Jump to content

Andreas4023

Members
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by Andreas4023

  1. 13 hours ago , Passattdi said:

    Ποιους εχεις υποψιν σου;

    ειναι δυο στο ποταμι της λευκας,ενας οπως ανεβαινεις ενας οπως κατεβαινεις με το ιδιο επωνυμο.εγω παω σε αυτον που κατεβαινεις και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.υπαρχουν και αλλοι αλλα δεν εχω παει και δεν ξερω τι κανουν.

  2. και εγω σε αυτους το πηγαινα αλλα μου ελεγαν κατι τρελα και εφυγα.γνωμη μου ειναι να το τσεκαρεις και σε αλλο συνεργειο πριν κανεις οτιδηποτε.στην πατρα εχουμε δυο-τρεις εξειδικευμενους στα vw.

  3. On 17/1/2017 at 10:51 ΜΜ, roberto said:

    Καλησπέρα. Ερώτηση σχετικά με αυτο το λάστιχο. Ημουν έτοιμος να το βαλω στο mercedes μου και τελευταια στιγμή ενας φιλος μου ειπε μακριά απο michelin στην Ελλαδα. Τα εβαλε στο δικο του (οχι το συγκεκριμένο μοντελο κάποιο αλλo michelin) παρόλο που ο λαστιχας τον ειχε συμβουλέψει να μην τα βαλει γιατι ειναι υπερβολικα μαλακά για τους ελληνικούς δρόμους και μετα απο μια εβδομαδα και 2-3 μικρες λακκούβες τα 2 μπροστινα πετάξανε "βιζακια". Eντέλει τα ξανα αλλαξε και εβαλε Bridgestone και λεει ειναι μια χαρα. 

    αληθεύει λοιπον αυτη η φήμη οτι τα michelin ειναι πολυ μαλακά για Ελλάδα; μήπως φταιει οτι αυτα που εβαλε ηταν 255/45/19 ; για το δικο μου θελω 225/45/17 και μ᾽αρεσουν πολυ τα συγκεκριμένα... 

    ευχαριστω!

    το ιδιο ειχα παθει και εγω με τα conti sport contact3 που ειχε το αυτοκινητο απο το εργοστασιο. 3 στα 4 ειχαν βυζια με οδηγηση πολυ προσεκτικη και στα 10000 χλμ.λαστιχαδες μου ειπαν οτι καποιες παρτιδες βγηκαν ελαττωματικες.μπορει να συμβαινει το ιδιο στο φιλο σου.

  4. On 28/2/2017 at 3:14 ΜΜ, Nikos D said:

    Υπαρχει σε ολα τα μοντελα με κλιματισμο αυτο το μενου, πατας το κουμπι A/C και το κουμπι που στελνει τον αερα στα ποδια νομιζω ταυτοχρονα και εμφανιζεται

    ΑκοΜα δεν εχω βρει τον κωδικο για την πιεση της τουρμπινας που σιγουρα υπαρχει τετοια ενδειξη

    ευχαριστω Νικο.θα ηταν απιστευτο να ειχαμε και πιεση τουρμπινας!!!!

  5. ρε παιδια ολοι ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο και μας ενωνει η αγαπη μας για τα αυτοκινητα,καλο θα ηταν να χαλαρωσουμε και ας αφηνουμε και κατι να πεσει κατω.σιγουρα υπαρχουν κανονες γιατι χωρις αυτους θα ηταν μπαχαλο αλλα αν βγαινουμε και λιγο off topic καντε λιγο τα στραβα ματια....

  6. 21 hours ago , yositosi said:

    Αφού αναφέρουμε όλα τα όμορφα ας αναφέρουμε και αυτό... Εν συντομία το όλο στορυ... Ενας ιδιοκτήτης έτυχε να δει σημάδια σκουριάς κάτω από τα λάστιχα στις πόρτες τόσο μπροστά (προς τη γωνία με τα μαρσπιέ) όσο και στις πίσω πόρτες. Αναφέρομαι στα λάστιχα που στεγανοποιούν όταν κλείνουν οι πόρτες, στο κάτω μέρος... και φυσικά πάνω στο σασί!!! Κατόπιν της αναφοράς του, προέκυψε ότι και σε άλλα CC παρατηρήθηκε αυτό και κατόπιν ελέγχου προέκυψε ότι...

