Jump to content

sailing

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sailing

  1. ΝΑι γιατί όπως το περιγράφεις για κλαπέτα μου φαίνεται.... Ζήτα να σου κάνουν έναν έλεγχο σε ότι αναφέρουν τα παιδιά και μετά ζήτα βασική ρύθμιση κλαπέτων μέσω Vag-Com.
  2. Να υποθέσω ότι δεν είναι από τα κλαπέτα έτσι? Αν ναι ίσως λυθεί το θέμα με μια βασική ρύθμιση με Vag-Com.
  3. Πρησμένο το κακόμοιρο!!!
  4. Εμένα παιδιά πριν από κανα μήνα αρχίσαν οι διακοπές....μετά το πρόβλημα έγινε μόνιμο.... ΛΥΣΗ? Αλλαγή μετασχηματιστή με 40 ευρώ....
  5. Σας ευχαριστώ... (Hint: Δεξί κλίκ επάνω στις φώτο και στο properties θα δείς από πού είναι!)
  6. sailing

    Tms E-shop

    να ρωτήσω κάτι... Βλέπω σε αυτό που λές ότι έχει στα αριστερά ένα καπάκι και λέει επάνω GPS, SD, DVD. Το SD το καταλαβαίνω... πέρνει κάρτα... Τα άλλα 2 πώς τα εννοεί..? Πέρνει κεραία GPS?
  7. Είμαι ο Νίκος, κάτοχος εδώ και 2 χρόνια ενός Skoda Superb....ή κοινώς ένα αντίστοιχο με το passat (το προηγούμενο μοντέλο) ....αντιγραφή δηλαδή μιας και το εσωτερικό και το εξωτερικό είναι ακριβώς τα ίδια εκτός της πρόσοψης και του πίσω μέρους..... Μπήκα στην παρέα σας σαν "ξαδερφάκι" που λέμε και στο Group και ελπίζω να γίνω ευπρόσδεκτος... Πρώτη γνωριμία είχα με τον συνάδελφο mod Κωνσταντίνο (konstantinos passat ) και τον οποίο ευχαριστώ και δημόσια για μερικές χρήσιμες συμβουλές που πήρα... Θα τα λέμε συχνά πυκνά....
  8. Εγώ που πέρασα από το κατάστημα που το έβαλε ο Κωνσταντίνος μου είπαν μεταξύ άλλων ότι ο δίσκος θέλει πολύ καλό στρώσιμο 800-1000 χιλιόμετρα...μετά ξεχνάς τα συνεργεία! Από που το έβαλες εσύ φίλε? Στρώσιμο του κάνεις? Σε τρείς μέρες μέσα μην περιμένεις να δείς αποτέλεσμα....
  9. Η καλύτερη λύση για τα δικά μας... Κι εγώ εκεί είμαι μόνο που τον έχω αφήσει ακόμα δίπλα στην τουρμπίνα... ¶ντε να τον κατεβάσουμε να αναπνεύσει λίγο το κακόμοιρο!
  10. Πολύ όμορφο Κωνσταντίνε και να είναι πάντα καλοτάξιδο.... Βλέπω ότι έχεις αλλάξει εξάτμιση.... Με τον καταλύτη τί έκανες? Έχεις βάλει 200άρι? Φαντάζομαι ότι τον έχεις βγάλει δίπλα από την τουρμπίνα και τον έχεις κατεβάσει κάτω αφού μιλάς για down pipe σωστα?
  11. Απόψε κατά τις 19:30 στην Αλεξάνδρας ασημί golf με πινακίδα που τελείωνε σε 06 με όργανα στην κολώνα έστριψε δεξιά στα δικαστήρια! Από πίσω ήμουν.... μονόφθαλμός! Μαμώ τα xenon μου μέσα!!!
  12. Εγώ αν ενδιαφέρεσαι για φωτισμό πινακίδας έχω βάλει αυτά εδώ http://www.xenonwhite.de/6f0124972e0cb5401/index.php με τα 2 leds και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. ¶ψογο xenon χρώμα .... Αρκεί φυσικά να έχεις τέτοια λάμπα κυλινδρική για να μπορέσεις να την αντικαταστήσεις με την αντίστοιχη από το παραπάνω site. Αν πάλι έχεις ψείρα και πίσω στην πινακίδα τότε ακόμα πιό εύκολο γιατί το ebay έχει βρωμίσει από τέτοιες ψείρες με leds!
  13. Εμένα ρωτάς φίλε μου? ..και, αν ναι, για ποιά σετάκια λες?
  14. Παιδιά στοιχεία επικοινωνίας με το μαγαζί που αναφέρετε πιό πάνω υπάρχουν? Έτσι για να πάρουμε και από εκεί μια γνώμη..... Ευχαριστώ.
  15. Κωνσταντίνε το κόστος που αναφέρεις είναι μόνο για δίσκο ή για το σετ δίσκο-πλατό-ρουλεμάν? Οι εντυπώσεις σου μετά από ένα χρόνο? Προσανατολίζομαι προς τα εκεί γιατί η ιπποδύναμη και η ροπή έχουν ανέβει στο superb μου. Ευχαριστώ.
  16. Αν επιτρέπεται για τί μέγεθος όργανο είναι αυτό?
  17. Στον Κυρ-Δήμο δαγκωτό φίλε... Εμείς, και εγώ προσωπικά, τον χρησιμοποιούμε πολύ στο SkodaFans.gr ¶ψογη και πολύ προσεκτική δουλειά από επαγγελματία στο είδος
  18. Κι εγώ στην παρέα με ένα Skoda Superb '06....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.