Jump to content

akoyl

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About akoyl

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

akoyl's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Volkswagen Scirocco R: Απίθανο..... Photo Gallery Πηγή: http://autofans.gr
  2. Nissan GTR vs Porsche 911: Τα πλουσιόπαιδα του μπαμπά http://autofans.gr/blog/archives/234
  3. O πρώτος Ελληνικός τόπος κοινωνικής δικτύωσης για τους φίλους του αυτοκινήτου, με ενδιαφέροντα άρθρα. http://autofans.gr
  4. Μήπως βρήκες πως τι αρχεία χρειάζονται για να δείχνει (με τους χάρτες της BMW) και την τοπογραφική απεικόνιση?
  5. μισό.....ν'ανοιξω μία μπύρα και να φέρω και τα ποπ-κορν
  6. Την έχω παραγγείλει ήδη εδώ και 1 βδομάδα, μιας και δεν υπάρχει στην Ελλάδα (σύμφωνα με τον Γρατσια) θα σας πω εντυπώσεις σύντομα
  7. sorry που επεμβένω αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ.... ...νά 'σαι καλά
  8. θενκ γιου, θα το έχω υπόψη μου...και θα σε ενοχλήσω κάποια στιγμή (αφού λύσω το πρόβλημα του θορύβου .... ελπίζω)
  9. Αναλυτικότατος ευχαριστώ πάντως. Μήπως θυμάσαι τα κλικς (για πάνω) /στροφές (για κάτω) που τα έχεις ρυθμισμένα (μπρος-πίσω )? Τα δικά μου τα έκανα reset (by the book) μετά από προτροπή του "τροχού" για να λυθεί το πρόβλημα μου.
  10. Εχει παρατηρήσει κανείς, που φοράει KW Variant 3, κανένα περίεργο θόρυβο από τις αναρτήσεις όταν ξεκινάει και ρολάρει με μικρή ταχύτητα, στην όποια μικροανωμαλία του δρόμου, μετά από πολύωρη στάθμευση του αυτοκινήτου? (όταν αυτοκινητο είναι εντελός κρύο)? Για να κατατοπίσω περισσότερο ο θόρυβος ελαττώνετε σιγά σιγά και εξαφανίζεται τελικά, μετά από 2-3 km.
  11. akoyl

    17 ή 18 !

    Πήγαινε σίγουρα για 18''. Με τι offset σκέφτεσαι να τις πάρεις? 35 ή 45 ?
  12. Φίλε JDL9 σου εύχομαι το αυτοκίνητό σου μετά την επίσκεψη στην γερμανία να αποδόσει τα μέγιστα. Τώρα σχετικά με τα κόστη της ΜΤΜ συμφωνώ μαζί σου. Ότι πληρώνεις πέρνεις (γι' αυτό κι εγώ ξεκίνησα με ΜΤΜ). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι είναι και η καλύτερη απόδοση τιμής. Μία τελευταία ερώτηση για να μην γίνομαι κουραστικός, σχετικά με τον custom προγραμματισμό στην Γερμανία. Επείδή (εάν γνωρίζεις) και ο Φάνης με 5RS και ίδιο kit αναγκάστηκε να στειλει το αυτοκίνητο στην Γερμανία για την ίδια δουλειά, γνωρίζεις εάν αυτή η διαδικάσία αποτελεί μονόδρομα για να αποδόσει το αυτοκίνητο αυτά που η ΜΤΜ υπόσχεται?. Προσωπικά εγώ δεν θα ήθελα να δώσω τα +7000 και να αναγκαστώ να στείλω το αυτοκίνητό μου στην Γερμανία, εφόσον ή αγορά και η τοποθέτηση των πραγμάτων έγινε στον επίσημο αντιπρόσωπο της ΜΤΜ στην Ελλάδα.
  13. Φίλε JDL9 καλορίζικο το νέο σου setup. Ηθελα να σε ρωτήσω εάν τελικά το μέτρησες, μιας κι εγώ έχω ξεκινήσει με MTM πρόγραμμα και σκέφτομαι να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο (ΜΤΜ turbo kit , ... ακριβό βέβαια το άτιμο ).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.