    α) είτε σε μικρό, είτε σε μεγάλο βαθμό όλα όσα ελέγχθηκαν το έχουν το πρόβλημα
    β) ακόμα άγνωστο γιατί και πως μαζεύεται το νερό εκεί κάτω και λιμνάζει. Η ουσία παραμένει ότι το νερό εγκλωβίζεται κάτω από το λάστιχο, και το σασί (πάτωμα με πλαινό μαρσπιέ) είναι δεμένο με πονταρισιές οι οποίες δεν είναι και ότι καλύτερο με αποτέλεσμα να επέρχεται διάβρωση.
    γ) Με έναν απλό έλεγχο μπορείτε απευθείας να δοκιμάσετε να σηκώσετε ελαφρά το λάστιχο με το δάχτυλο και θα δείτε την υγρασία (ή και νερά) που μαζεύονται εκεί.
    δ) Κάποιοι άνοιξαν τρύπα στο λάστιχο για να μην κρατάει νερό, αλλά είναι άγνωστο αν σαν λύσει λειτουργεί.

    Φυσικά, σε όλες των περιπτώσεων είναι ένα θέμα που πρέπει να διορθωθεί γιατί η διάβρωση έτσι και ξεκινήσει προχωράει και μπορεί να φτάσει να τρυπήσει ως και μαρσπιέ. Για την επιδιόρθωση απαιτείται το λύσιμο των πλαστικών, και εν συνεχεία o πλήρης καθαρισμός της σκουριάς και η εκ νέου σωστή βαφή του κρυφού αυτού σημείου.

    Σε ερώτηση άλλου ιδιοκτήτη φυσικά η VW έκανε το πουλί, και του ζήτησαν 900€ για επιδιόρθωση (!!!!)... ενώ σε ένα φανοποιείο η όλη διαδικασία γίνεται με πολύ πολύ λιγότερα λεφτά!

    Κάνω την αναφορά για να γνωρίζουν όλοι οι ιδιοκτήτες. Από πλευράς μου δεν εχω ασχοληθεί ακόμα με το δικό μου, αλλά τα νερά τα βρήκα όταν έπαιξα λίγο με τα λάστιχα οπότε χλωμό ως κίτρινο το κόβω εγώ να την έχω γλυτώσει!

    Υ.Γ. Για όποιον σπεύσει να αναφέρει τα 12 χρονια εγγύησης για διάβρωση... ας δει ξανά τα "ψιλά γράμματα". Σύμφωνα με την αγαπημένη μας VW, διάβρωση θεωρείται ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΡΥΠΗΣΕΙ η λαμαρίνα! Μέχρι τότε στρουθοκαμηλίζουμε και λέμε ότι δεν υπάρχει, περίπτωση στην οποία όμως το πρόβλημα παραέχει γίνει σοβαρό! Είναι λυπηρό γιατί μιλάμε για ένα 100% κατασκευαστικό/σχεδιαστικό θέμα.

    σιμο εννοεις στα λαστιχα που ειναι στις πορτες η στο πλαισιο του αυτοκινητου?

  7. On 16/10/2016 at 2:17 ΜΜ, gterzop said:

    Καλησπέρα παιδια. Εχω ένα πρόβλημα με το ρελαντί. Όταν η μηχανη είναι κρυα και το βαζω μπρος η μηχανη ρεταρει --αριθμιες μεχρι να ζεσταθεί λιγο.Να φτασει σχεδόν στην μεση ο δεικτης της θερμοκρασισας. Μετα όλα καλα.....Χωρισ να βγαζει καμια ενδειξη βλαβης. Καμια ιδεα τι μπορει να είναι????

    ειχα το ιδιο.δεν ειχε αριθμιες απλα ενιωθα εναν κραδασμο οταν ηταν στις 1000 στροφες,μολις επεφτε στις 800 τελος.πηγα και το κοιταξα.δεν εβγαλε καποια βλαβη ουτε ηταν βαση μηχανης(που φοβομουν).μου ειπαν οτι μαλλον εχει πιασει καρβουνιδι και να ριξω ενα καθαριστικο στο τεποζιτο και να του βαλω 100αρα δυο τρεις φορες,το εκανα και τελος οι κραδασμοι!!!

    • Like 1
  8. 15 hours ago , pantelikas said:

    Παρόμοιο πρόβλημα διάβαζα και για skoda superb όπου λόγω οριακού μήκους καλωδίων κόβονται συχνά

    ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε φιλος με alfa romeo giullieta λογο μηκους καλωδιων.ουτε καθαριστηρας δεν δουλευε.

  9. 40 λεπτά πριν , yositosi said:

    εννοείται... Εφόσον είναι αντικατάσταση του μαμά πρέπει να κουμπώνουν και όλες οι "φίσες" κάπου

     

    https://www.dectane.de/SCHEINWERFER/Scheinwerfer-VW/DECTANE-Tagfahrlicht-Optik-Scheinwerfer-VW-Passat-CC-08-12-schwarz-SWV38DGXB.html?XTCsid=3f2puafkeo0l5643foea8d9j04

    εχεις δικιο σιμο τωρα προσεξα τα κουμπωματα για τις λαμπες απο πισω.

