Jump to content

mmts

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About mmts

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

mmts's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καρέ 5 Χ112 15" X 6" offset 47 (GOLF5 , LEON 2 , OCTAVIA 5) ή 15" X 6" offset 45 (AUDI A4) ή 15" X 6" offset 37 (PASSAT)
  2. Νεα δεδομέμα. Σε τηλ επικοινωνία με την αντιπροσωπεία μου είπαν οτί είχε ξεβιβωθεί μια βίδα στον χώρο της καδένας χρονισμού με αποτέλεσμα να μπλεχτεί και να πηδήξει δόντι ο χρονισμός. Αύτο τους είπα κι εγώ, άλλο ιμάντας και άλλο καδένα. Αυτό μου έδειξα http://www.vwclub.gr...%BD%CE%B1&st=20 ποστ #31 Βγάλτε συμπέρασμα.
  3. Μου έδειξαν ένα εγράφο με το τι δεν καλύπτει η εγγύηση. Εγραφέ για ιμάντα αλλά αφού εμείς έχουμε καδένα, είπαν πως εννοείται καδένα (εδώ γελάμε ειρωνικά).
  4. Χωρίς κροτάλισμα στην εκκινηση και όμως έμεινα στον δρόμο ξαφνικά, ευτυχώς που δεν μου σηνέβη πάνω σε προσπέραση να έχουμε τα χειρότερα. Για του τολμηρούς, δοκιμάστε σε έναν άδειο δρόμο σε ευθεία και με ταχύτητα 90-100 χλμ/ωρα να σβήσετε τον κινήρα για να νιώσετε την σοβαρότητα του προβλήματος.
  5. Καλημέρα. Το πήγα στην αντιπροσωπεία , έχω επέκταση εγγύησης εως 30-5-2012, και μου είπαν ότι η καδένα έχεί εγγύηση μέρχι 50.000 χλμ. Το αυτοκίνητο έχει 57.000 χλμ και δεν το καλύπτει η εγγύηση όπως μου είπαν εκεί.
  6. Καλησπέρα. Εγώ έχω GOLF 140, BMY κινητήρας . Δείτε το ποστ #7. http://www.vwclub.gr...showtopic=52129
  7. Κάλησπέρα. Νέο μέλος στο "κλαμπ της καδένας χρονισμού". Μόλις γύρισα από την αντιπροσωπεία. Πιθανό πρόβλημα με την καδένα χρονισμου. GOLF TSI 140 αγορασμένο καινούργιο 29 Μαίου 2008. Και το κουφό της υπόθεσης είναι ότι συνέβη σήμερα Τρίτη 8 Μαίου 2012 08:45 το πρωί. Έμεινα στον δρόμο. χλμ αυτοκινήτου 57,000 περίπου. Αυτά για την ώρα. ----- Δείτε την ώρα δημοσίευσης του πρώτου πόστ του μέλους stakyrTSI. http://www.vwclub.gr...85
  8. Θόρυβος σε κρύα εκκίνηση. Στην πορεία δεν παρατήρησα κάτι. Τα λαμπάκια του κινητήρα και EPC ανάψανε σήμερα για πρώτη φορά ξαφνικά αφού έμεινα στον δρόμο. Το αμάξι μεταφέρθηκε με οδική στην αντιπροσωπεία. Πρώτη εκτίμηση καδένα χρονισμού και τα σχετικά. GOLF TSI 140 57.000 χμλ προσεκτικής οδήγησης.
  9. Κάλησπέρα. Νέο μέλος στο "κλαμπ της καδένας χρονισμού". Μόλις γύρισα από την αντιπροσωπεία. Πιθανό πρόβλημα με την καδένα χρονισμου. GOLF TSI 140 αγορασμένο καινούργιο 29 Μαίου 2008. Και το κουφό της υπόθεσης είναι ότι συνέβη σήμερα Τρίτη 8 Μαίου 2012 08:45 το πρωί. Έμεινα στον δρόμο. χλμ αυτοκινήτου 57,000 περίπου. Αυτά για την ώρα.
  10. Καλημέρα. Κορεάτικα ; μάλλον είναι HANKOOK . To ASR πάντα ενεργοποιημένο όπως είπαν και οι προηγούμενοι. Δες και τις οδηγείες στο βιβλίο του αυτοκινήτου σχετικά με το ASR.
  11. mmts

