Jump to content

Andreas4023

Members
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Andreas4023

  1. ειναι δυο στο ποταμι της λευκας,ενας οπως ανεβαινεις ενας οπως κατεβαινεις με το ιδιο επωνυμο.εγω παω σε αυτον που κατεβαινεις και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.υπαρχουν και αλλοι αλλα δεν εχω παει και δεν ξερω τι κανουν.
  2. και εγω σε αυτους το πηγαινα αλλα μου ελεγαν κατι τρελα και εφυγα.γνωμη μου ειναι να το τσεκαρεις και σε αλλο συνεργειο πριν κανεις οτιδηποτε.στην πατρα εχουμε δυο-τρεις εξειδικευμενους στα vw.
  3. το ιδιο ειχα παθει και εγω με τα conti sport contact3 που ειχε το αυτοκινητο απο το εργοστασιο. 3 στα 4 ειχαν βυζια με οδηγηση πολυ προσεκτικη και στα 10000 χλμ.λαστιχαδες μου ειπαν οτι καποιες παρτιδες βγηκαν ελαττωματικες.μπορει να συμβαινει το ιδιο στο φιλο σου.
  4. ευχαριστω Νικο.θα ηταν απιστευτο να ειχαμε και πιεση τουρμπινας!!!!
  5. υπαρχει αυτο το μενου και στο cc?εχουμε διαφορετικο κλιματιστικο.
  6. ρε παιδια ολοι ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο και μας ενωνει η αγαπη μας για τα αυτοκινητα,καλο θα ηταν να χαλαρωσουμε και ας αφηνουμε και κατι να πεσει κατω.σιγουρα υπαρχουν κανονες γιατι χωρις αυτους θα ηταν μπαχαλο αλλα αν βγαινουμε και λιγο off topic καντε λιγο τα στραβα ματια....
  7. θα το κοιταξω αυριο και θα επανελθω...κριμα ομως.
  8. σιμο εννοεις στα λαστιχα που ειναι στις πορτες η στο πλαισιο του αυτοκινητου?
  9. μηπως εχεις θεμα με την πλεξουδα και εχει κοπει?εχει συμβει σε καποιους.
  10. ειχα το ιδιο.δεν ειχε αριθμιες απλα ενιωθα εναν κραδασμο οταν ηταν στις 1000 στροφες,μολις επεφτε στις 800 τελος.πηγα και το κοιταξα.δεν εβγαλε καποια βλαβη ουτε ηταν βαση μηχανης(που φοβομουν).μου ειπαν οτι μαλλον εχει πιασει καρβουνιδι και να ριξω ενα καθαριστικο στο τεποζιτο και να του βαλω 100αρα δυο τρεις φορες,το εκανα και τελος οι κραδασμοι!!!
  11. ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε φιλος με alfa romeo giullieta λογο μηκους καλωδιων.ουτε καθαριστηρας δεν δουλευε.
  12. εχεις δικιο σιμο τωρα προσεξα τα κουμπωματα για τις λαμπες απο πισω.
  13. αυτο που ακους σαν λαμαρινα μηπως ειναι η πινακιδα?το ειχα παθει με το golf 4 που ειχα μολις εβαλα γουφερ.
  14. τα dectane εχουν φωτα στροφης οπως τα μαμα μας?
  15. θεωρω πολυ καλη επιλογη...καλες βολτες!αν επιτρεπεται απο που την τσιμπησες?(ποιο σαιτ?)
  16. και ο φιλος μας δεν μιλησε για παραλληλο του μαστρομητσου,μιλησε για επωνυμο.οτι γινεται με το προγραμμα το ιδιο γινεται και με τον παραλληλο(επωνυμα και τα δυο).οσο για το αν τα επωνυμα προγραμματα μελετουνται και δοκιμαζονται το ξερω καλυτερα απο εσενα.revo στο δικο μου μου εκανε κομπιασματα και μου ελεγαν οτι φταιει η dcc.μετα να κοιταξουμε τρομπα βενζινης...κ.α.το mtm που εχω 7 χρονια δεν εχει κανει τιποτα.φυσικα το αντιθετο μπορει να εχει συμβει σε καποιον αλλο,δεν λεω οτι το mtm ειναι καλυτερο η χειροτερο απο το revo.οπως και να εχει το προγραμμα ειναι προγραμμα και εχει καποιο μικρο ρισκο το ιδιο και ο παραλληλος.τωρα τι θα μου πεις οτι το revo δεν ειναι επωνυμο?
  17. αν δεν εχεις γνωσεις καλο θα ειναι να μην μπερδευεις με αυτα που λες.ενας καλος παραλληλος κανει οτι και ενα προγραμμα.και σε custom προγραμμα μπορεις να βγαλεις τις δικλειδες..
  18. και 15 χρονια να ειναι τι προβλημα υπαρχει?δεν ηξερα οτι υπαρχει ημερομηνια ληξης.
  19. εκτος απο εμφανιση αλλαζει και το βημα του αυτοκινητου με αλλαγη σε 50αρι προφιλ,δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι σωστο για το αυτοκινητο.εμενα ειχε τα conti sport contact 3 που ηταν φοβερα σε οδηγηση και κρατηματα αλλα ειχα θεμα με τα καρουμπαλα.3 στα 4 ειχαν καρουμπαλα...φοβηθηκα να βαλω μετα τα contact 5 και εβαλα τα pirelli p zero.αρκετα ευχαριστημενος σε κρατηματα και απο καρουμπαλα τιποτα αλλα καταλαβαινεις τις γουβες πολυ περισοτερο....μαλλον τα επομενα θα ειναι conti 5..6..7 οτι εχει βγει!!!
  20. ειναι ενα απλο πλατοκαθισμα και το εχω κρεμασει αναποδα απο τα σιδερα στο προσκεφαλο.σωθηκα με αυτο!!!!βεβαια σε καποιους μπορει να μην αρεσει και να επερναν ολοκληρο καθισμα....χαχα
  21. καταρχην δεν ηθελα να καταργησω το τετραθεσιο.το αυτοκινητο ειναι οπως στις φωτο για το λογο οτι καποιες φορες εχει χρειαστει να βγει ενα απο τα δυο παιδικα καθισματα και το βαζω στην μεση χωρις παιδι φυσικα για να κατσει καποιος στην θεση.οταν κανω ταξιδι με τεσσερα ατομα βγαζω το καθισμα και βαζω το πλαστικο στη θεση του που εχει τις ποτηροθηκες.αυτη την χρησιμοτητα εχει αυτο το απλο αφρολεξ και δεν ειναι μονο για ματι.
  22. εσυ μπορει να διαθετεις 500 ευρω (τουλαχιστον) για το καθισμα εγω οχι.επισης πρεπει να αλλαξεις και την πλατη που εχει τον τεμπελη.οπως και να εχει και παλι δεν καθεται ανθρωπος γιατι θα βρισκει στον ουρανο το κεφαλι του.
  23. καλησπερα,εγω πηγα σε εναν με ταπετσαριες αυτοκινητων μου εφτιαξε το αφρολεξ και το εντυσε με δερμα.καθαρισα με 50 ευρουλακια.φυσικα δεν μπορει να κατσει μεγαλος ανθρωπος γιατι θα πιαστει στα πρωτα 100 μετρα αφου ουτε ο πισινος ουτε η πλατη ειναι ανετα.το καλο ειναι οτι ωρα γουσταρω βγαζω το καθισμα και βαζω το πλαστικο για κανενα ταξιδακι να βαζει τα νερα τους οι παρεα!
  24. οκ εχεις δικιο δεν υπαρχει λογος...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.