    • Like 1
  10. On 26/12/2016 at 1:25 ΠΜ, cjgeorgio said:

    Λοιπόν εγώ έχω 2 θέματα εδώ. Το ένα είναι πίσω στο χώρο αποσκευών. Έβαλα ένα woofer και όταν βαράκι ακούγεται κάτι σαν λαμαρίνα να τρανταζετε. Μετά από καιρό και χωρίς να παίζει μουσική καμία φορά σε λακκούβα θα τραντάξει. Δεν είναι μόνιμο που και που αν το κάνει για αυτό δεν έδωσα σημασία. Αλλά η ζημιά έγινε με το woofer.. 

    Το άλλο πρόβλημα είναι μπροστά αν και πήγα 2 φορές και είδα σε συνεργείο βάσεις και τα σχετικά όλα είναι καλά. Τι κάνει; Αν ξεκινήσω με πρώτη δυνατά και δεν σπινιαρι και πιάσει καλά κάτω ακούγετε ένας μεταλλικος χτυπος μπροστά τακ τακ τακ σαν να ακούγεται από την μπαταρία το αμορτισέρ του οδηγού. Αυτό το έκανε και σε έναν φίλο με Passat. Αυτό το κάνει μόνο στο ξεκίνημα και όχι πάντα σε ειδικές περιπτώσεις. 

    αυτο που ακους σαν λαμαρινα μηπως ειναι η πινακιδα?το ειχα παθει με το golf 4 που ειχα μολις εβαλα γουφερ.

  11. On 22/1/2017 at 3:26 ΜΜ, Toni_power said:

    Καλησπέρα στο club μετά από αρκετές οικονομίες κατάφερα να αγοράσω την πανάκριβη εισαγωγή carbonio της apr (360€ από εξωτερικό) και να την βάλω στο αμάξι μου... Μετά από καμία βδομάδα που την έχω πάνω και κάπου στα 500-600 χιλιόμετρα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το αμάξι έχει διάφορα μέρα με την νύχτα από ότι με το k&n ελεύθερο φίλτρο στο οεμ φιλτροκουτι... Είναι σαν να οδηγό άλλο αμάξι παιδιά δεν κάνω πλάκα έχω κατά ενθουσιαστεί δεν θέλω να κατεβαίνω από πάνω και μετάνιωσα που για τόσα χρόνια δεν το είχα βάλει πάνω στο αμάξι και έβαζα ένα σορό αλλά πράγματα... Τώρα που την έβαλα και την έχω δοκιμάσει μπορώ να πω ότι αξίζει μέχρι και το Τελευταίο της ευρω... 

    θεωρω πολυ καλη επιλογη...καλες βολτες!αν επιτρεπεται απο που την τσιμπησες?(ποιο σαιτ?)

  12. 1 ώρα πριν , takpanos said:


    Τα καλα προγραμματα απο τις "μεγαλες-υπευθυνες" εταιριες δε πειραζουν τις δικλειδες ασφαλειας. Αν εχεις παρατηρησει δε βγαινουν αμεσως προγραμματα αλλα αφου μελετηθουν και δοκιμαστουν. Επειδη γνωριζω θα μιλαω για να μην μπερδευουν αλλοι αυτους που δε γνωριζουν

    και ο φιλος μας δεν μιλησε για παραλληλο του μαστρομητσου,μιλησε για επωνυμο.οτι γινεται με το προγραμμα το ιδιο γινεται και με τον παραλληλο(επωνυμα και τα δυο).οσο για το αν τα επωνυμα προγραμματα μελετουνται και δοκιμαζονται το ξερω καλυτερα απο εσενα.revo στο δικο μου μου εκανε κομπιασματα και μου ελεγαν οτι φταιει η dcc.μετα να κοιταξουμε τρομπα βενζινης...κ.α.το mtm που εχω 7 χρονια δεν εχει κανει τιποτα.φυσικα το αντιθετο μπορει να εχει συμβει σε καποιον αλλο,δεν λεω οτι το mtm ειναι καλυτερο η χειροτερο απο το revo.οπως και να εχει το προγραμμα ειναι προγραμμα και εχει καποιο μικρο ρισκο το ιδιο και ο παραλληλος.τωρα τι θα μου πεις οτι το revo δεν ειναι επωνυμο?

