Jump to content

Nrgakos3

Members
  • Posts

    815
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Nrgakos3

  1. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τις στροφές ρελαντί χωρίς κλιματισμό κλπ; Έχω την εντύπωση οτι ανέβηκαν, είναι στις 840 στροφές . 

     

    Ευχαριστώ 

  2. On 14/11/2019 at 3:59 ΜΜ, Frankie-4 said:

    Καλησπέρα φίλοι μου,

     

    Έκανα το μεγάλο σέρβις μόλις σήμερα στην αντιπροσωπεία Καλπάκογλου στη Δράμα.

    Εκεί έχω κάνει τα πάντα εκτός από το πρώτο.

    Για άλλη μια φορά έμεινα ευχαριστημένος και από την ποιότητα, την ταχύτητα αλλά και την τιμή.

    Σύνολο κόστισε 240€ και περιείχε εκτός από τα στάνταρ αναλώσιμα, την συμπλήρωση adblue.

     

    Αυτό που με ευχαρίστησε πιο πολύ είναι ότι το αυτοκίνητο είναι σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο (εκτός από τις γρατζουνιές)

     

     

    Αν θέλεις γράψε  μας τι εργασίες έγιναν . 

  3. Και εγώ έχω το ίδιο θέμα σε 1.6 tdi το είχα αναφέρει και εδώ  

     

     

     

    Το ανέφερα σε 2 επισκέψεις στην ΕΤΕΑ και μου είπαν οτι το είδαν και δεν έχω κάπου διαρροή... Έχει σημειωθεί στις εντολές εργασίας οπότε θεωρητικά είμαι καλυμμένος αλλά έχω και πρόγραμμα..

  4. 1 ώρα πριν , elias87 said:

    και μπορεσες να ρυθμισεις το mirror dip? εχει κατι αλλο να κανεις εκτος απο το app? πρεπει να επιλεξεις καθρεπτη, να βαλεις οπισθεν ή τιποτα τετοιο?

     

    Αφού ενεργοποιηθεί από το obd11 πρέπει να έχεις επιλεγμένο το δεξί καθρέφτη στο χειριστήριο και να βάλεις όπισθεν. 

  5. Τελευταία μου έτυχε δύο φορές το εξής

     

    Έχω βάλει μπροστά και κάθομαι και παίζω με το κινητό και ξαφνικά λύνεται το χειρόφρενο (το autohold) .Τη πρώτη φορά νόμιζα οτι έκανα εγώ κάτι λάθος, τη δεύτερη όμως σιγουρεύτηκα. 

     

    Το πήγα στην αντιπροσωπεία και αφού το κράτησαν 1 μέρα μου είπαν οτι φταίει η μπαταρία και μου άλλαξαν στην εγγύηση από Moll σε Varta , δείτε και στο αγγλικό  forum https://www.tiguanforums.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=4635&sid=2f7774d4b8d7d65738e339776125b472&start=10

  6. On 14/1/2019 at 2:43 ΜΜ, kevag said:

    Αυτές οι αλυσίδες είναι 12mm . Σύμφωνα με το manual και στη 17αρα ζάντα οι αλυσίδες πρέπει να είναι 9mm όπως αυτές εδώ (που είναι αυτές που χρησιμοποιεί και η vw)
    https://www.amazon.it/dp/B009PHQTBI/ref=pe_3310731_189395851_TE_dp_1

     

    Αυτό δυστυχώς δε το γνώριζα και το επιβεβαίωσα διαβάζοντας το βιβλίο κατόπιν εορτής ! Τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί; 

  7. Ναι ρε παιδιά τι να συζητάμε τώρα.. τα michelin primacy είναι εξαιρετικά σε στεγνό/βρεγμένο ακόμα και μετά από 38000 χλμ που τα έχω, μέχρι τώρα θεωρούσα τα continental premium contact κορυφαία αλλά δε κρατάνε 38000χλμ την ίδια απόδοση με τίποτα ! 

     

    Τις ημέρες που χιόνιζε στη Θεσσαλονίκη ευτυχώς είχα αλυσίδες γιατί σε κάτι ανηφόρες τις χρειάστηκα, στην αλλαγή των ελαστικών που το βλέπω τον επόμενο χειμώνα με καμιά 45000χλμ θα βάλω michelin crossclimate + ! 

  8. Όχι δεν ξαναείχα κάποιο τριγμό, αλλά εδώ που τα λέμε με το χάλι που έχουν τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι μας θα πρέπει να κάνουν κέντρο εξέλιξης στην  Ελλάδα όλες οι εταιρίες..

  9. @Dimitroulis στο 2ο service κάνουν πολύ αναλυτικό έλεγχο του αυτοκινήτου, δεν πληρώνεις 60ε το φίλτρο καμπίνας

     

    @elias87 το έχω κάνει με το obd11 

  10. Όχι, είδα οτι έχει πέσει κάτω από το min και πρόσθεσα . Πάντα η μέτρηση κρύο και σε επίπεδο έδαφος. 

     

    Να σημειώσω οτι έχω 35000 χλμ. 

  11. Έχει παρατηρήσει κανείς απώλεια ψυκτικού σε 1.6 tdi ? Σε 1,5 χρόνο έχω συμπληρώσει 3 φορές από πολύ λίγο 40-50ml. Είναι φυσιολογική μια μικρή απώλεια ; 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.