    Μπέος Facts

    Ο Μπέος έχει στήσει παιχνίδι στο Football Manager Ο Μπέος έχει στήσει το Hawai 5-0.. Ο Μπέος παίζει σε δελτίο over ημίχρονο και under τελικό και κερδίζει. Τα λάθη της διαιτησίας του PES 2011 δεν είναι bugs…Τα έχει στησει ο Μπέος Ο Μπέος ηταν αυτος που ειχε στησει τους servers του playstation network & το πέσιμό τους. Ο Mπεος εστησε το σκηνικο με Κεντερη-Θανου. Ο Μπέος κερδίζει πέναλτι και στο Fifa Street. Ο Μπέος έστησε το Euro 2004! Ο Μπέος πίνει βότκα με «στημένο» λεμόνι. Η Τροία έπεσε γιατί την είχε στήσει ο Μπέος. Ο Μπέος ήταν ο καλύτερος φαντάρος γιατί έστηνε την σκηνή σε χρόνο dt! Όταν ο Μπέος λέει «Πάμε Στοίχημα» πάντα κερδίζει. Ο Μπέος έχει στήσει ακόμα και πάγκο στην Ερμού. Τι είπε ο Μπέος όταν τον ανέκρινε ο εισαγγελέας; «Μαζί τα στήσαμε!» Ο καλύτερος παίκτης Jenga παγκοσμίως είναι ο Μπέος γιατί ξέρει να στήνει. Ο Πατέρας είχε κανονίσει να βγει για καφέ με το Μπέο, αλλά τον έστησε. Ο Μπέος έστησε τον αγώνα σκάκι του Κασπάροφ εναντίον του ηλεκτρονικού υπολογιστή της IBM. Ο Υπολογιστής ήταν μιλημένος απ' τον Μπέο για να κάτσει να χάσει! Οι Άγγλοι ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο όταν βρήκαν ένα σημαδεμένο κουπόνι του Μπέου... Ο Μπέος έχει στήσει παιχνίδι και στο κομπολόι... Πριν αποφασιστεί να παίξει ο Χαϊκάλης στο 50-50 είχε γίνει πρόταση στον Μπέο για το 70-30... O Mπέος έστησε το Γολιάθ στο ματς με το Δαυίδ Ο Μπέος έστειλε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες επειδή είχε παίξει 2πλο τους Πέρσες... Ο Μπέος μπορεί να στήσει μπλόκο στην τροχαία! Ο Μπέος έστησε τον αγώνα του λαγού με τη χελώνα... Ο Μπέος είχε παίξει το Τιτανικός-Παγόβουνο διπλό... Το μαχαίρι θα φτάσει στον Κόκκαλη.... Ο Ζιντάν κουτούλησε τον Ματεράτσι επειδή ο Μπέος είχε παίξει ότι θα βγει κόκκινη κάρτα στην παράταση του τελικού. Η πτέρυγα του Κορυδαλλού που θα τον φιλοξενήσει, θα ονομαστεί "ΠερναΜπεό" Πως λέγεται ο ΑγγλοΣάξονας ήρωας που έστησε το Grendel? ΜπέοςΓουλφ Ο Μπέος έστησε τους άθλους του Ηρακλή
  12. Αυτό είναι το Golf MK 5,5 περισσότερα εδώ http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=143937
  13. Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω πρόβλημα με τον φωτισμό στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, δεν ανάβει. Έβγαλα το λαμπάκι και το δοκίμασα , δεν είναι καμένο. Οι ασφάλειες είναι όλες καλές. (στο manual δεν αναφέρει κάτι για ασφάλειες και φωτισμός στο ντουλαπάκι) Ο υπόλοιπος φωτισμός της καμπίνας δουλεύει κανονικά. Καμιά ιδέα;
  14. Το candy white δεν ειναι μεταλλικο. Ειναι μονης βαφης.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.