  13. On 28/1/2017 at 7:47 ΜΜ, takpanos said:

    Κακως εβαλες παραλληλο αφου στην ουσια ξεγελαει το συστημα δινοντας ψευτικες φυσιολογικες τιμες ενω πολυ πιθανον να καταργει και καποιες δικλειδες ασφαλεις που χρειαζονται για την ευρυθμη λειτουργια του μοτερ που δε το κανουν οι σοβαρες εταιριες (mtm,revo...).

    Τωρα για την racechips δε ξερω αλλα συνηθως οι παραλληλοι αυτο κανουν

    αν δεν εχεις γνωσεις καλο θα ειναι να μην μπερδευεις με αυτα που λες.ενας καλος παραλληλος κανει οτι και ενα προγραμμα.και σε custom προγραμμα μπορεις να βγαλεις τις δικλειδες..

  14.  εκτος απο εμφανιση αλλαζει και το βημα του αυτοκινητου με αλλαγη σε 50αρι προφιλ,δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι σωστο για το αυτοκινητο.εμενα ειχε τα conti sport contact 3 που ηταν φοβερα σε οδηγηση και κρατηματα αλλα ειχα θεμα με τα καρουμπαλα.3 στα 4 ειχαν καρουμπαλα...φοβηθηκα να βαλω μετα τα contact 5 και εβαλα τα pirelli p zero.αρκετα ευχαριστημενος σε κρατηματα και απο καρουμπαλα τιποτα αλλα καταλαβαινεις τις γουβες πολυ περισοτερο....μαλλον τα επομενα θα ειναι conti 5..6..7 οτι εχει βγει!!!

  15. 1 ώρα πριν , nikdev said:

     


    Μια χαρα ειναι Αντρεα.
    Εγω θελω να μου πεις για το προστατευτικο ποδιων γιατι θελω ενα :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk

     

    ειναι ενα απλο πλατοκαθισμα και το εχω κρεμασει αναποδα απο τα σιδερα στο προσκεφαλο.σωθηκα με αυτο!!!!βεβαια σε καποιους μπορει να μην αρεσει και να επερναν ολοκληρο καθισμα....χαχα

    • Like 1
  16. καταρχην δεν ηθελα να καταργησω το τετραθεσιο.το αυτοκινητο ειναι οπως στις φωτο για το λογο οτι καποιες φορες εχει χρειαστει να βγει ενα απο τα δυο παιδικα καθισματα και το βαζω στην μεση χωρις παιδι φυσικα για να κατσει καποιος στην θεση.οταν κανω ταξιδι με τεσσερα ατομα βγαζω το καθισμα και βαζω το πλαστικο στη θεση του που εχει τις ποτηροθηκες.αυτη την χρησιμοτητα εχει αυτο το απλο αφρολεξ και δεν ειναι μονο για ματι.

  17. 23 λεπτά πριν , takpanos said:


    Θα προτιμουσα να αγοραζα τα καθισμα απο τη vw καινουριο ή μεταχειρισμενο παρα να βαλω κατι που και ο ιδιος λεει πως δε βολευει να κατσει καποιος

    εσυ μπορει να διαθετεις 500 ευρω (τουλαχιστον) για το καθισμα εγω οχι.επισης πρεπει να αλλαξεις και την πλατη που εχει τον τεμπελη.οπως και να εχει και παλι δεν καθεται ανθρωπος γιατι θα βρισκει στον ουρανο το κεφαλι του.

  18. On 20/4/2014 at 8:42 ΜΜ, themdem said:

    Θα ηθελα να μετατρεψω το καναπε απο διθεσιο σε τριθεσιο,ξερει κανεις που μπορω να το κανω και αν εχει κανει κανενας την μετατροπη αυτη΄?

    καλησπερα,εγω πηγα σε εναν με ταπετσαριες αυτοκινητων μου εφτιαξε το αφρολεξ και το εντυσε με δερμα.καθαρισα με 50 ευρουλακια.φυσικα δεν μπορει να κατσει μεγαλος ανθρωπος γιατι θα πιαστει στα πρωτα 100 μετρα αφου ουτε ο πισινος ουτε η πλατη ειναι ανετα.το καλο ειναι οτι ωρα γουσταρω βγαζω το καθισμα και βαζω το πλαστικο για κανενα ταξιδακι να βαζει τα νερα τους οι παρεα!

    20170129_180631.jpg

    20170129_180657.jpg

    20170129_180704.jpg

    20170129_180747.jpg

  19. 2 λεπτά πριν , RAF JOHN said:

    Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης και χαρακτηρισμών... Παρακαλώ να είστε κόσμιοι .... Συνεχίζουμε όμορφα και πάντα φιλικά. 

    οκ εχεις δικιο δεν υπαρχει λογος...

    • Like 2
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.