα θα είναι το ιδιο εμφανησιακα με το gti ή για να δίξει το ίδιο θα πρέπει να το χαμιλώσω κι άλλο...
  13. Γιατί να ψάχνω στο manual αφου έχω εσάς!! Απλώς μου φάνηκε λίγο περίεργο γιατί εκείνη την ώρα σπινάρουν λιγο και οι τροχοί ,και νόμιζα ότι το ASR δεν θα επρεπε να αφηνε τους τροχους να σπινάρουν καθόλου...
  14. Eχω παρατηρήσει καμια φορά ότι όταν επιταχύνω με τερμα γκάζι ,(στην 1η ταχυτητα κυρίως) μου αναβοσμήνει το κιτρινο λαμπακι του ASR.εχω 1.4 tsi sportline. Ειναι καποιο προβλημα με το antispin ή είναι φυσιολογικό?
  15. Καλησπέρα, ποια ειναι η σωστη πίεση ελαστικών για καλοκαιρι και ποια για χειμώνα?(golf v tsi)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.